Фан Клуб: Пелистер

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
968
Поени од реакции
1.288
Ново коло, стари навики... Срле како знат Скопје да го остат, а со него и скопскиот директор... Овие како да работат против Пелистер бе, а не за... Овие како намерно ова се да го прат ама ако... да не кажат тешки зборој на ваков празник, од понеделник ќе му кажам... Мизерија... брука...

Член од
6 февруари 2011
Мислења
905
Поени од реакции
3.926
Дај нека ја укинат лигата нека не казни уефа 5 години аматерска лига. Миравци форсиран од бигфутот и власта му се бришат долгови 8 години работат на диво и се косат со сите закони,како некој клуб во некоја индоазиска земја налик Камбоџа,кај шо се игра за некој генерал/претседател овие па овците се радват вака изиграле онака изиграле, од друга страна го имаш племето и тимчиња како вошка/ќеса оставнина од минатата наркокартелска власт кај шо платите се дават кеш на рака па сега се го губат приматот па гледаме циркузи секоја недела рамниште 3та лига авганистат
.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.401
Поени од реакции
7.195
ќе играл срле поофанзивен фудбал,ќе паѓале повеќе голови,ќе биле поатрактивни натпреварите.....добивме фк депонија

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
968
Поени од реакции
1.288
ќе играл срле поофанзивен фудбал,ќе паѓале повеќе голови,ќе биле поатрактивни натпреварите.....добивме фк депонија
Е како не игра поофанзивен? Како не паѓаат повеќе голови? Секоја утакмица испод два немаме примено, претходно 0-0, 1-0, сега акции, шанси, голови... уживање !

МРШ ОД КЛУБОТ ПЛЕМЕ И СЕМЕ ДА Е*АМ !!!!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.552
Поени од реакции
8.764
Ne e kriv srle,nitu upravata tuku tie od opstinata so uste mu progleduvaat za se niz prsti !
Odete si site od klubot picki od prv do posleden samo kjotek drugo care nema

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.215
Поени од реакции
76.020
Ne e kriv srle,nitu upravata tuku tie od opstinata so uste mu progleduvaat za se niz prsti !
Odete si site od klubot picki od prv do posleden samo kjotek drugo care nema

Не знам во која тема го правевме муабетот. Кога ти викав дека имате претерани очекувања со составот со кој располагате и дека треба да сте зсдоволни со некои победи што ги оствари Костов (со очобол фудбал), ти ме убедуваше дека со нов поофанзивен тренер, многу поголем потенцијал имал тимот.
Не е до тренерите, цела лига се распад систем играчите, едвај одат. И тие што победуваат, никаков фудбал не играат, туку делат поединци ко Ибраими.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.552
Поени од реакции
8.764
Не знам во која тема го правевме муабетот. Кога ти викав дека имате претерани очекувања со составот со кој располагате и дека треба да сте зсдоволни со некои победи што ги оствари Костов (со очобол фудбал), ти ме убедуваше дека со нов поофанзивен тренер, многу поголем потенцијал имал тимот.
Не е до тренерите, цела лига се распад систем играчите, едвај одат. И тие што победуваат, никаков фудбал не играат, туку делат поединци ко Ибраими.
Praen e muabet deka sekoj tim po dva, tri igraci so delat kaj nas prv Problem e upravata i sportskiot direktor so preku Youtube zema igraci ili so ke mu daj toj menadzerot a Srle jas bev prv da dojdi na mestoto od Kostov i uste tvrdam deka mozime da igrame podobro i ofanzivno no za zal Srle prolupal i toa na golemo ova mu bese posledna sansa so Pelister da se dokazi i pokazi kako vo Struga za posle da zemi nekoja repka arno ama toj osven sueta ego nema nisto plus so mozi da gi vrekja igracite pa posle da saka da go spasat jaa da sum ich ne mu vleguvam na teren neke mu igraat tie ,,zasiluvanjata" so gi donesoja a nasite da sedat na klupa zalosno e so nema salam trener a bas si mislev srle,vasovski i gorazd deka nesto pokje delat arno ama I tie isto kako I drugite pa nekogas ako imame pari samo trener od stranstvo i mirna glata ne mozi ovaj mora onaj mora da igra zalosno nie ovaa prolet osven tikves so go tepavme po dve nivni greski i cista pobeda protiv voska nemame nisto ako ne racunam deka skupi sami si ja namestija da izgubat nie nisto nemame izigrano znaci od igraci,steucen stab I upravata site katastrofa i bez oset i empatija stram da mu e od prv do posleden
Inaku da ne se peavime ludi zaneme i vie kako nemate poraz ovaa prolet ne deka nesto mnogu fudbal igrate ama za toa nema da imame sport i fudbal poradi taa ebana politika na dpmne i ffm jas ne znam zosto uste tolku se zamarame ova e ludost so ni se desava site ovie godini !

Член од
21 јули 2022
Мислења
113
Поени од реакции
129
И ние го имаме Љамче на 38 год шо напрај еден куп асистенции и поминаја благодарејки на него еден куп голој за важни бодој првата полусезона (Вардар дома победа и асистенција пред 6,000, бод и гол дома со Струга од слободен, асистенција за гол кај отепаните Воска за 1-1, шанса преку него за гол и победа против Беса дома, шанса преку него за реми со Гостивар дома, асистенција претходна недела за гол против Брера со 10 мин игра).Поќе учинок од сите овие заедно шо ги форсират. Од ко дојде Срле нема скоро и минутажа Бале а на негово место гледам влегва Наумовски и Бразилецо шо непрат ништо а се изнаиграја а и на 38 год Бале е измислен за нив. Спортскио и стратего имале комплекси и му пречело шо уште игра на 38 год наместо да го користат со та лева шо уште ја има Бале. Ама не му иди умо на овие. Болни се во глата шо им пречи тој шо им помага и неможат изгледа да се помират дека некој на 38 год им е светлосни години подобар од секое засилување шо го донесоја надвор од Битола. Топ три заедно со Мирко и Егри.
Исто важи и за Фиката и Јовче и Кико шо се измислени за сите тие шо ги форсираат веќе ДЕВЕТ натпревари истите играчи шо не им прат резултати а имаат 30 играчи. Срамота!!!!! Да не им земвате од платите па толку шо ги форсирате незналиците шо ви напраја шест порази од седум натпревари?
Андреј Сиљаноски и Давид Ангелевски гарантирам со гла дека 100 пати ќе дат поќе од тие шо се надвор од Битола ама џабе прајме муабет.. возо помина сега веќе и да играт по 90 мин џабе е. Важно сите видоја дека не ги боли к*ро за младите и нивните причи за бодој да земват од јавноста дека много мислат на иднината. И пак со гла в зид почнаја со Јапонецо Русино Србино Прилепчани Скопјани па продолжија со Вилдан и со Бразилецо само да не се нашите шо можи да напрат нешто. Срамотилуци!!!! Девет утакмици истио состав и имаш СЕДУМ ПОРАЗИ и ку* да не те боли да напрајш промена и друг состав ама изгледа не му дозволва скопскио.. е за то Костов излезе дека е Клоп за овој. МРШ ОД КЛУБО ГО УНИШТИВТЕ И НАШИТЕ ДЕЦА И КЛУБО!!!!!!

Последно уредено:
Член од
18 август 2019
Мислења
289
Поени од реакции
471
Во лигава да имаш брзи крила и еден столб во одбрана и ќе бидеш во борба за титула.Еве Работнички со Регба и Мазари беше во борба за титула,а сега иако е уште трет играта е мачење.

Kajgana Shop

На врв Bottom