Д
Дуле Пацов
Гостин
Пишете му на ФБ да не се исили со ова маица да оди во Тетово , ќе го остат без заби...Ааа ја дотерал тетоважата
Ќе му оди во Тетово со ова мајца ќе го шинат од мавање
Ексик и пари и се после...
Пишете му на ФБ да не се исили со ова маица да оди во Тетово , ќе го остат без заби...Ааа ја дотерал тетоважата
Ќе му оди во Тетово со ова мајца ќе го шинат од мавање
Доволно голема за да се откажатhttp://www.flashscore.com/match/EskZ2fqD/#match-summary
Колкави се шансите Литекс да се откажи од ваков стрелец само за да го пушти во Пелистер?
Filip ne e se vo parite a deka e taka vremeto ke pokaze ...Ubavo bese pisano ponazad deka liteks imaat drug pik i do kolku prvo nie go pustime dzunior vo skendija a potoa liteks si go kupat toj sto go sakaat ke sleduva tretoto ke dojdi ovaj kaj nas ne za pari tuku od sto taka ke treba da bide ...шансите се едно милион евра
Ако го изгласат Двојче за 4ти мандат нека си клај пола Битола јамка,слепци и врти сучи пак си дојде ко шо сакаше Двојче,3ипол години за една смрдена трибина
Сигурен си дека цела Битола ќе излези??? Грешиш, ама многу грешиш... Како и многу шо гласаа не само за него, туку општо! Покрај ветениот стадион имаше и ветено : гасификација, топлификација од рек, а исто и катна гаража од 2008 .сега во март се претседателски избори па пак вервајте ако ви речат нешто ново или меси и роналдо засилувања во зимскиот преоден рокТој двојче си го бара изгледа, само незнам никако не ми е јасно што се чека ... Треба излегување пред општина што е можно повеќе, а сигурен сум дека цела Битола ќе излези ... кој треба да кажи ? Од зборот на еден зависиме сите ? Цела Битола сака стадион не само Чкембарите или тие што редовно го следиме Пелистер... Нека се направи една недела уба организација за протест пред општина, нека се викнат медиуми да снимаат да има на сите телевизии па да видиме тогаш дали ќе добиме стадион или не... Да не заборавиме двојче не случајно го спомна МАРТ, тогаш валјда ќе бидат изборите, тогаш ќе му жежи на газот на ВМРО и тогаш пак ќе слушаме по кампањи и по ТВ дека Битола сигурно од МАРТ - АПРИЛ ќе добие стадион (колку што добивме веднаш после изборите 2013) и на крај и сами си сме криви сите во кои и јас спаѓам и јас лично, НЕ СУМ партиски определен, немам ниту книшка ниту сум член ниту сакам да имам, но гласав за двојче заради то што сегде јадеше лајна дека веднаш ќе направи стадион со 4 трибини за 12.000 гледачи !
Па 95% сум сигурен дека можиме од 500 до 1000 души да се собериме да протестираме... тој и сам е свесен дека изборите ги доби заради тоа што вети стадион, спортска сала, затворен базен, топлификација и гасификација ... најмногу доби со тоа што јадеше лајна дека стадион ќе се прави веднаш по изборите, дека спортската сала ќе се реновира.. а што од тоа ? Наводно сеуште не е готов проектантот за стадионот, салата катастрофа е, внатре за 10 степени поладно од надвор, стлчиња нема па тој што ќе следи ракомет или кошарка треба ќебе да си носи за да не му студи газот, соблекувални никакви ... НИКАКО НЕ смееме да дозволиме сега во овие моменти пак да се извлечи и да се напрај на будала ... СЕГА ДУРИ Е ВРЕМЕ, ЗАТОА ШТО ПОСЛЕ КАСНО ЌЕ Е ЗА СЕ !Сигурен си дека цела Битола ќе излези??? Грешиш, ама многу грешиш... Како и многу шо гласаа не само за него, туку општо! Покрај ветениот стадион имаше и ветено : гасификација, топлификација од рек, а исто и катна гаража од 2008 .сега во март се претседателски избори па пак вервајте ако ви речат нешто ново или меси и роналдо засилувања во зимскиот преоден рок
Не е само Двојче крив, туку и тие што застанаа зад него, ама како што идат нови избори малце тешко дека ќе излезите на избори оти тогаш аеродром ќе ви ветат и ќе ги гласате пак!Треба излегување пред општина што е можно повеќе, а сигурен сум дека цела Битола ќе излези ... кој треба да кажи ?
95 % си сигурен?!Бравоо,убо е да има надеж кај тебе и кај многумина.Изборите нормално е дека ги доби заради тие мега проекти на кој вие му вервавте,и не само него туку и на било кој од политичките партии.Таков капитален проект неможи ниедна општина во Мак да изгради.На митингот бев и гледав,имаше 3Д направено за стадионот и само иронично се потсмевав за таков проект дека ќе реализираат..Па тие не се способни една улица да напрат а не нешто друго.Нашето право добро е шо си го бараме,само немој да мислиш дека ние сме НАРОД ЗА МАСОВНИ СОБИРИ...Баш напротив ете тврдиш дека ќе има 1000 души утре-другиден ако има некаков си протест...Ај кажими дали тие шо ќе протестират ќе бидат овие :Па 95% сум сигурен дека можиме од 500 до 1000 души да се собериме да протестираме... тој и сам е свесен дека изборите ги доби заради тоа што вети стадион, спортска сала, затворен базен, топлификација и гасификација ... најмногу доби со тоа што јадеше лајна дека стадион ќе се прави веднаш по изборите, дека спортската сала ќе се реновира.. а што од тоа ? Наводно сеуште не е готов проектантот за стадионот, салата катастрофа е, внатре за 10 степени поладно од надвор, стлчиња нема па тој што ќе следи ракомет или кошарка треба ќебе да си носи за да не му студи газот, соблекувални никакви ... НИКАКО НЕ смееме да дозволиме сега во овие моменти пак да се извлечи и да се напрај на будала ... СЕГА ДУРИ Е ВРЕМЕ, ЗАТОА ШТО ПОСЛЕ КАСНО ЌЕ Е ЗА СЕ !