Фан Клуб: Пелистер

Z

ziko bt

Гостин
Па убаво ти пиша сите овие тројца беа дел од младата репрезентација во квалификациите :)
Па шо ме интересира шо биле во у21,јас зборам за сегашната селекција на младинците,каде шо со Напредок даваме по двајца репрезентативци.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.048
Поени од реакции
74.570
Па шо ме интересира шо биле во у21,јас зборам за сегашната селекција на младинците,каде шо со Напредок даваме по двајца репрезентативци.
Аааа ти си зборел за списоков за пријателската што ќе ја играат младинците. Требаше да нагласиш пошто тек сега го видов списокот, и може да се каже дека 70% од овие нема да бидат повикани за поважните утакмици, туку се земени да се испробаат. Исто ко да речеме Цикарски е сегашен сениорски репрезентативец :icon_mrgr:
Па пола од овие од дома не ги знаат дека играат фудбал... :pos:
Познавам некои од овие, нема да ги именувам само ќе кажам дека нивното "спортско" секојдневие е вакво:

:icon_mrgr:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.368
Поени од реакции
5.459
Утре сите како шо гледам очекуваат пораз, Брегалница е подобра од нас, Пелистер влезе во лоша серија, нема победа скоро 2 месеци (последна беше дома со Ренова 3:1) па мислам редно е да се прекини серијата !!!
Кај Брегалница ќе фалат Стојанов и Лазар Илиев, а кај нас Драгарски и Драганчо Димитровски, другите се во комбинација за утре. Добро е шо за овај меч се враќа Дејан Лескароски со тоа што добиваме цврстина во одбраната !

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Утре сите како шо гледам очекуваат пораз, Брегалница е подобра од нас, Пелистер влезе во лоша серија, нема победа скоро 2 месеци (последна беше дома со Ренова 3:1) па мислам редно е да се прекини серијата !!!
Кај Брегалница ќе фалат Стојанов и Лазар Илиев, а кај нас Драгарски и Драганчо Димитровски, другите се во комбинација за утре. Добро е шо за овај меч се враќа Дејан Лескароски со тоа што добиваме цврстина во одбраната !
На бет 365 ја нема само ова. Дали то значи 2че? :icon_lol:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
На бет 365 за кец даваја 1.7 па сеа ти види шо ја имат играно :D
Ако си толку сигурен дека победваме помини си до Моцарт,11 коефициент дават за двојка :sneaky:
Јок, 5.70 е паднат.
Си мислев денес да ја пуштам онака навивачки за 100ка, ама ај си реков утре ќе одам ама се заебав :)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.143
Поени од реакции
8.103
и во еврогол само таја ја немаше...и јас сакав со 100ка да ја пробам

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Се шушка 3 за 3 е сеа дали 1 или 2ка не знам :)
Иако мислам дека ќе е 1 имаше убав коефициент вчера на интернет 1.7
А утре во спортлајф не верувам дека повеќе од 1.30 ќе има

Член од
3 март 2008
Мислења
151
Поени од реакции
56
Vikam jas na ovaj vrapceto umo po kladilnicite mu e...treba da go sedni na klupa malce.....promasi penal denes...cel gol kadeeee be

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Абе Врапче,Врапче...:tapp:
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 14:22 ---
П.С.
Вака се изведва пенал....:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom