RedBlack
Grof
- Член од
- 28 март 2008
- Мислења
- 4.723
- Поени од реакции
- 3.095
Pa taka nekako ke bide ke izigram 1 samo i 1x pa zdravje so bide bideпробај ја ако имаш пари..
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Pa taka nekako ke bide ke izigram 1 samo i 1x pa zdravje so bide bideпробај ја ако имаш пари..
Играј го и недела 2ка, ќе ти донеси пак париPa taka nekako ke bide ke izigram 1 samo i 1x pa zdravje so bide bidegodinava go neam promaseno pelister mn pari mi donese zaedno so vardar
![]()
Kako sto go imam igrano doma 1 taka vo gosti da gubi taka da vie ste ekipa doma sto MORA da tepa a gosti so bide bide , a slab tim imateИграј го и недела 2ка, ќе ти донеси пак пари![]()
Resen ,Demir Hisar po 4ca lugje ? pa od Resen so mene ke dojat 8 dusi samo so gi znam plus ke si zemat drugari , ne se palite kakva gordost moze da bide eden Pelister, a go imas Vardar ??? Pa geldam Veles i Prilep, dobro ovie od Prilep navivaat za site samo da bidat anti Vardar i Skopje , kako i da e se gledame vo NedelaЛозари 25/30 преку сила,ради то шо одиме со воз,да одевме со автобуси друго ке беше.Денес уште една плата се префрла на фудбалерите,а атмосверата.....си клокотиима најави за ресенчани охриѓани прилепчани велешани и секако демирхисарци
...дека ке идат со ЧКЕМБАРИ ,ке видиме на градски кој е македонската гордост,или брука.
На кој вардар мислиш???вардар од миравци,вардар 2011,вардар 1947,вардар неготино???Resen ,Demir Hisar po 4ca lugje ? pa od Resen so mene ke dojat 8 dusi samo so gi znam plus ke si zemat drugari , ne se palite kakva gordost moze da bide eden Pelister, a go imas Vardar ??? Pa geldam Veles i Prilep, dobro ovie od Prilep navivaat za site samo da bidat anti Vardar i Skopje , kako i da e se gledame vo Nedela
Mn dobro znaes koj VardarНа кој вардар мислиш???вардар од миравци,вардар 2011,вардар 1947,вардар неготино???
Не , посебна ждрепка ќе има нема врска ова на резултати.http://www.rezultati.com/zdrijeb/jHDkciTP/YFVe5XqJ/#draw
Пелистер - Шкендија на 14ти октомври? или ?![]()
Абе тие се најдрва.дома петарда ќе му акниме,а за таму ќе биде прошетка како со бабитеБегај бе каков Тетекс пак нема да ги тепаме Тетово
Мој избор за во 1/4 финале...
Прв пик ми е Силекс, а втор Дрита
Ако се падни еден од овие два тима сигурно сме 1/2 финале !!!
Da se 10% kako tebe pametni ckembari ke bidat mn jaka navivacka grupa no... toa e jbg ubavo si vikasИначе дечки јас имам навивачка идеа односно песна за навивање..само не знам на кој од чкембарите да му ја кажам верувам ќе ви се допадне само неможам со Пискачот да се разберам..тој нечоек е
си бегав вчера вечерта и ми дојде чудна инспирација![]()
Да не си ти толку искомплексиран,немаше по цел ден да читаш во ова тема. Ај гитла детеDa se 10% kako tebe pametni ckembari ke bidat mn jaka navivacka grupa no... toa e jbg ubavo si vikasse gledame vo Sk
![]()