Фан Клуб: Пелистер

Член од
10 декември 2010
Мислења
110
Поени од реакции
63
Лозари 25/30 преку сила,ради то шо одиме со воз,да одевме со автобуси друго ке беше.Денес уште една плата се префрла на фудбалерите,а атмосверата.....си клокоти :) има најави за ресенчани охриѓани прилепчани велешани и секако демирхисарци :) ...дека ке идат со ЧКЕМБАРИ ,ке видиме на градски кој е македонската гордост,или брука.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Лозари 25/30 преку сила,ради то шо одиме со воз,да одевме со автобуси друго ке беше.Денес уште една плата се префрла на фудбалерите,а атмосверата.....си клокоти :) има најави за ресенчани охриѓани прилепчани велешани и секако демирхисарци :) ...дека ке идат со ЧКЕМБАРИ ,ке видиме на градски кој е македонската гордост,или брука.
Resen ,Demir Hisar po 4ca lugje ? pa od Resen so mene ke dojat 8 dusi samo so gi znam plus ke si zemat drugari , ne se palite kakva gordost moze da bide eden Pelister, a go imas Vardar ??? Pa geldam Veles i Prilep, dobro ovie od Prilep navivaat za site samo da bidat anti Vardar i Skopje , kako i da e se gledame vo Nedela

Член од
10 декември 2010
Мислења
110
Поени од реакции
63
Resen ,Demir Hisar po 4ca lugje ? pa od Resen so mene ke dojat 8 dusi samo so gi znam plus ke si zemat drugari , ne se palite kakva gordost moze da bide eden Pelister, a go imas Vardar ??? Pa geldam Veles i Prilep, dobro ovie od Prilep navivaat za site samo da bidat anti Vardar i Skopje , kako i da e se gledame vo Nedela
На кој вардар мислиш???вардар од миравци,вардар 2011,вардар 1947,вардар неготино???

Член од
30 август 2012
Мислења
3.617
Поени од реакции
6.363
Сега во 1/4 финале да се надеваме дека ќе ни падне Тетекс а можи и Силекс или Дрита со нив лесно ќе се справиме.Ама сега најбитно е да останеме непоразени во недела

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.373
Поени од реакции
5.466
Бегај бе каков Тетекс пак нема да ги тепаме Тетово :)
Мој избор за во 1/4 финале...
Прв пик ми е Силекс, а втор Дрита
Ако се падни еден од овие два тима сигурно сме 1/2 финале !!!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Иначе дечки јас имам навивачка идеа односно песна за навивање..само не знам на кој од чкембарите да му ја кажам верувам ќе ви се допадне само неможам со Пискачот да се разберам..тој нечоек е:D
си бегав вчера вечерта и ми дојде чудна инспирација:pos:

Член од
30 август 2012
Мислења
3.617
Поени од реакции
6.363
Бегај бе каков Тетекс пак нема да ги тепаме Тетово :)
Мој избор за во 1/4 финале...
Прв пик ми е Силекс, а втор Дрита
Ако се падни еден од овие два тима сигурно сме 1/2 финале !!!
Абе тие се најдрва.дома петарда ќе му акниме,а за таму ќе биде прошетка како со бабите ;)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Иначе дечки јас имам навивачка идеа односно песна за навивање..само не знам на кој од чкембарите да му ја кажам верувам ќе ви се допадне само неможам со Пискачот да се разберам..тој нечоек е:D
си бегав вчера вечерта и ми дојде чудна инспирација:pos:
Da se 10% kako tebe pametni ckembari ke bidat mn jaka navivacka grupa no... toa e jbg ubavo si vikas :) se gledame vo Sk :)

Член од
24 септември 2012
Мислења
29
Поени од реакции
11
Da se 10% kako tebe pametni ckembari ke bidat mn jaka navivacka grupa no... toa e jbg ubavo si vikas :) se gledame vo Sk :)
Да не си ти толку искомплексиран,немаше по цел ден да читаш во ова тема. Ај гитла дете

Kajgana Shop

На врв Bottom