Фан Клуб: Пелистер

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Во 1 се трга а утакмицата во 7 е, шо ке се прај толку време ? Ако биди полн возо, патници од пп, велес и т.н нема кај да ги собери, ке стигниме на време за 4 сати или ке се ебаваме по пат до 6 сато скопје да стигниме.... незнам како мислат, знај некој како е плано или хаос е се?
НАВИВАЧКИ ВОЗ ЌЕ БИДИ...;) нема други(обични)патници.....
Сигурно нема да се тргни точно во 1,секогаш е покасно тргнувањето...
Има 4 сати пат до Скопје(ако не ја кренат пак рачката од некој вагон како со Апоел):ROFLMAO: ,рачунај маткање низ Скопје,голем пат е од железничка до стадион.....
Прашање е дали и почетокот ќе го фатиме,со оглед дека дури не влезат Комити на трибина,нема шанси да не пуштат да се приближиме до стадион....

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Има некој инфо со шо состав ќе се игра утре против Баби?

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
НАВИВАЧКИ ВОЗ ЌЕ БИДИ...;) нема други(обични)патници.....
Сигурно нема да се тргни точно во 1,секогаш е покасно тргнувањето...
Има 4 сати пат до Скопје(ако не ја кренат пак рачката од некој вагон како со Апоел):ROFLMAO: ,рачунај маткање низ Скопје,голем пат е од железничка до стадион.....
Прашање е дали и почетокот ќе го фатиме,со оглед дека дури не влезат Комити на трибина,нема шанси да не пуштат да се приближиме до стадион....
Добро е чим е така оти го прашав командантот ми рече редовна линија ке било плус за нас вагони, ама ова е ЧАРТЕР веќе :) дури дојдиме до стадион душа во нас нема да остани :D. Најмногу се нервирам ко ке се форсират на гостување да лудват во автобус или сега во случајов воз и после на трибина нема плуќа поќе да пеј.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.331
Поени од реакции
5.319
Во 1 се трга а утакмицата во 7 е, шо ке се прај толку време ? Ако биди полн возо, патници од пп, велес и т.н нема кај да ги собери, ке стигниме на време за 4 сати или ке се ебаваме по пат до 6 сато скопје да стигниме.... незнам како мислат, знај некој како е плано или хаос е се?
И јас тоа се мислев дома...
Пример ако се тргни во 1, Скопје ќе бидиме 4:30, 5 без нешто... 2 саати шо ќе прајме ??? :oops: Ќе не држат во заложништво ЕВР :D
Едно 30 минути има добро пешачење од железничка до стадион во Скопје и пак останва многу време...
НАЈВЕРОВАТНО ќе се тргни покасно со возот, друга варијанта нема...

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.747
Поени од реакции
6.478
Колку ви е ова масовно :D(без провокација прашувам) ? Јас очекувам од вас 200-250 души да дојдете (сигурно и Лозари ке дојдат 20-30 души)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Нема шанси во 6 бе,или да ве чекаат 100 желки на железничка па да ве турат во некое ќоше,ке касните како и секогаш,како што и ние касниме пред Битола кордон не чекал.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.747
Поени од реакции
6.478
Ке ве пуштат во 7 и 15 на трибина,мора све да се расчисти па да влезете јбг

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.331
Поени од реакции
5.319
Има некој инфо со шо состав ќе се игра утре против Баби?
СИГУРНО ќе се игра со 2 состав...
НЕМА ШАНСИ да играме со 1 состав, Горазд ќе ги чува за дербито во Недела, плус првата утакмица ја добивме 5:0 така да сигурни сме 1/4 финале...
Утре највероватно ќе се почни на голот со Ристевски, одбрана ќе бидат Ивановиќ, Шалевски, Тони Магловски и уште некој можи дебитант да уфрли, средина Анастасов ќе игра сигурно, во нападот ќе биди Никола Марковски, највероватно ќе игра утре и Благојче Марковски (Чаки) односно утре ќе играат играчи кои ретко добиваат шанса во првиот тим...
Ама и со овај состав ако излезиме пак ќе ги тепаме...

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Колку ви е ова масовно :D(без провокација прашувам) ? Јас очекувам од вас 200-250 души да дојдете (сигурно и Лозари ке дојдат 20-30 души)
Беше тоа некогаш...
Сега ќе биди сосема подруго,очекувам 350-400 луѓе од наша страна ,минимуН...(иако мислам дека ќе бидат повеќе,а и Лозари треба да бидат над 100ина)(без провокација и претерување напишано)....;)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Беше тоа некогаш...
Сега ќе биди сосема подруго,очекувам 350-400 луѓе од наша страна ,минимуН...(иако мислам дека ќе бидат повеќе,а и Лозари треба да бидат над 100ина)(без провокација и претерување напишано)....;)
Ja ocekuvam iskreno 700 nedde so odled na toa koi sve ke idat so mi se iznafalija , so ne stapnale na stadion i nemaat ni N od navivanje. Ali ako daj boze sto poveke da bide zustro :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.463
Ja ocekuvam iskreno 700 nedde so odled na toa koi sve ke idat so mi se iznafalija , so ne stapnale na stadion i nemaat ni N od navivanje. Ali ako daj boze sto poveke da bide zustro :D
Абе 7 000 хахахаха
Ќе дојдат ние колку што одиме по 350-450 луѓе во последните 5-6 гостувања...

Kajgana Shop

На врв Bottom