- Член од
- 2 мај 2011
- Мислења
- 245
- Поени од реакции
- 55
Драган Димитровски- Чотка ![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Тоа што го сакавме и мислевме сите , клубот го презедвоме ние заедно со играчите имаше прес коференција на која беше соопштено дека клубот е преземен до нас оти оваа досегашна управа нема ниту сили ниту финасии да го води поради тоа ќе се направи инцијативен одбор(од навивачи играчи) за спас на Фк.Пелистер !П.С.
Горан пиши вечер извештај шо ќе кажат на пресот...
Copy-PasteТоа што го сакавме и мислевме сите , клубот го презедвоме ние заедно со играчите имаше прес коференција на која беше соопштено дека клубот е преземен до нас оти оваа досегашна управа нема ниту сили ниту финасии да го води поради тоа ќе се направи инцијативен одбор(од навивачи играчи) за спас на Фк.Пелистер !
Прво тоа а потоа да се отвори нова жиросметка и листа на бараќа (потреби за клубот плати автобуси превоз итн..) финасии да се бараат од градоначалникот и клубот да си го преземе тој какко и другите општини (скопје, штип кавадрци и кичево..)До колку градоначалникот го земе клубот ќе има на ново собрание каде ќе си постави негови членови кој ќе ја набљудуваат работата во клубот итн..
До колку не дај боже одбие да го земи клубот одиме со други мерки ....
Се разбира исто времено утворена е вратата за секој добронамерен заинтересиран спонзор да влези во клубот и да му се предадат печатите и клучевите од иститот
Тоа е во кратки црти на состанокот и пресот што беше зборувано во секој случај од ова не меже да биде по лошо и да се надеваме дека ќе тргни работата со мала помош брзо да се вратиме во прва лига каде што ние местото
ps.По автоматизам се укинува бојкотот и одиме на трибина!!! (во прво време сопред мене во мала бројка за жал) но до колку се се среди се ќе се врати на свое место сепак сопред мене овие две недели се пресудни до следната утакмица со осогово.
Дај нешто подетално кажи, шо планој има сега, ако мислиш дека не е за на форум пушти ПП99,9% Фк.Пелистер годинава се враќа прва лига !!!![]()
Јас му пишаф меил за маките шо ги има Пелситер и тој се нафати да дај пари,па сеа сметај.Ej daj ne zaebavaj m ne ni e do zaebancija,ovaj MAJK ILic mn poznat mie sega skoro go kupi Detroit Pistons ima poteklo od BT i e 82 god