Z
ziko bt
Гостин
Утре Вардар ке ги исплескаме а? ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Тешко брат :kesa: прашвам некој од фудбалерите наши утре да му вратите и да си го обелите образот за шитната со нив тие ми викаат абе нема значење оваа утакмицаУтре Вардар ке ги исплескаме а?![]()
заебанција братТешко брат :kesa: прашвам некој од фудбалерите наши утре да му вратите и да си го обелите образот за шитната со нив тие ми викаат абе нема значење оваа утакмицаприпреми биле :nesvest:
ps.а пак ние комбе бараме арнтаран да одиме за кој бе :uvo:
Па само тоа се бараше од него за да му се прости се од претходното негово водење на клубот но за жал ниту за тоа имаше храброст и по се изгледа ќе ја изгуби нашата целосна подршказаебанција братфакт е дека ке го примиме не дека тие се поквалитетни од нас туку дека моменталнио состав шо го имаме не игра со 'срце' најубо се виде то после редените утакмици и Круме требаше барем една чистка да напрај па да се истурка полусезонава со младинци кој ке се челичеја за 2ра лига
иначе последниов месец не сум некако во тек со фудбалов знам нешто се вртеше дека немаме платено котизација па да прашам дали со то е средена работата?Па само тоа се бараше од него за да му се прости се од претходното негово водење на клубот но за жал ниту за тоа имаше храброст и по се изгледа ќе ја изгуби нашата целосна подршка
Ни криви ни должни некој играчи и во глобала клубот ќе срада заради некој ситни продадени души кој за 300 евра ја шитнаа со скопски вардар
Едно е е јасно дека сега во клубот не се знај ниту кој јади ниту кој пие само се знај дека никој не плаќа но се надевам дека платија и ги средија документите за котизацијата и ќе ја доиграме оваа сезона како што е редот па од година здравје можеби ќе се сменат некој работи и ќе влези некој спонзор во клубот
За утакмицата со скопјани ако издржиме првите 30 минути сум сигурен дека ќе има каков таков солиден резултат и се разбира ако не го смени џате цел тим па да си пробва нешто и изиграва бесни глисти
Но нај многу ме плаши што немаме класичен шпиц и нема кој да даде гол со цилето и тој коњарски или како се презиваше тешко голови на прволигашка екипа
aj брат нешто по опширно за утакмицата и со среќа утре и честито љубилеј од 20 години Лозари :smir:ПЕЛИСТЕР - вардар 1-1 Пелистер водесе еден нула од не постоечки пенал вардар израмни во цело прво полувреме Пелистер е надмоќен.
Да 1-1 во регуларниот тек потоа на пенали сме тепалеСме победиле со Д. Срем