Фан Клуб: Пелистер

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.389
Поени од реакции
4.986
Аха, кој биле во управа покрај фамозните ни спортски легенди. Сега е уште појасно се.

Барем знајме кој ги организира припремите и смештајот :lolzz:

Член од
21 јули 2022
Мислења
114
Поени од реакции
129
Значи од Воска имаме +3 и сега од Гостивар +3? И дали тренеро сега ги оправда средствата и очеквањата со една победа наспроти четири порази или?

Член од
24 јуни 2022
Мислења
394
Поени од реакции
972
Ti bese onoj so dojavite ? Mn si napaten be da mu se snevidi. Od stontolku imas prljava dusa ona sto ti go sakas go prepisuvas na drugite. Opusti se iscisti ja dusata I pocni da razmisluvas. Edino sto se bi dal e mojot tim da bide najdobar a daj boze I sekoja godina da ima vecno derbi so tradicija na isti kvalitet.
Nemozes da go razberes toa ti kazav zasto.
Za da ima vecno derbi so tradicija treba I dvata tima da bidat drzavni proekti da imaat isti pravila na igra da vazat zakomite kako za edniot tim taka I za drugiot,kako mozi vo cetvrtokot 1961 da dojdi vo Bitola so busot na FFM I nemojte da mi prodavas teologija koga ne me poznavas.

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
973
Поени од реакции
1.297
Јас сум појќе за дерби со приватници, сопственици, спонзори, план на 3-5-10 години, развој на школите, непристрасно судење за такво дерби сум јас, не сум за дерби и забава на партијата на власт и остварување на нивни политички поени, како и полнење на клубовите со партиски ботови.

П.С. И Воска и Гостивар ги стигна кармата за сезона 2022/23 г., не му се сетам ама, арно ги снајде.

П.П.С. Иначе да, се гледа Ефектот на Срле, со Тиквеш пак еден шут на голот ама зато со Воска и Гостивар по 3 гола ќе имаме даено.

Kajgana Shop

На врв Bottom