- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Незнам дали ги видовте дресовите за новата сезона?
Svako zlo ima svoj kraj, i ovo ce se jednom lane zvati...И оваа "европска" црвена звезда мора да ја гураат судииве против далеку послабо буџетниот Партизан. Ке ви се врати кога тогаш
Брате ти си болан дечко, на прес милоје кажа дека е за гол лајн технологија или како и да се вика, додека за вар кажа дека прво сака да види како ке изгледа во соседството бидејќи сумња дека на секои 30 секунди ке се тражи ВАР, друго нели можете да признаете еднаш дека беше гол, да бевте подобар противник заслуживте да победите , но фудбалот ја мина линијата, друго никако не го спомнувате пеналот врз боќко баш во ситуација при голот... Туку сите како навиени плачопичкувате веќе цел ден, али што да се прави кога главен пропагандист ви е жоц пантиќ једини најурени јеховини сведок, углавмо овој у стручну литературу се назива психијатриско поремеќење.Урко брат, затоа циганите и целата лига не ја сакаат видео технологијата, бидејќи лесно можат да крадат преку офсајди, пенали, непостоечки фаули, "голови" како оној кога топката ја извади скоро од трибините, вакви ситуации исто. Едноставно луѓето од Партизан уште прв ден беа за воведување на вар (За која и јас имам мислење дека говнава можат да крадат кога и ако сакаат, бидејќи има милион начини за тоа), а овие сите како пички се противеа. Кога на Светско Србија беше украдена тогаш сите прдеа за вар, за потоа пак да заборават на него. Врв на нивниот цинизам е кога тренерот "бараше" вар вчера на прес конференцијата под притисок, а меѓу првите беше против тоа. А инаку како него и уште некои функционери вчера беа сигурни дека виделе гол, а не го видоа голот против Краснодар кога топката влезе цел метар и потоа излезе
Прво и прво не улетују у ваш фан клуб па да ви коментирам објаве на ваши чланови, што покажуе кој е и колко искомплексиран. Друго не га правдајте безвезе кд се виде дека е безобразан и неписмен коњ и плус јавно викаше порано дека не е за вар. Треќо никој не га спомна пантиќа. Четврто имате најскуп тим у историју на српски фудбал и па ви помагав судие, мене би ме било срамота да сам на ваше место и тој да ви коментирам по фан клуб, посебно што ве уништисмо. Пето тој сс Краснодар е брука за сви времиња и треба за тој да се одговара. Шесто И за крај викаш пенал, а?Брате ти си болан дечко, на прес милоје кажа дека е за гол лајн технологија или како и да се вика, додека за вар кажа дека прво сака да види како ке изгледа во соседството бидејќи сумња дека на секои 30 секунди ке се тражи ВАР, друго нели можете да признаете еднаш дека беше гол, да бевте подобар противник заслуживте да победите , но фудбалот ја мина линијата, друго никако не го спомнувате пеналот врз боќко баш во ситуација при голот... Туку сите како навиени плачопичкувате веќе цел ден, али што да се прави кога главен пропагандист ви е жоц пантиќ једини најурени јеховини сведок, углавмо овој у стручну литературу се назива психијатриско поремеќење.
Са вама увек комедија. Па уште и спомнува краснодар , ти повеќе памтиш звездини утакмици од колку на гробиштава.
ау брате ти си за озбиљно посматрање, бокс а?. друго тој сс краснодар никој од нас не кажа дека не е гол, гол ко суза чист.Прво и прво не улетују у ваш фан клуб па да ви коментирам објаве на ваши чланови, што покажуе кој е и колко искомплексиран. Друго не га правдајте безвезе кд се виде дека е безобразан и неписмен коњ и плус јавно викаше порано дека не е за вар. Треќо никој не га спомна пантиќа. Четврто имате најскуп тим у историју на српски фудбал и па ви помагав судие, мене би ме било срамота да сам на ваше место и тој да ви коментирам по фан клуб, посебно што ве уништисмо. Пето тој сс Краснодар е брука за сви времиња и треба за тој да се одговара. Шесто И за крај викаш пенал, а?
А што ке кажеш за овуј ситуацију кд му удара бокс боаќе на Марковиќа?Прегледај го приврзокот 197191