Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Прочитав дека во Италија демек ако некој тим имал солидна предност,постои нешто како морален закон да не се уништува противникот до крај пример 5-0 6-0 од почит,а во дерби утакмиците демек било дозволено,незнам дали е точно или не ама ако сакаа можеа да ги победат 5-0.6-0 вчера.
Абе тие можеа ама не сакаа да ме заебат мене. Ја имав 3-0 на Кајгана типувана :pos2:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Вчера Џеко кога беше изваден од игра не се поздрави со тој што влегуваше на негово место. Мислам дека и тој покажва дека сака да си замини од Волзбург и јас лично сакам да дојди кај нас.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Прочитав дека во Италија демек ако некој тим имал солидна предност,постои нешто како морален закон да не се уништува противникот до крај пример 5-0 6-0 од почит,а во дерби утакмиците демек било дозволено,незнам дали е точно или не ама ако сакаа можеа да ги победат 5-0.6-0 вчера.
Замисли некој што ја типувал дупла победа колку попиздел :))))))))))

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Вчера Џеко кога беше изваден од игра не се поздрави со тој што влегуваше на негово место. Мислам дека и тој покажва дека сака да си замини од Волзбург и јас лично сакам да дојди кај нас.

јас лично не го сакам никако промаши пенал играше слабо за тој играч 40 милиони што во една сезона играше добро не давам не ни треба толку напад ќе се врати Пато после нова година но еден бек или офанзивен играч од средина ни треба..

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
јас лично не го сакам никако промаши пенал играше слабо за тој играч 40 милиони што во една сезона играше добро не давам не ни треба толку напад ќе се врати Пато после нова година но еден бек или офанзивен играч од средина ни треба..
Какви 40, поќе од 20 не.

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
haha kakvi 40 milioni
25 i go imame najjakiot napad iako nema sansi da se zeme da bideme realni

ke se brkaat matri i gameiro
i dvajcata se dobri ja poise bi go sakal i gameiro :)

Член од
22 ноември 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Толку снажен а брз и добар во дефанзива и напад мислам дека моментално нема лев бек,
ако дојде сега во јан... ама не ми се верува ке пааааѓат температури :tv:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Дај бе некоја пичондра росоњерка не туку ми оставај вакви геј фотографии:))))))хаххаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom