Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Сега вака на неколку часа пред поќетокот се збори дека може и да се игра само со ибра како напаѓач а роналдињо и сидорф како полушпицови.
Од кај нив најверојатно одбраната ќе им биде кордоба-луцио-матераци-киву така да мислам дека само покрај киву ќе може да се помине почесто,зашто луцио и матераци ништо чудно да го изедат нослето наше најомилено:pipi:
Сепак очекувам победа зашто они се во лоша форма и имаат тренер кој има чудни одлуки.
Forza Rafa
Aко игра матераци, добиваме најмалку 1 пенал

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Мене повеќе ми се допаѓа формацијата со Робињо и Ибрахимовиќ во напад, плус Сидорф во средината.

Член од
14 февруари 2009
Мислења
162
Поени од реакции
17
Друштво дерби е , не мора да значи ништо у каква форма е екипата.
Може еден момент на инспирација да го реши дербито...
Не заборавајте дека како и лошо да играле тие , имаме само 3 бода повеќе од Гомната....
А демек фаворити сме .....
Не играат добро ако споредуваме како лани играа. Ама лани им се составија коцките како никогаш уназад 40 години....

Они и со ѓубре играчи во екипа знаеле да не победуваат.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Епа чим можеле да не победуваат со потапа екипа од сега сметам дека и на нас малце треба да ни се насмевне среќата,од проста причина што мислам дека ако сега не ги тепаме незнам кога.Без Камбијасо бајаги губат на дефанзива,за Маикон да не зборам колку сака нека не е во форма си има човекот име и сите знаеме дека покрај него тешко се поминува.Од наша страна мислам дека имаме појак тим од тој лани,и тоа бајаги и се надевам дека ибра ќе даде гол чисто да видам реакција.За очекувања и со нерешено сум задоволен зашто сме пред нив.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.441
Да се договориме како ќе прославиме гол на Ибра ? :icon_lol:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.830
за Маикон да не зборам колку сака нека не е во форма си има човекот име и сите знаеме дека покрај него тешко се поминува.Од наша страна мислам дека имаме појак тим од тој лани,и тоа бајаги и се надевам дека ибра ќе даде гол чисто да видам реакција.За очекувања и со нерешено сум задоволен зашто сме пред нив.
Maikon ne igra ;) .

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.674
INTER: Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu; Zanetti, Stankovic, Obi; Sneijder; Eto'o, Milito.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.

АЈДЕ СО СРЕЌА !

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
INTER: Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu;
Zanetti, Stankovic, Obi; Sneijder; Eto'o,
Milito.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva,
Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.

Пирло го нема оуу, јеее :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
незнам шо кур фламини ќе лута на терен...се надевам ќе ме убеди во спротивното...ама со 3ца деструктивци на средина и еден поофанзивен...
Ако изгубиме Алегри ќе биде најкрив.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Без Пирло и Роналдињо незнам колку креативност ќе има, Сидорф ќе има доста тешка работа!

Како и да е FOOOOOOOOORZA MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Да се договориме како ќе прославиме гол на Ибра ? :icon_lol:
Ќе му броиме шутеви во гол и голови :icon_lol:

Формацијава е очекувана. Ако има потреба во второ влагаат Роналдинњо и Пирло

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
знам дека не игра Маикон целта ми беше да кажам дека се без најдобрите играчи :pipi:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
незнам шо кур фламини ќе лута на терен...се надевам ќе ме убеди во спротивното...ама со 3ца деструктивци на средина и еден поофанзивен...
Ако изгубиме Алегри ќе биде најкрив.
генерално добар состав но мислам дека во средината треба да излезиме со Гатузо,Боатенг и Амбро со тоа што ке имаме 2 деструктивци а боатенг ке помага и во напад и во одбрана но тоа е...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom