Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Дечки едно време читав дека сте заинтересирани за Отаменди,па после утакмицава денеска,баш би сакал да чујам ваше мислење за него.Онака без никаква провокација е постов.
Јас мислам дека дечкото е мизерија и не е материјал за голем тим како Милан.Иако не е репер една утакмица,сепак вакви глупости одамна неам видено као неговите денес:jaj:
Поздрав
Па нз брат,ние и не сме некој експерти,како што кажа и не е репер една утакмица,според мене за десната бековска позиција само ако го земеме Ван Дер ВИл ке го сметам ко паметен потег на управата,друго нема да бидам баш сигурен.
Неможам да кажам што играч е Отаменди,иако знам дека природна позиција му е централен дефанзивец,па сега може и до тоа е што играше така лошо,не сум го прател доволно,нешто по Ју Туб и тоа е тоа,

P

PewDiePie

Гостин
Ќе му го симне стомакот Алегри..........ако не клоцата! :tv:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Фабијано највероватно ќе остане или во Манчестер,а Џо Кол во Тотенхем :) Mилан со празни раце

P

PewDiePie

Гостин
Галијани изјавил дека Ибра нема да дојде во Милан,поради немање финансиски услови..........

P

PewDiePie

Гостин
Шева :cuc:....................кој може да го заборави КРАЛОТ!!!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Шева легендо..... се заеба шо ни замина во Челзи ама сепак сме горди на тебе за се шо направи за Милан. :) :)

новиот дрес

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Ако не се донесе нешо ново. Негледам веќе фудбал ... :kesa:

\

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.499
Поени од реакции
8.156
Сланина, anyone? :)

да беше у некој разумен клуб, да ја виделе сликата одма на позајмица или продажба у Коринтијанс/Сао Паоло...
Значи летово мора да се ујача средината со 2 играчи... катастрофа ни е, единствено Пирло и Амброзини се ок.. другово само за у Дубаи.

Zemzela_

Solo Milan
Член од
5 септември 2009
Мислења
55
Поени од реакции
10
Одличен играч за малку пари, ама Реал го чапна, е не, ние да не го земеме....:tapp: link

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.903
Поени од реакции
23.297
hahahah ovoj da dojde (sto e naucna fantastika) ima po bokserice da setam u subota vecer niz grad
Inace ovie od Fly emirates rekle deka ce pomognat vo transferot na Honda posto toa ce ja zgolemela popularnosta na Milan vo Azija i prodazba na dresovite i normalno nivno reklamiranje !
Posledna ekipa sto se povrzuva so Huntelar e Marsej.

A kurvarot izjavil deka bi sakal da go vidi Baloteli letovo u Milan !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom