Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Епа честитки ! ------>Mело ја добил Златната канта ! ! !
хаха

Kaсниш ! Више има честитки и во фан клуб Јуве и сериа А темата се води дискусија цел ден.

Ќе може јувентините на крај на сезона да речат дека немаат Зиро титули :vozbud:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ете како што и претпоставував, Гатузо го продолжил договорот до 2012. :toe:
Инаку за Нова година најсреќен би бил да го донесат Красиќ и лево бекче, само да не останеме без ништо. :kesa:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.291
Поени од реакции
8.490
Ете како што и претпоставував, Гатузо го продолжил договорот до 2012. :toe:
Па мораше да дојде до ваков потег :pos: На Берлускони му требале нови луѓе во обезбедувањето :icon_lol:

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
FORZA-MILAN

Pozdrav i cestitki za Melo za dobienata zlatna kanta.
Nego sakav da pisam za G-din Berluskoni eden gore sto kaza da ne se pisuvalo loso za nego deka bil gazda na Milan i on bil najgolem navijac na Milan,i deka site uspesi sto se na Milan sto vo kalco sto vo liga na sampioni se negova zasluga.
Da tocno e i jas se slagam deka e taka i jas navivam vo srce za Milan od neznam kolku godini,nego poentata mi e go udrile da covekot vo posledno vreme e dosta posveten na devojkite nokniot zivot i taka nataka sto i mene mi se sviga i jas toa bi go pravel ama da bideme iskreni deka nanazad neznam kolku godini osven Pato pa i toj go zemaa da kazam evtino nemaat nikakov transfer pazar.Gradskiot rival Inter koj nemoze da go podnesam imaat igraci po 20-30 milioni evra na rezervna klupa,ne izmisluvam samo sum dosta iznerviran od vcerasniot ke kazam pak...NAMESTEN MEC.i zatoa sum realen.
Ne go odobruvam napadot na Berluskoni ama nie tuka vo Makedonija mozeme da slusneme od vesti ili pa od internet slo se slucuva.Pred izvesen period fanaticnite navijaci na Milan dosle vo trening kampot na Milan da napravat haos i izrevoltirani sakale da krsat i da dadat doznaene da se KUPI NOVI IGRACI DA SE NAPRAVI DOBAR TRANSFER PAZAR.
Site znaeme kolku zemaa od Kaka koj go kupivme nikoj dojde Amerikanecot,golmanot od Monako Flavio Roma sto e pred penzija i taka nataka.Vo spotrska kladilnica ke pravime muabet koj za koga naviva muabeti transferi ova ona znaci i luge sto ne se na za Milan ni za Inter i drugi timovi zborat so pravo imame igraci sto trebaat odamna da gi imaat zakaceno kopackite na zid,ali bez razlika koj sto zbori kolku bile stari vakvi takvi pak navivam za Milan pa vo koja liga i da e i dali pobeduva ili gubi.
Zborat deka vo Milan imaat dolgovi pa dobro be kade se parite od Kaka baska toa site znaeme koj e premierot na Italija i kolku tezi negovoto bogatstvo i neznam sto drugo da kazam moze ne nekoj ova nema da mu se sviga ama sve e realno i stvarno e sramota i nemozam da poveruvam deka izgubivme od Palermo deka sme bile slabi.Toa se smeski koj mislam deka lugeto od BWIN dobro si ja zavrsija rabotata vo nivna polza.
Pozdrav do site verni navijaci na Milan......:kickbox::kickbox::kickbox::kickbox::kickbox::kickbox::kickbox::kickbox:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.586
Cavani во Интер ,Пандев у Милан...
би го сакале ли пандев у Милан?..:smir:
Ја не би го :)
Штознам зошто, ама Пандев не ми прае многу мерак, некако не ми изгледа како играч за Милан, башка имамо играчи од нападот моментално, а да игра на позиција од Сидорф неможе, како прво Пандев е многу поофанзивен играч од Сидорф и тоа ќе му дојде како со 4ца напад да играмо а тоа е многу, башка и нема Пандев толку голема кондиција да се враќа назад а ако игра таа позиција мора и често и назад да се враќа... Како што памтим у Лацио секогаш излагаше кај 70та минута.

Подобро би било Кавани во милан а Пандев во Интер? :toe:
Кавани? оној што можеше да го праша Дида кај да му шутне а он ја запука покрај гол? не фала, имамо многу подобри играчи од него не ни треба, покорисен би ни бил Пандев ако се бира меѓу овие 2ца.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.291
Поени од реакции
8.490
Кавани? оној што можеше да го праша Дида кај да му шутне а он ја запука покрај гол? не фала, имамо многу подобри играчи од него не ни треба, покорисен би ни бил Пандев ако се бира меѓу овие 2ца.
Леле брат ти си ЛУД! :helou:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Пандев подобро да дојди барем Пато ќе игра како класичен напаѓач.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Пандев подобро да дојди барем Пато ќе игра како класичен напаѓач.
Пато одсекогаш велел дека не му одговара да игра како класичен напаѓач и сака да има повеќе движење,на пример како сега што игра у Милан,на десна страна.
А Пандев ако дојде нема шанси да игра наместо Сидорф,не е тој за таа позиција.Евентуално би играл кај што сега игра Пато или Роналдињо...богами кај што сега игра пато(десно)многу му одговара на Пандев + левичар е!
како и да е мислам дека не е доволно добар за Милан и тешко да добие шанса покрај Дињо и Пато, 100 пати ќе биде боље да го земат Красич:toe:

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Пато одсекогаш велел дека не му одговара да игра како класичен напаѓач и сака да има повеќе движење,на пример како сега што игра у Милан,на десна страна.
А Пандев ако дојде нема шанси да игра наместо Сидорф,не е тој за таа позиција.Евентуално би играл кај што сега игра Пато или Роналдињо...богами кај што сега игра пато(десно)многу му одговара на Пандев + левичар е!
како и да е мислам дека не е доволно добар за Милан и тешко да добие шанса покрај Дињо и Пато, 100 пати ќе биде боље да го земат Красич:toe:
Bas naprotiv, Pandev bi ja popolnil pozicijata na Seedorf odlicno, ali ic ne sakam da doe u Milan iako e nash :)

PS Aj ako ja ima nekoj oficijalnata himna na Milan da mi ja prati po PP ili link od kaj da ja prezemam, fala :smir:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Пандев би бил одлично засилување, па тим што цели кон титули не смее да се потпре на 2 играчи да го еба, мора да има ротација.
Ја мислим дека Пандев може одлично да ја пополни позицијата на Сидорф. И би можеле да ротираат со Роналдињо со позициите за време на натпревар, Пандев да иде крило а Рони да се врати како офанзивен играч од средниот ред, у случаи кога ќе му опнат некој десен бек фластер, се мењаат и одма појќе слободен простор за Роналдињо.
Но ќе видимо, ја пак ќе речем ни требаат бекои па после за Пандев и Красиќ ќе видимо.
Зборот ми беше Пандев би бил екстра засилување, и за разлика од Красиќ проверена работа батки. Плус 0 евра мелем за Галијани, а и не би сакал баш да се ризикува со непроверени играчи у сред сезона, нека го земат Красиќ у Јуни.
Или ако се покаже Пандев добар ич нека не го земаат кој кур 26 године имаат двајцата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom