Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Официјално: Добил отказ крофната... Тоа е првото засилување на Шинтериве во новиот трансвер период.... Али ако дојде Лео тоа би било дупло ослабување според мене :baeh:
Не ни преостанува нитшто друго освен да се надеваме дека Лео ке оди во Интер што значи дека трењери ке бидат Матераци и Занети,а помошници Станко и Камби :pos2:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
според скај спорт, Милан постигнале договор со Киево за Кевин Констант. Ако дојде, најверојатно тоа ќе биде само за освежување на средниот ред

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Валтер Зенга е се поблиску до Интер.

Не сакав легенда како Леонардо да иде кај нив, премнпогу болно би било да се гледа тоа...

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Валтер Зенга е се поблиску до Интер.

Не сакав легенда како Леонардо да иде кај нив, премнпогу болно би било да се гледа тоа...
Ни Зенга ни Лео нема да идат кај шинтерите, Спалети дал отказ од Зенит и 100% иде кај нив, само се чека официјална потврда

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ни Зенга ни Лео нема да идат кај шинтерите, Спалети дал отказ од Зенит и 100% иде кај нив, само се чека официјална потврда
Така е ,али не се знае уште,најкасно до Недела би се дознало за Спалети,довагаат сигурно Санчез и Ранокија,па така да конечно да гледаме едно градско дерби како што му доликува :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.087
Поени од реакции
45.972
Читајте вие и понатаму спортденес, дури и деловите со Хумор од руските сајтови ги сметаат за релевантен извор за вас, читателите на тој сајт.
Спалети не дал отказ од Зенит, нит има намера да даде ...

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Читајте вие и понатаму спортденес, дури и деловите со Хумор од руските сајтови ги сметаат за релевантен извор за вас, читателите на тој сајт.
Спалети не дал отказ од Зенит, нит има намера да даде ...
Кој се клади со мене дека до 28 најкасно Лео пичицата иде кај вас.
Искрено воопшто не ми е криво зашто ме потсека на еден немокен Милан. Него ме боли тоа што кога си заминување и последната утакмива со Губентус 3-0 каков испракај му напраја нашиве кога имаше и солзи од емоции и сега сето тоа и ебало мајката.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
UFFICIALE - Leonardo è il nuovo allenatore dell'Inter, fino al 2012 , Тоа е тоа момци :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom