Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
М

Мартин`

Гостин
Не плачете ко пички одма бре! Голем пенис ако било 1-1 не се сеќавате дека имавме полош старт минатата сезона па после бевме во ситуација да се бориме за титула со повредени Пато и Неста. Полека ќе си легнат работите на свое место само едно ме вади од контакт кај Алегри за кој кур е толку заљубен во џубрено Бонера????????????????? Антонини исто беше дрво над дрвата денес,дојбиј топка врати ја одма назад кај Роналдињо не дај боже да повлече малце,Сидорф беше добар Боатенг ЦАР!!!!!! Тоа е тоа,кога ќе се врати Фламини нема да има вака луфта во средина и ќе бидат ебење двајцата со Пирло. Пипо џабе даде гол кога промаши прво чист така да според мене исто како да не дал али ај за годините игра добро. Дињо разигран како секогаш,Ибра какви топки му дадоа така изигра,имаше и добри пасови само Сидорф и Рони усраа по еднаш.

Тоа е тоа,не се секирајте подобро сега да дојдат вакви резултати и да се губат бодови со гнсни екипи од колку на крај.

Дај не зафркавај сега и ти од можни 9 бода ние зимаме само мизерни 4 што е катастрофа моментално за ваков состав што го имаме. Алегри незнае една формација асално да направи, измените што ги прави се катастрофа барем на предходниве натпревари.. што побрзо го смениме и Берлускони џитне уште некој милион за подобар тренер толку подобро вака ништо не правиме. Неможеш да споредуваш лани и сега кога имаме 2-3 пати појак тим за разлика од минатата сезона, и никој не ти гарантира дека на крајот повторно ќе биде како лани + може и намерно лани го правеа првенството за да биде интересно.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
^ ќе игра со гатузо, амброзини, фламини, пирло и сидорф во средина :icon_lol:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
И така ќе се продолжи. Среда против Лацио, на 25ти против Џенова, па ЛШ против Ајакс и на 02.10.2010 против Парма. Јас мислам дека е премногу вака за еден Пирло и Сидорф.
Не ... премногу е за глупиот трењер, незнае да изигра било каква формација па и ми прави измени во 90-та минута. Камен поарно нека си оди !!!

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
kako dobro ke ni dojdese eden 8 milionski van der vart
nema sansa da go smenat trenerot ne letajte

--- надополнето ---

Daniele Bonera Flop of the Match
Poor outing tonight as many of his passes failed to find the intended target. His crosses were sub-par and his attempts at goal left much to be desired.

Ronaldinho Top of the Match

nema vrska treba boateng da e ronaldino nisto posebno ne napravi osven asistencijata do pipo

a pipo da go dadese golot na pocetokot ke tepavme
ama pak so lacio ke kiksnevme i isto e a i sea ke kiksnime

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Потценувањето на противникот е најглупото нешто кај големите екипи! :tapp::tapp::tapp:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
мечот беше доказ дека не треба само Ѕвезди да имаш во тимот-треба и да трчнат малку,да додадат и испратат ефектен шут кон голот......сепак ова е Италија,каде малите екипи доста добро го увежбуваат Катанаџото.....

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.984
Потценувањето на противникот е најглупото нешто кај големите екипи!
дај не траскај дете, кое потценување црно го виде денес.? Кој кого потцени? Се мачеа гол да дадат ко грешни ѓаволи, 90 минути една 100%на шанса не створија. Освен инцидентни шанси од некои отпадоци шо Сидорф без исклучок ги тера во публика, шанса ќора не се створи.

Надиграни беа и тоа е тоа. Бонера не може да убоде вол со центар шут(разбирливо дека не е ни бек) Антонини трчка ко мува без глава, пола од времето му пречи на Роналдињо и му трча пред нозе, пола од времето губи дуели, ја немам видено играч послаб во 1 на 1 дуел. И што е реално, двајцата не се криви!!
Кај се неквалитетни сами по себе, па уште и вон природна позиција играат, а најјако е што се најдобро решение за позициите нивни.
Оние Лацио ако имаат очи да гледаат и малце мозок во глава, во среда историја ќе напишат. Ако сега не тепаат-никад!

ps. Еве ја најверојатно новата претседателка на Милан(откако Силвио ќе окине) Ќерка му Барбара Берлускони..
http://www.milannews.it/?action=foto&id=31641&id_album=785&start=0

поубава е од Росела каде-каде.. :D

Commandos

Ultras
Член од
12 декември 2009
Мислења
23
Поени од реакции
5
Едно ке речам.. Кевин Принц И СЕ Е МОЖНО! Џвер е човекот!

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
4 boda od mozni 9
protiv lece cesena i catania
bravo!
ajde sega kaj ste da kazuvate deka sme najaki?
Најаки сме !! :icon_lol:

Шала на страна, вој Алегри е куртон невиден бар по првиве 3 кола тоа го приметив. Неможе Чезена и Катанија ги отепаа од контри, формација незнае да постави. ВОЛ !!
И Пирло исто веќе куртон невиден е, од кај незнае асален пас да даде уште и му ги зимаат, една контра имаше од него.
Се зборуваше на почетокот на сезона Ибра-Пато-Дињо-Робињо заедно да играат ...да, може ако средина ги имаме Есиен и Камбијасо. :)))

П.С Имаме најслаби бекови во Сериа А !!
П.П.С Ако не тепа со Лацио, очекувам Четврток сабајле да прочитам: Allegri Sucked !!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
А вие што очекувавте Алегри е Мурињо..Заебите титула ако остане овој тренер ко прво авторитет нема над играчите земаат шутиараат од 1500 километри и зел Шпаклович му дава нога на Страсер на тренинг O.O,ко 2 форсира 4 3 3 со центар Пипои го повлекува поназад Ибрахимович втф и се гушат само Боатенг е ѕвер и еба матер денес :) мора да се откупи тој играч...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
дали мене ми се чини или стварно е така,ама Пирло е дупка. просечна утакмица изигра. а овој Бонера..бавен и без идеја. ај ваљда ќе биде боље...

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Едно ке речам.. Кевин Принц И СЕ Е МОЖНО! Џвер е човекот!
eeee eden takov da imame i na mestoto na pirlo a ne ovoj so se vleci

--- надополнето ---

дали мене ми се чини или стварно е така,ама Пирло е дупка. просечна утакмица изигра. а овој Бонера..бавен и без идеја. ај ваљда ќе биде боље...
moze i ke bide bolje ama ne ocekuvaj titula duri i da imame jaka seriha!

--- надополнето ---

eve so treba milan da kupe ili bar nesto slicno

Bonera aut
Mattia Cassani in
http://en.wikipedia.org/wiki/Mattia_Cassani

Antonini aut
Alvaro Pereira in
http://en.wikipedia.org/wiki/Álvaro_Pereira

Pirlo aut
Andrea Poli in
http://en.wikipedia.org/wiki/Andrea_Poli

Seedorf aut
Ganso in
http://en.wikipedia.org/wiki/Paulo_Henrique_Chagas_de_Lima

e bez ovie cetiri igraci ne se ni nadevajte na nekoj titula ili nekoi slicni igraci

a nemora site igraci da se sutnuat nego na primer pirlo bi bil dobra zamena za rotacija i taka isto i antonini levo-desno...

nemojte sea pirlo e klasa bla bla guti zar ne bese klasa pa eve go ozil gaze a i vidovme so naprai bateng kako ne pridvizi zatoa treba mlado momce

--- надополнето ---

a moze i da se vrati ili paloschi ili piere aubameyang posto so pipo ne ja biva
da ja pogodese taa sansa na pocetok ke tepavme moze i ubedlivo
a ronaldino mora da prestane so tie centarsutevi od koi 70% se neprecizni a moze i 80
i on mnogu promenlivo igra i samo na leva strana igrame ne naucija staj mu na ronaldino dvajca i nema da moze da mrdne i samo ke nabacuva bez vrska

--- надополнето ---

nemoze da se tepa katanija i cesena a so ke bide inter koga ke dojde ama ajde oni go imat benitez ke gi tepame 7-0 ovoj pat hehe :)
samo da ne zagubime 4-0 ok ke bide 1-0 2-1
a i okser nemozevme da go tepame edvaj u 70 minuta se dade gol c c i toa oni mozea eden gol da ni dadat od sala ama toj crniot mesto da podade ja otera u publika i imaa precka

--- надополнето ---

i nemoze da se izbrka alegri
koj ke dojde?
a se gleda deka e tapa trener edna utakmica ne pobedi vo prijatelskite i koga igravme so tretoligasi a i koga trebase da ima 4-0 skor so cesena catania okser i lece toj napravi 2-1-1
od koi samo lece go tepase ubedlkivo kako sto se ocekuvase

--- надополнето ---

i za lev bek kako dobra zamena za serzinjo mi se cine marcelo od real ama nevozmozno e toa

P

PewDiePie

Гостин
Тоа е,да беше Лео овде ќе беше друга приказна дури мислам и телено Антонини ќе играше боље под негово раководство а она ѓубрено Бонера сигурно немаше да го гледаме. За смена на тренер не си фантазирајте кај се чуло и видело после 4 утакмици од кои 2 победи да се смени тренер? Нигде,затоа ќе треба да почекаме да видиме дали е до тренерот или веќе во Зима ќе треба да се пакуваат Сидорф,бековите и остали. Мора да се донесе десен бек,премногу е мртва таа страна,како човек со ампутирана десна рака/нога сме на таа страна едино Принцот што кине ама не може сам во оваа формација со тројца во средина треба да имаш бекови што ќе помагаат по страните а не што ќе одмагаат. Принцот не знам што да кажам човекот треба да се зацементира во прв состав и да не се мрдне од таму,остај тоа што е супер технички и што е борбен а има сила да игра две утакмици по ред без проблем,туку како ги фрлаше како кукли сиротине,а едвај чекам кога ќе играме со шиттер да видам како ќе ги млати еден по еден говната смрдливи.

Во Зима мора Гансо место Сидорф како што рече Томчета,и мора бек еден најмалку да се донесе.
Робињо ќе игра сигурно за со мртвацине Лацио така да очекувам да го постигне првенецот во дресот на Милан.

Онаа Барбара добро путе,сакам да ја гледам што почесто ама нека ни го поживее Господ Берлу,ипак треба да го надгради тоа што е најуспешен газда на најуспешниот клуб на силе времиња. :pehar:

--- надополнето ---

Каков ѕвер е дечково 4.00-4.10 сек ги фрлаше како кучки,како што ќе фрла едни други кучки здравје боже. :zlo:

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Тоа е,да беше Лео овде ќе беше друга приказна дури мислам и телено Антонини ќе играше боље под негово раководство а она ѓубрено Бонера сигурно немаше да го гледаме. За смена на тренер не си фантазирајте кај се чуло и видело после 4 утакмици од кои 2 победи да се смени тренер? Нигде,затоа ќе треба да почекаме да видиме дали е до тренерот или веќе во Зима ќе треба да се пакуваат Сидорф,бековите и остали. Мора да се донесе десен бек,премногу е мртва таа страна,како човек со ампутирана десна рака/нога сме на таа страна едино Принцот што кине ама не може сам во оваа формација со тројца во средина треба да имаш бекови што ќе помагаат по страните а не што ќе одмагаат. Принцот не знам што да кажам човекот треба да се зацементира во прв состав и да не се мрдне од таму,остај тоа што е супер технички и што е борбен а има сила да игра две утакмици по ред без проблем,туку како ги фрлаше како кукли сиротине,а едвај чекам кога ќе играме со шиттер да видам како ќе ги млати еден по еден говната смрдливи.

Во Зима мора Гансо место Сидорф како што рече Томчета,и мора бек еден најмалку да се донесе.
Робињо ќе игра сигурно за со мртвацине Лацио така да очекувам да го постигне првенецот во дресот на Милан.

Онаа Барбара добро путе,сакам да ја гледам што почесто ама нека ни го поживее Господ Берлу,ипак треба да го надгради тоа што е најуспешен газда на најуспешниот клуб на силе времиња. :pehar:

--- надополнето ---

Каков ѕвер е дечково 4.00-4.10 сек ги фрлаше како кучки,како што ќе фрла едни други кучки здравје боже. :zlo:
abe ni treba i lev bek ovoj pereira beses segde po levata strana na uruguay na svetskoto
a i da gi frla kuckite kako kucki boateng dzabe e tuka se bonera antonini i nekoj od pirlo i sidorf

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom