Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ќе играат двајцата како централни и Рони позади нив, пошто изглеа и Робињо имал ситна повреда !

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Последни информации се дека Боатенг добива шанса пред Инзаги и тоа ќе игра на десната крила позиција во нападот
Роналдињо - Ибра - Боатенг
Сидорф - Пирло - Гатузо
Антонини - Неста - Силва - Бонера
Ќе функционира ли ова ?

Ф

Фил Ајви

Гостин
Омг не пак Гатузо, подобра варијанта е Абате крило а Боатенг на таа позиција па може и да си ги менуваат местата ама добро штом смета Алегри така во ред а Дињо позади Ибра и Пипо хмм не сум баш сигурен во ова така да првата опција е подобра т.е. да не се менува формацијава.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Лол заш Робињо нема да играааааа ? :( cc леле... Боатенг ке го стави тамо а средина гатузо ева ева ! :/

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
A што се случува со Фламини?

Иначе и да игра денеска Гатузо нема да биде проблем зашто ќе си ја игра неговата природна позиција, едино би ме плашеле лошите коментари за Боатенг ако изигра лошо на таа позиција :raz:

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
A што се случува со Фламини?

Иначе и да игра денеска Гатузо нема да биде проблем зашто ќе си ја игра неговата природна позиција, едино би ме плашеле лошите коментари за Боатенг ако изигра лошо на таа позиција :raz:
nema da izigra loso

inaku i jas mislam deka gatuzo ke igra dobro na negovata pozicija ama flamini treba da igra pred nego

P

PewDiePie

Гостин
Realno gledano Gatuzo ne moze da izigra poloso od mecot so Cezena taka da..............a za Boateng na mestoto krilen napagac-NE! Se znae kaj igra deckoto ili sredina ili na klupa neka sedi,bolje Pipo neka igra.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Да ама ниту една конкретна информација за овие 2,5 недели од кога се води како повреден !
Епа нз нема ништо,за вечер незнам,Робињо неможел да стартува,уште не бил подготвен за мечови Среда-Сабота,па ке видиме,ке влезе во 2ро.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
http://forum.soccermanager.com/showthread.php?t=63816

idninata na milan zaedno so fosati vo sredinata
i hotor i merkel se tuka..

--- надополнето ---

so atalanta mladite izigrale 1-1 na gosti golot go dal fosati od penal

MILAN: Di Fabio; De Sciglio, De vito, Albertazzi, Calvano, Ghiringhelli, Carmona, Novinic, Beretta, Fossati, Verdi.

eve koi bile prva

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom