Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ај утре, нов ден, нова среќа, се будам, отварам форум и читам „Со среќа Робињо“.:se_ molam:cuc:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Значи дефинитивно Милан и Губентус се договориле за Бориело,позајмица со можност за откуп, а нашиве заминале за Манцестер кај ретардираниве да го доведат Робинјо за 10м.
Не сум бас срекен за тоа,кој ке ја вади сега сликата од профилот:nesvest:.
Како и да е келајцава испадна најкурназ на светот,знаци Бориело+Хунти =30м,а Ибра + робинјо 34м. хахахах
Па и ти, малку играчи има, ти од Бориело слика... :Р

--- надополнето ---

Ај утре, нов ден, нова среќа, се будам, отварам форум и читам „Со среќа Робињо“.:se_ molam:cuc:
Според мене ќе го земиме штом заминале нашите во Манчестер

М

Мартин`

Гостин
Инаку факт е дека Лече беше преслаб на утакмицава ништо не изиграа, дури и не ги покриваа нашите играчи слободно нафрлаа и проигруваа цело време, ама исто така и факт е дека Милан играше само првото полувреме јас барем како што гледав во второ не се замараа толку што е и нормално кога веќе водевме 3-0 така да има промени и тоа големи браво за Алегри и цел тим како и Берлускони & Галијани ова е веќе вистинскиот тим.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Леле како е добро да си на врвот,а вака и ќе остане до крај :P..
Значи Берлу прае опасни политики :) сеа ако го земат Рубињо повлекувам све лошо што реков за нив xD..

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Леле како е добро да си на врвот,а вака и ќе остане до крај :P..
Значи Берлу прае опасни политики :) сеа ако го земат Рубињо повлекувам све лошо што реков за нив xD..
Ќе го земат,али дупето следната година имал избори ете зошто се изнакупува у 5 до 12:) ахх што мафијашиште ке беше:)

Со Ибра-Пато-Рони + Робињо јас ич не му се секирам годинава за нападот,ротации,мераци.
Средината со Боатенг ја ојачавме,одбраната со Сократис и чекаме да видиме како ке се покаже десното бекче,се на се солиден трансфер период,кој не ни замислував дека ке заврши вака.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
само за информација преговорите за бориело пропаднаа ;) значи ништо од тој трансфер :smir: не го свајкајте ова како провокација само да викажам дека пропаднаа .... преголема плата барал... поради тоа .... поздрав и со срека во новата сезона која ја започнавте повеке од супер

P

PewDiePie

Гостин
И што као нема да пристигне Робињо мислиш ако не иде бориело кај вас? Се лажеш,ако остане Бориело уште појаки ќе бидеме........долга е сезоната треба некој и во куп да игра! Поздрав

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
И што као нема да пристигне Робињо мислиш ако не иде бориело кај вас? Се лажеш,ако остане Бориело уште појаки ќе бидеме........долга е сезоната треба некој и во куп да игра! Поздрав
Мислам дека мора да се ослободиме од Бориело, за да дојде Робињо, поради платата. Инаку Милан и Јуве се договориле, ама 4 милиони им побарал Бориело и сега Рома е опција, ама малку веројатно ми е. Ќе испадне Бориело во Јуве, а се шпекулира Каладзе-Гросо во последни моменти. А Робињо исто како Ибра би дошол на 1 година позјмица со право на отку од 15 милиони, ама и Ибра првично беше 40 милиони.
Чичко Фестер ќе го земе и Арапиве и пари ќе му дадат на крај за Робињо како што ми изгледа.:toe:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
53
А јака финта на Фестер на Шалке им рекол дај не ме заебавајте со 15 мил. за Хунтелар.
А овие се чудат колку сега треба да платиме поише него овие за Ибра шо дадоа.
Малку не им е јасно на другиве клубои како купуеме.
А и доста време им остаи на Интер за да врати со некој трансфер.

P

PewDiePie

Гостин
xime што ти е бе? Денес се официјализира трансферот на Хунтелар во Шалке за 13 мил. што не ти е јасно?

Ас фор Робињо,ако не дојде сега ќе дојде на Зима така да нема гајле за него.

Трампата Каладзе-Гросо ја поддржувам,сиротиот Каладзе паднал на медицински тестови во Џенова вчера :kesa:може да сфатите за колку не спремен дибек се работи,а и ни фали лево бекче замена за Антонини,многу ги имаме централни дефанзивци.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
53
xime што ти е бе? Денес се официјализира трансферот на Хунтелар во Шалке за 13 мил. што не ти е јасно?

Ас фор Робињо,ако не дојде сега ќе дојде на Зима така да нема гајле за него.

Трампата Каладзе-Гросо ја поддржувам,сиротиот Каладзе паднал на медицински тестови во Џенова вчера :kesa:може да сфатите за колку не спремен дибек се работи,а и ни фали лево бекче замена за Антонини,многу ги имаме централни дефанзивци.
Грешно сум прочитал за 12 им рекол дека е малку па за 13 се договориле.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
leee ne be kakov groso tapa e toj drvo
sekako nema ni da go igrame a pa ako go igrame sme naebale
a pak kaladze e cela kariera vo milan i bi trebalo slednata sezona da se penzionira kaj nas
koga veke nemozeme da izvadime 4-5 milioni od nego a groso ic ne go sakam

--- надополнето ---

a borielo dobar e za zamena nema sto nema da bide loso da ostane

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ја мислам дека поарно гросо да дојде отколку калаѕе да остане.Да играл многу во милан ама мислам дека неговото време одамна пројде и треба да иде негде,а за гросо барем знам дека е по фит од грузијецов.Иначе робињо ако дојде мислам дека најбоље ќе му биде местото на сидорф зашто нели Берлу го сака роналдињо зад напаѓачите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom