Па и ти, малку играчи има, ти од Бориело слика... :РЗначи дефинитивно Милан и Губентус се договориле за Бориело,позајмица со можност за откуп, а нашиве заминале за Манцестер кај ретардираниве да го доведат Робинјо за 10м.
Не сум бас срекен за тоа,кој ке ја вади сега сликата од профилот:nesvest:.
Како и да е келајцава испадна најкурназ на светот,знаци Бориело+Хунти =30м,а Ибра + робинјо 34м. хахахах
Според мене ќе го земиме штом заминале нашите во МанчестерАј утре, нов ден, нова среќа, се будам, отварам форум и читам „Со среќа Робињо“.:se_ molam
Ќе го земат,али дупето следната година имал избори ете зошто се изнакупува у 5 до 12 ахх што мафијашиште ке бешеЛеле како е добро да си на врвот,а вака и ќе остане до крај ..
Значи Берлу прае опасни политики сеа ако го земат Рубињо повлекувам све лошо што реков за нив xD..
хахаха од кај ја најде беkoj mafijas be? kakov mafijas
pozdrav od "mafijasot"
he he
Мислам дека мора да се ослободиме од Бориело, за да дојде Робињо, поради платата. Инаку Милан и Јуве се договориле, ама 4 милиони им побарал Бориело и сега Рома е опција, ама малку веројатно ми е. Ќе испадне Бориело во Јуве, а се шпекулира Каладзе-Гросо во последни моменти. А Робињо исто како Ибра би дошол на 1 година позјмица со право на отку од 15 милиони, ама и Ибра првично беше 40 милиони.И што као нема да пристигне Робињо мислиш ако не иде бориело кај вас? Се лажеш,ако остане Бориело уште појаки ќе бидеме........долга е сезоната треба некој и во куп да игра! Поздрав
Грешно сум прочитал за 12 им рекол дека е малку па за 13 се договориле.xime што ти е бе? Денес се официјализира трансферот на Хунтелар во Шалке за 13 мил. што не ти е јасно?
Ас фор Робињо,ако не дојде сега ќе дојде на Зима така да нема гајле за него.
Трампата Каладзе-Гросо ја поддржувам,сиротиот Каладзе паднал на медицински тестови во Џенова вчера :kesa:може да сфатите за колку не спремен дибек се работи,а и ни фали лево бекче замена за Антонини,многу ги имаме централни дефанзивци.