Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Најдобро е Тасоти да преземи како тренер, многу експерименти нема да се на арно. Најдобро го знај тимот од секогаш е во Милан и нема потреба некој од надвор да ја засерува работата. Сигурен сум дека максимум можи да извади од играчите шо ќе му се на располагање, а успехот ќе зависи од то шо има на располагање.

Реков јас дека чуда не се ни надевам да се случват на лето, ама 1 бек, Красиќ и Џеко е за мене идеална, па и изводлива комбинација.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Тие што сега го величаат Берлускони сигурно планираат уште долго време на стара слава да се радуваме,пошто последниве 3-4 години ништо значајно не направи за Милан,само го продаде Кака и си ги зема парите.
Што се за него 100 милиони евра ,со тие пари би можеле да бидеме пак на врвот,само што е факт ,факт е : последниве 3 сезони кур не му чуе за Милан,фала богу веќе сите навивачи го сфатија тоа,па можда ќе го притисне тоа малце и ќе му текне дека Милан не е Асколи или Монца. Му давам рака за тоа што го направил до сега ама неможе на тоа да остане,ова е Милан навикнати сме на трофеи и успеси,неможе да гледаме како пропаѓа клубот !

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Најдобро е Тасоти да преземи како тренер, многу експерименти нема да се на арно. Најдобро го знај тимот од секогаш е во Милан и нема потреба некој од надвор да ја засерува работата. Сигурен сум дека максимум можи да извади од играчите шо ќе му се на располагање, а успехот ќе зависи од то шо има на располагање.

Реков јас дека чуда не се ни надевам да се случват на лето, ама 1 бек, Красиќ и Џеко е за мене идеална, па и изводлива комбинација.
Се сложувам за Тасоти исто така и тој има играно за Милан доколку не е тој може Липи само или Прандели од Фиорентина или Хуан Де Рамос.За трансферите исто така Џеко,Красич и Аого би било супер но останува да видиме може да биде само со анонимци :)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Милан одлучи: Филипо Гали од следната сезона тренер на Милан!! .......... од FaceBook " ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН "

- Кој е овој ?

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Добро бе му ебам мајката мислат ли овие да купат асален тренер у пичку матер да не даат појќе од 2 м плата за тренер срамота.Више готово од сега стварно го мрзам Фестер и оној дибекот што побрзо нека го продаваат Милан,зш ако продолжат вака нема ни играч да видиме и ќе уништат цел Милан.:nerv:

Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
Pa zatoa se odlucuvat za vakov trener da ne ima baranje za transeri a i sega citam kako trener na 1 tim moze da bide prekomanduvan i Giovanni Stroppa trenerot na primavera berlusconi reze dega podobri ki poznavat mladite na timot ahhaha tesko nas so ovoj i so galiani fuck milan fuck all

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Нека му е со среќа работата на Гали,се надевам добро ке се покаже:)
Се надевам дека ке има среќа и добро ке се покаже,и нека ви стане јасно според сите околности се гледа јасно дека Милан нема да купува докажани играчи,туку се ке оди преку младинската школа,до некаде и мило ми е за ова,да видиме малце свежа крв и да се надеваме дека ке биде некое играчиште од младиве.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
^Абе добро е да има наши младинци во клубот ама колку вредат тоа е друга работа, значи и наредната сезона ќе се бориме за трето место?!:tapp:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Та Гали, та Тасоти исти кур, ми се чини дека и двата подеднаков авторитет ќе имат. Ако Гали биде назначен за главен тренер тогаш сигурно Тасоти останва помошник тренер.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Та Гали, та Тасоти исти кур, ми се чини дека и двата подеднаков авторитет ќе имат. Ако Гали биде назначен за главен тренер тогаш сигурно Тасоти останва помошник тренер.
Готово мислам дека Берлу рече Гали ќе биде тренерот на Милан за 2010/11.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Не можам да разберам зошто на некои му смета Галијани. Галијани е вработен во Милан не е газда, него работа му е со парите шо ги има на располагање да обезбеди максимум. Значи треба да се цени по работите шо ги напрајл за без пари, за цените шо успеал да ги намали, за сите успешни преговори шо ги имал. Ниту една одлука не е ултимативно негова, па тој да е за нешто виновен.

И мене да ми дај некој буџет од 200 милиони евра ќе завршам подобра работа од Галијани. Не велам дека е којзнај шо чоеко, пошто во последно време изгубено има осет (го имаме праено муабето да не се повторвам), ама пак поголеми чуда од тие шо ги има праено тој за без пари јас не познавам никој друг на фудбалската сцена. Па ако некој знај нека ми го освежи сеќавањето, на кој друг за без пари му се случиле играчи како Стам, Кафу, Панкаро, Креспо, Сидорф, Пирло, па и Бекам и да не забегвам во минатото (Ван Бастен).

Знам дека постои нервоза, ама многу е лаички да се истура на Галијани, а особено пак да се тврди дека за некоја сопствена финансиска корист ги носи одлуките.

P

PewDiePie

Гостин
Гали а,ха ќе видиме што ќе направи........како и да е уште една марионета на Берлу така да надевајте се за борба за пласман за Л.Ш. ништо повеќе следнава сезона. Младинци си се младинци не се фурајте дека они можат да направат некоја битна разлика уште од старт,може за сезона,две. Искрено на тимов има среден ред што може да истера уште една година,нападот изненадувачки многу ефикасен итоа скоро цела сезона без Пато(воедно се моли инзаги да ми се симне од пенисов и да сфати дека има 37 и веќе не го бива,пре би шанса како 4-ти напаѓач да добиваат Адија и Верди)одбраната чак не ни ни треба Астори еве ги Јепес и Ониеву па дури и Бонера,само еден играч мора да се земе Аого да се искористи брзината на Антонини максимално по десна страна.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Кога веќе донесуваат тренер кој не е искусен поарно да си останеше Леонардо тоа е ќе следува уште една од низата промашени сезони.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Берлускони поради неговата голема љубов кон Милан уште од мал, најавува големо засилување но само доколку има потреба. Тоа засилување би требало тимот да го однесе на едно ниво повисоко и спомнува дека не мисли на било какво скапо засилување, туку на ептен големо нешто како Роналдо (најверојатно мисли К.Роналдо). Исто така вели дека тимот на Милан ќе се засили и со 4-5 играчи од примавера тимот. Инаку дал изјава и за Леонардо и го нарекол тврдоглав бидејќи не ги слушал неговите совети, но добар човек кој го сака Милан :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom