Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Шо да ви кажам, жалби кај надлежните, не на темава. Уште е ваљда активна темата за прашања до админи, имате и опција за ПП до админите, таму исправајте ''неправди'', не тука.
Муабетите дека '' интераш '' средуел ви паднаа во вода, ви реков како стоеа работите и што се десило, иако ни за ова не сум обврзан, да ви објаснувам што и како ... толку од мене.
Идете на онтопик муабет. :smir:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Инаку за ова организирање нејќам да идам ќе треба да се скарам таму со Филе на сред студио. :tv:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Aj па сеа Џену банирала :icon_lol: Кој ви е крив кога враќате на навреди поостро наместо да преќутите и да чекате санкција. Интерашот ко што гледам е баниран од тема, нема да ви смета веќе, ама другпат по ПП или по репутација ако веќе имате фамилијарни желби.

Очигледно, некој пријавил лошо мислење како што требало вие да направите, другпат и вие така и крај.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Ц ц ц ц ...Неубај работи :nenene::nenene::nenene:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Aj па сеа Џену банирала :icon_lol: Кој ви е крив кога враќате на навреди поостро наместо да преќутите и да чекате санкција. Интерашот ко што гледам е баниран од тема, нема да ви смета веќе, ама другпат по ПП или по репутација ако веќе имате фамилијарни желби.

Очигледно, некој пријавил лошо мислење како што требало вие да направите, другпат и вие така и крај.
Ако дошол да провоцира ретики се тие што нема да одговарат на провокација,само некој поблаго некој му еб* матер а дечкото што доби бан стварно не фер да пише некој Миланез кај нив одма ти се фрлаат а никој не е баниран,плус што бан добил бан од тема фан милан?:kesa:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Toa е кога нема фан на Милан модератор :)

Неше за модератор :vozbud: :smir:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Дик мара мислам Миланез е или веќе не е?

Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
WTF is дик маре/мара :uvo:
Го среќавам изразов често тука па и во Сериа А темата ама никако да укапирам од каде е, може ли некој да ме просветли ?
И јас бе исто што е работата со тоа?:icon_conf
Не прашвајте имаше една легенда во Сериа А и на секој пост напред Дик мара редеше и зато..

Дик Мара , на сите праска не направи , не маваше со крастајци и со ку*ајци без глајци , а потоа ни се закануваше со неговиот Мурѓо кој му бил во форма .:pos2::pos2::pos2:

Абе што да ви кажувам , страотија , се спасивте што не бевте таму оти папушка ќе ве правеше .

П.С. Болдираните зборови се негови изрази . :pos2:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Барам член од форумо кој ке се клади со мене у 2 литра крв за кој ке иде даље од Милан-Манчестер!Јас викам Милан кој прифаќа за Манчестер му давам со хендикеп предност:helou:

G

Gray Foxx

Гостин
Барам член од форумо кој ке се клади со мене у 2 литра крв за кој ке иде даље од Милан-Манчестер!Јас викам Милан кој прифаќа за Манчестер му давам со хендикеп предност:helou:
Диќ. Ке го искористам моментов додека си издрогиран или пијан. Propose a wager...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom