Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.520
Поени од реакции
5.514
Миланез* шо ти зборев пред некој ден.

Победникот од Интертото игра и во Куп на ЕУефа така да имате шанси за две титули одеднаш.И интертото и Куп на Уефа и супер куп после.З титули.

Паметен е Анчелоти бе
Абе ЛШ не ни бега :D
Што е со Неста? Повреден е или е казнет?
Јувентус ги добиваме 200% сум сигурен.
казна

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Интер ке ја тепа Фиорентина, вие Јуве ...ако сакате да играте ...а ако напрајте уше некој кикс ..нема ЛШ

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Нека загуби Интер од Фиорентина, Рома да ремизира (и да тепа, не менува нешто), а Милан да го крка од Јуве :) .

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Нека загуби Интер од Фиорентина, Рома да ремизира (и да тепа, не менува нешто), а Милан да го крка од Јуве :) .
Од твои прсти до божји уши...

Ако не му треба бодови на Интер мислам дека ке му помогне на Милан:(

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.520
Поени од реакции
5.514
Кој филм го гледаше последен ? ... ах забраев ти не гледаш филмови по цртаните си :D

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Миланез* шо ти зборев пред некој ден.

Победникот од Интертото игра и во Куп на ЕУефа така да имате шанси за две титули одеднаш.И интертото и Куп на Уефа и супер куп после.З титули.

Паметен е Анчелоти бе

Интертото не значи титула туку само пат до 3 места кои водат во Купот на УЕФА, а Милан поднесол апликација заради секој случај, односно доколку се случи најлошото сценаријо и да завршиме 7ми, Значи на се мора да се мисли, не се они толку глупи не се секирајте.

А иначе информација до сите. КАЛАДЗЕ Е СУСПЕНДИРАН, така да бришете го од сите комбинации, значи ова би била најверојатната комбинација

Кафу - Шимич - Малдини - Бонера или

Кафу - Бонера - Шимич - Малдини,

Мене искрено првата ми е поверојатна, а ова се би паднало у вода ако се опорави Фавали, тогаш Шимич ќе излезе од комбинација.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Ооо...се спремаат овие за интертото а?:)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.520
Поени од реакции
5.514
А иначе информација до сите. КАЛАДЗЕ Е СУСПЕНДИРАН, така да бришете го од сите комбинации, значи ова би била најверојатната комбинација

Кафу - Шимич - Малдини - Бонера или

Кафу - Бонера - Шимич - Малдини,

Мене искрено првата ми е поверојатна, а ова се би паднало у вода ако се опорави Фавали, тогаш Шимич ќе излезе од комбинација.
Што е бе ова со 2 состав назад ќе им играме :tapp:

Не верувам Бонера да игра лев бек, Малдини ќе игра на таа позиција исто како со Арсенал.
Овие би требало да бидат стартните

Кафу - Бонера - Шимич - Малдини

а на клупа Дигао и Дармиан :D

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
со други зборови Дел пиеро Каморазнези и Трезеге ке не силуваат bik

Паааа останува да видиме. Ама у секој случај Бонера е добар дефанзивец, Шимич отсекогаш сум го почитувал, иако не е висока класа на играч, за Малдини е безвредно да трошам зборови, а Кафу верувам дека ќе си одработи својата задача одлично како и секогаш. Така да не е се така црно. :)

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Абе јас не верувам дека Кафу може да издржи цела утакмица,и тоа дерби со такво темпо, а и на Малдини ќе му биде втора во низа!!! Ќе има измени,ќе влезе некој млад!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom