Во сабора Болоња-Рома, во недела од 15 часот Интер-Удинезе а вечерта Милан-Лече.1. А која ке ја пренесуваат од 15 часот ?
2. Luca Cigarini е играч од средината, и јас него ви го гледам како замена за Сидорф/Пирло , а не Горкуф, башка Италијанец .
3. Тој ако доаѓа , би дошол во летниот преоден рок поради настапот во ЛШ .
Според изјавата од Анчелоти,одбрнава е таа,за Рони не бил сигурен дали ќе игра од почеток,а во напад сигурно ќе стартува Шева, најверојатно заедно со Пипо.Еве што е состав бе
------------------Дида-------------------
Антонини-Сендерос-Каладзе-Јанкуловски
------Фламини-Емерсон-Сидорф------
-----------------Рони-------------------
------------Шева-----Пато---------------
dobro be aj i ti sum go zaboravil R 80Леле со 10 играчи ќе им играме![]()
Сендерос ќе ви играЕве што е состав бе
------------------Дида-------------------
Антонини-Сендерос-Каладзе-Јанкуловски
------Фламини-Емерсон-Сидорф------
-----------------Рони-------------------
------------Шева-----Пато---------------
Имаше играно еднаш на пријателска, сеа прв пат у УЕФА па после здравје и во Сериа А. Едвај чекам да видим што знае чељавиот[zEUs];1828067 напиша:Сендерос ќе ви игра![]()
(ова ќе му биде прв натпревар или ..)
Абе чељави чељави ама никој не го проаѓаИмаше играно еднаш на пријателска, сеа прв пат у УЕФА па после здравје и во Сериа А. Едвај чекам да видим што знае чељавиот![]()
Уште еден Каладзе во тимот[zEUs];1828086 напиша:Абе чељави чељави ама никој не го проаѓа, можда знае некоаш да напрае по некој кикс ама пак е
, ама мислим дека утре и ќе нема многу работа :helou:
2 x Kaladze = Nesta (перфектно)Уште еден Каладзе во тимот![]()
Не го разбирам ова најмногу, ваљда за 50 евра добивка 60 т.е. 1200 денари.... ии ама сум го истумачилПрееска се мислам у кладилница што да пишам, и туку ја гледам Милан-Брага, ни две ни три сингл на 50че има 1000добивка. Редно е да има и натпревар со многу голови, а дека ќе ги тепаме Брага тоа е и повеќе од јасно.
Како што го разбрав играл на голови за 50 денари добивка 1200 сингл може играл 7+ врска немам.Не го разбирам ова најмногу, ваљда за 50 евра добивка 60 т.е. 1200 денари.... ии ама сум го истумачил![]()