Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
Само ќе те поздравам со сликава , ништо повеќе :)

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Ако веќе за слики е работава, еве нешто понова фото-сторија. Ја насловив: “28-ма титула во три слики“

Пошто нешто неможам да постирам слики....ќе те упатам на http://selektor.blogspot.com/2005_05_01_selektor_archive.html

таму подоле ќе видиш ;)

Еј, и те поздрави сликава од аватарот....сигурно памтиш на кој натпревар е сликана нели?

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Ajde svite razlaz po doma.
Uste igrate kaubojci indijanci?

Forza Milan

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Ај нека ми објасни некој како можи гатузо и инзаги да ги дадоја голојте со палермо.

Добро кај беше шевченко. Евентуално кака , џилардино или сидорф.

Ај некој шо гледаше нека ми објасни.

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
Мислам дека натпреварот беше одличен , не дека милан победи и дека пипо беше стрелец , затоа што
Анчелоти испроба неколку различни опции/играчи и сепак успеа милан да земе 3 бода покрај многуте недостатоци.

Морам да кажам дека сум многу задоволен од Пипо. Таков играч е пример за секој фудбалер и човек
со голема решеност да се врати после покрај толку голема повреда. Таков играч ми докажува дека невозможно е ништо.

Анчелоти на терен испрати многу различен состав , со Костакурта во центар Сержињо од лево во одбраната
и Марек во средината. Иако Марек направи асистенција за гол , морам да кажам дека сум малце разочаран од него
иако не беше негова вина. Да бидам искрен Марек е чисто крило , она што го прави најдобро е напаѓа и располага и
снабдува со топки , и мислам дека не е доволен за позивијата на Сидорф. Или да се стави како лев бек , со ризик
дека не е толку добар за одбрана или да се користи формацијата со 3-ца во одбрана што се чини дека
анчелоти ја користи само во пријателски.

Нешто не беше во ред со Вогел , беше сосема различен играч за разлика од неговите први 2 меча. Буквално
беше изгуен во средината на теренот , со тоа што изгубивме битка во средината во првото полувреме.
Пирло ги среди работите кога влезе , но не успеа да ме импресионира како што знае. Рино заедно со Капитано
беа најдобри на мечот.Кафу беше просечен , Сержињо направи многу грешки во одбраната и мислам дека е многу
ризично да го сместиш во одбаран со напад како Палермо.

Џила не го биваше пак , едвај можеше да стори нешто со топката и не знам што кур му е на него.
Исто и за виери кој упропасти златна шанса за гол , но еј почнувам да се навикнувам на тоа.:(

Како и да е , им ја честитам победата на сите.:devil1:

Highlights !
http://media2.acmilan.com/200510/2551_bb.wmv

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Честитам за победата! Пишав повеќе во делот за Јувентус на форумов па ѕирнете таму да не се повторувам.

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
zEk0 напиша:
Честитам за победата! Пишав повеќе во делот за Јувентус на форумов па ѕирнете таму да не се повторувам.
:cuc::cuc::cuc::music3:

Ghost

Universe Is My Limit
Член од
21 октомври 2005
Мислења
94
Поени од реакции
0
ragazza напиша:
redno beshe
ale ale aleeee

hehehehe redno bese???? Slobodno duel so koj saka klub neka dojde na San Siro... zal mi e samo sto seuste so Chelsea ne sme se staile, no ke bide i toa, normalno ako ovaa godina stignat do finaleto na ligata na sampionite Chelsea :music3: :music3:

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
Моето мислење е во одделот за голови на Јуве :)))

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Go pozdravuem Zeko.
Epten fer ispadna so chestitkite.

Ama iskreno kazhano, gi rasturivme. :D

Гижо