Фан Клуб: Манчестер Сити

В

Вори

Гостин
Знаеш зашто ми е мило што изгубија?Дека ни го земаа Робињо,барем ја не лажам..Ако го земеа Челси Дињо,немаше да го мрзиш Челси?

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Ме заебаа на ливчето ама сепак заслужија да изгубат не играеа добро.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Знаеш зашто ми е мило што изгубија?Дека ни го земаа Робињо,барем ја не лажам..Ако го земеа Челси Дињо,немаше да го мрзиш Челси?
Подобро што си отиде робињо од реал, после цела таа ситуација...

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Немаше оти знаев дека ќе земеа некој помлад и што игра во форма а вака само ќе се надевам дека Рони ќе ја врати формата и ќе си викам не беше за џабе 2 пати најдобар играч во светот:uvo:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
добро изиграа - ама судијата ги уништи -

посебно добро мика , шон рајт :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
По одличната партија против Портсмут минатиот викенд, денес изгубија од Виган ...

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Почнувам да го мразам Тренерон ама врска нема од живото и затоа ќе биди сменет ако продолжи онака ... како прво незнае да ги постави играчите ...па ко ќе го видам Ареланд да игра тоа ти е уби боже ... се гледа дека недостасува Петров по левата страна на некои натпревари :smir:

В

Вори

Гостин
Ајланд е еден од најдобрите играчи во Сити,воедно и организатор на играта...Епа коа се накупувавте 500 играчи на иста позиција,не ви е крив Хјуз...Оваа сезона ќе бидете според мене 8-9 место...доста ви е....

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
го прогласиле к*р голем точак невиден е ајде ќе се врати Моторо(петров) па ќе биде подобро

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
И одиме во Групи ајде ајде , Домашна победа од 2-1 стрелци на головите Елано и Филипс задоволни сите среќни и тоа :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom