Фан Клуб: Манчестер Сити

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Ако ги земат Виља и Торес (тешко АМА АКО) ќе имаат најдобар напаѓачки тандем и веројатно и плус некој милиони фанови

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Де бе што голман ке беше овој Карсон. Од 10 метра му дае гол со пета, цц..

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Каков гол :vozbud::vozbud::vozbud: , ама пак слабо можно е и да отпадна :tapp:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Изгубија...:pos: , ѓабе им са милионите што ги потрошија...:toe:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
KОј милиони само Робињо го земаа со милионите?
Има некој што навива за нив тука?:vozbud:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.909
Поени од реакции
23.009
Никогаш нема да бидаат добар клуб.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Со Марк Хјуз сакаш напредок да имаш во играта...сите најдобри играчи да му ги донесаат , тој пак ќе се бори за опстанок.

F

fantomX

Гостин
Со Марк Хјуз сакаш напредок да имаш во играта...сите најдобри играчи да му ги донесаат , тој пак ќе се бори за опстанок.
Ја пред почетокот на сезоната велев дека со ваков тим како што имаат Сити, и сезонава и наредните, највисок пласман ќе биде 7 место; и за повисок пласман реков дека треба, прво нов тренер, а потоа и 5-6 нови но силни играчи. А не со Забалета, Дан, Компани, Васел (?!), Мварувари...во прв тим, и тоа апсолутно невоиграни од страна на марк Хјуз. Од Ајрланд можи да биди јак играч, ама не сум уверен и во то. Ама не, млад и талентиран бил составот добивав одговори.
Единствено многу непријатно ме изненади Жо, бразилецот од кого очекував добро да се снајди во Премиер Лига. Робињо имаше солидни настапи во тие шо играше, како и голови; но со оглед на разликата во стилот во Примера и Премиер, не сум изненаден од тоа што е повреден. Единствено не верував дека тоа ќе биде на подолго време, и ќе се опорави и пак ќе се повреди.

Kajgana Shop

На врв Bottom