Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Уклучувај те се на сопкаст со време после ке се блокира
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=172238&part=sports
мене ми е пуштена спартак - целтик
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 18:10 ---
Group H :: Uefa Champions League Season 2012/2013 :: Match on TVR1/DigiSport1, ITV1, JSC+1/3, NovaSports3, nSport, SkyCalcio5, SkySport De, STV, TV3 Ie, UlsterTV and others!
Sopcast may be too busy/not working properly, if so keep trying untill it loads. If not working at all, try the flash streams. Keep in mind that connecting earlier makes it easier to start streams!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.574
Поени од реакции
4.242
Уклучувај те се на сопкаст со време после ке се блокира
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=172238&part=sports
мене ми е пуштена спартак - целтик
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 18:10 ---
Group H :: Uefa Champions League Season 2012/2013 :: Match on TVR1/DigiSport1, ITV1, JSC+1/3, NovaSports3, nSport, SkyCalcio5, SkySport De, STV, TV3 Ie, UlsterTV and others!
Sopcast may be too busy/not working properly, if so keep trying untill it loads. If not working at all, try the flash streams. Keep in mind that connecting earlier makes it easier to start streams!
Рано е бре уште сега и да не работи сопкаст ќе се најде и онака некој добар стрим.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Финтата беше што на Квеирож не можеше да му пререче никој на тренинг ништо. Еден Рој Кин му ќутеше. Тој беше бр.2 во клубов после Фергусон. На тренинг душата им ја вадеше и само физички најспремните играа во први 11, а под физички најспремни мислам да не застануваат цели 90 минути и без проблем да играат во Премиер Лига и Лига Шампиони, три натпревари во седум дена.

Некој ќе си рече е да бе како не многу важен бил асистентот, е важен е, асистентот го подготвува тимот за настапи и му праќа feedback на менаџерот за кој играч во какво стање е, на кој му се смее на кој му се плаче и како тој мисли да биде формацијата за наредниот противник. Не мора Квеирож, еве Брајан Мекклер од нашиот тренерски тим според мене е исто кадарен да биде асистент. На Сер Мет му бил асистент Џими Марфи и кој не знае нека направи едно пребарување на гугл какво влијание имал тој кај играчите.

Околу статијата не се согласувам само со префрлањето дека Фергусон им давал премногу шанси на играчите кои се home grown. Тоа за мене е глупост да се обвинува затоа што полисата на клубот е иста од 1878 па до сеа, форсирај млади играчи без разлика на цехот кој можеш да го платиш. Ако видиш не ги бива, тогаш купи други. Исто како сега некој да почне да им префрла на Билбао зошто играат со Баскијци наместо со парите од Хави Мартинез да купат некој „странец“. Не е ова нешто што го измисли Фергусон, тој само ја продолжува традицијата на клубот, му е гајле колку има освоено за него, и така имаше една статија, жена му кажала дека освоените медали со клубот не ги чувал дома, им ги давал на внуците да си играат со нив. Затоа некогаш не ми се јасни повеќето кога викаат зашто не го купил овој, зашто не го купил оној, секое зошто си има свое затоа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Chris Foy demoted to League 2 after refereeing United v Spurs last week

Chris Foy has rarely reffed below PL level for 6 years. After Saturday's game at Old Trafford, his next game is at Accrington Stanley.
И нашиот Веб еднаш го казнија вака зошто не му даде црвен на Тери против Астон Вила :(
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 19:41 ---
Кај оперира сега Квеирош ?
Води некоја репрезентација од тие од истокот мислам :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.969
Поени од реакции
22.150
го казнија зашто не досуди 10 пенали ?

Kajgana Shop

На врв Bottom