Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
^ Каде беше ова до вчера да го ставиш бе? Кога дремев до 3-4 секоја вечер.. :D Сеа треба рано да се станува.. :(
--- надополнето: 3 септември 2012 во 20:33 ---

Ohhhh, Robin van Persie, ohhhh Robin van Persie, ohhh Robin van Persie
Ќути, ова го пеев вчера цел саат дома.. :D И онаа He scores when he wants! :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ее и фанон му вика на прва...

Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16
Ме здоболе глава од читање 10 страници и во нив само да се плука по Велбек
Да, ДАЛЕКУ е од топ форма во моментов и мислам дека треба да му се смали минутажа за да му дојде памет, но заборавате дека и он беше битен фактор во играта на Јунајтед лани на почетокот на сезоната (првите2-3 месеца) додека сите беа фит и во топ форма, тимот кој не само победуваше туку и играше убаво за око.Тогаш, заразлика од сега кога без Сколс 2 паса неможеме да сврземе, секој си имаше улога во тимот и знаеше што да прави.

Велбек се движесе одлично без топка, впрочем како и цел тим, се вракаше назад да ја прими, по 2-3 допира веднаш наогаше слободен човек и повторно се убацуваше напред. Сега делува мн мн по тромав и чека со пасовите, лошо ја прима и како да нема експлозивност во 1 на 1 дуели. Се согласувам дека треба Ферги да го стегне и да го мотивира да се врати во форма, но клоца од тим НИКАКО !

Кога веќе ја изнафалив играта од лани ова време ... Мислам дека годинава имаме и подобар состав за таква игра, бидејќи двете клучни засилувања се од тимови што играат брз и модерен фудбал, Кагава беше носител и главен креативец во Дортмунд, а Перси реализатор во Арсенал. Се што фали е да се подобри формата на Нани и на Руни и тогаш мислам дека со насмевка ке ги гледаме утакмиците (и да помалку пцуење:)) и нормално ке може да се очекуваат спектакуларни резултати !

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219

Ohhhh, Robin van Persie, ohhhh Robin van Persie, ohhh Robin van Persie
Ептен јако , каква атмосвера тоа е нешто неверојатно . Во ваков момент адреналин 200 скокаш до кров урлаш тече крв низ тебе со 100000 на саат !!!!

p.s. перфектно изведен корнер на нани :pipi:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Никој не спомна дека со вакви победи се освојува титула, пола од играчите не се у форма, а 3 бода зимаш.. :cool:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.563
Поени од реакции
66.218
Точно, ама ако овој натпревар е на крај на сезона ...

Ке беше одлично ако наредевме 7-8 победи со clean sheet, да може помирно да играме ....

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Помирно ќе играат ко ќе ни се при крај залихите со лекови, сега е почеток на сезона и имаме апој. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.563
Поени од реакции
66.218
Вакви изговори ми се многу интересни ... Ако ти не си знаел што си мислел, ја ли да знам?

Тргнал да шутира силно, па се предомислил? :) Збибери му ја по средина, и дотолчи ги после на сила....

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Вакви изговори ми се многу интересни ... Ако ти не си знаел што си мислел, ја ли да знам?

Тргнал да шутира силно, па се предомислил? :) Збибери му ја по средина, и дотолчи ги после на сила....
Знаеш како викаат?ако не знаш како удри јако:D.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
Среќен Роденден Ilumious и се најдобро :)

Инаку
“I spoke with Cristiano and he said he did not want to move from Real Madrid but he wanted to finish his career at Manchester.” — Real Madrid President Fiorentino Pérez.

Kajgana Shop

На врв Bottom