Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Па што чекаш ... почни :D
не не подобро е вака :D порано уплакав скоро секој ден.. вака сеа еднаш месечно два пати преку сила.. :D Чек да почнат првенствава да видам тогаш како ќе иде :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да му треба време да се адаптира,пред да игра во Турција кај беше некое време?
Се разбира во Манчестер Јунајтед,за мене не е квалитетен играч за во Манчестер Јунајтед...
Од три настапи го сконта тоа? Бебе супер одигра кога настапуваше преклани, лани ја скрши ногата и цела сезона го немаше, каков прогрес очекуваш? За голов што ќе кажете? знам јас дека грото фанови на Манчестер едвај чекаат да му се закачат на некој играч и да им биде скејпгоут ама навистина се претерува со избезаното носење на заклучоци. Чим игра во Манчестер значи вреди а ние не сме поголеми од Фергусон па да му префрламе што го чува тука.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Не бев во можност да го гледам натпреварот и гледам дебитирале Кагава и Пауел и како што читам на redcafe и двајцата изиграле добро (y) посебно Кагава, а и да не заборавам да го пофалам Бебе мислам може да биде добар играч можеби не класа играч како ама за на клупа би бил добар.
--- надополнето: 21 јули 2012 во 18:50 ---
Еве и добар канал на youtube http://www.youtube.com/user/zambiakitwe каде хајлајтс од Петручи, Лингард и другите од турнеата.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
"He had his loan at Besiktas and then picked up a bad injury which kept him out for most of the season," said Sir Alex. "That is probably his first game for about eight months, so he will be pleased to be back playing and pleased scored a goal. "We’ll see how the season progresses for him, but it gives me a headache in terms of number of strikers we have there, but that’s not a bad thing."

Еве Ферги што мисли за Бебе, тоа што го кажав погоре прва утакмица му е после 8 месеци и постигна гол што не е лошо, и ќе му се подигне самодовербата. Има уште натпревари сигурно ќе го видиме пак.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
"Shinji has been outstanding. His training performances have been very good. We're very pleased."

- Sir Alex Ferguson

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
H

-HRO

Гостин
Кагава да се разигра, и имаме добитна комбинација за наредна сезона.
Арсенал ќе бара 30милиона за РВП, така да ќе видиме Ферги што намерава и колку е „загреан“ за трансферот да се реализира.
Со Шангај Шенхуа ќе биде јак натпревар во среда, и очекувам победа.
На Бебе не е лошо да му се даваат шанси, ако ништо друго да се мотивира и да заборави на оние повреди и операции кои ги имаше...
Докажа дека е добар играч и дека има потенцијал во него со погодокот вчера.
Смолинг слушам пак се повредил и ќе биде во аут отприлика 10 недели, :facepalm:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Црнец е, глејте како му седат мирни :D

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Само што се вратив од одмор долг 7-8 дена, и без никаков интернет, ко изгубен сум :) А и има што да прочиташ во последниве 30 страни.. Еве мои мислења:
Лукас - Ми отидоа олимписките натпревари, али според клипчето што го оставивте Лукас вс Велика Британија, многу пробивен дечково бе :D Како машина е у пм. Околу суми не се замарам, зашто нема никогаш да знаеме колку точно сме понудиле или ни одбиле. Ама клипчињава, годините, настапите за репрезентација и огромната заинтересираност на Ферги, ми се доволни за да сум ЗА за овој трансфер. Па ќе му најдеме место во тимот.
Бејнс - Врска немам ова до кај е, ама само да се заврши што побрзо. Нема шанси да останеме на Евра плус Еванс/Блекет, колку и да го фалите вториот ( не сум го гледал, али младо си е младо ).
Ван Перси - Ова па колку ме изненади. Читам на официјална, Ферги признал BID за играч! Па ова до сега го немам видено. Ама ако, ако може да го земе за разумна цена - супер. А и треба да е разумна со оглед што му е последна година од договор. А за тоа дека сме имале 6 добри напаѓачи немој некој да ме цитирал и да ми го повторува тоа. :) Руни е класа. Велбек е многу покомплетен од Чичарито, ем Англичанец. Ама што да кажеме за Чичарито? Не можеме да кажеме лош збор зашто имаше повреда и зашто немаше одмор неколку лета? Многу предвидлив ми е, првата сезона пукна само кога не го знаеја. Прием на топка нула, центаршут нула, проаѓање еден на еден нула :D Поставеноста го извади прва сезона, сега само офсајд дреме. Али таква му се фацата и карактерот, не е за мавање. Ама ќе седи на клупа како и да е, зашто Велбек игра многу подобро во тандем со Руни. Евентуално ако игра како сам напаѓач во групи ЛШ или купови, во некоја си 4-2-3-1 и да има зналци позади него за да даде гол. За Бербатов незнам што сакате повеќе, мислам дека 99% ќе си оди. А и си заслужи да си замине. И моментално, не го споредувајте со РвП, ве молам :) Независно колку години има РвП, ако не се повредува, по класа и по докажан напаѓач добивање - здравје :)

Едит, Бебе го заборавив :). Значи океј е да се дава втора шанса на слаби играчи, ама што бидна со муабетите дека трансферов е кражба и подарок на тој агентот што ни доведе многу играчишта?? :D Нели тоа беше работата, а сега ќе го правдаме со толку крила и офанзива. Гитлаа :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
United in Dembele link

Повторно не поврзуваат со Дембеле Фулам бараат 15 милиони ама мислам дека можеме да го земме за едно од 10-12 милиони + бонуси, во последедно време сите играчи што ги земавме од Фулам супер се снајода кај нас јас не сум многу за овој трансфер ама ако Ферги го сака сигурно видел нешто во него.

Kajgana Shop

На врв Bottom