A
apidrone
Гостин
Ае бе не замарајте вие двајца, прајте си муабет по пп..
керик самиот нејкеше.најголема грешка меѓу многуте на Хоџсон му е што не го зеде Керик во репрезентација од кога го знам е клучен играч во тим кој секоја година е прв/втор а цела Англија се пали на Паркер
тоа го изјави од после објавувањето на списокоткерик самиот нејкеше.
Прв фан на друг тим да ја сфати вредноста на Керик, мислев дека никад нема да го дочекам ованајголема грешка меѓу многуте на Хоџсон му е што не го зеде Керик во репрезентација од кога го знам е клучен играч во тим кој секоја година е прв/втор а цела Англија се пали на Паркер
Не викам дека не се намалува али мислам дека Ферги нема да го продаде ова лето и дека ќе му пружи уште една шанса, пример за ваков случај ти беше Нани кој не играше буквално ништо посебно до октомври 2009, од тогаш Нани е друг играч и секоја година е се подобар, можам слободно да кажам еден од клучните играчи во овој тим. Зашто и со Андерсон да се случи истото...^ Андерсон од година до година цената му се намалува,па ако така си велиме ај ова година,ај другата....па ќе треба да доплатиме за да го земи некој![]()
Да ме прашуваш мене, и јас би го оставил Андерсон уште една година од проста причина нелогично ми е 20м. плус Андерсон за некој си копиљак од Порто....Не викам дека не се намалува али мислам дека Ферги нема да го продаде ова лето и дека ќе му пружи уште една шанса, пример за ваков случај ти беше Нани кој не играше буквално ништо посебно до октомври 2009, од тогаш Нани е друг играч и секоја година е се подобар, можам слободно да кажам еден од клучните играчи во овој тим. Зашто и со Андерсон да се случи истото...![]()