Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239

Нашите играчи кој ќе настапат на Европското .

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
најголема грешка меѓу многуте на Хоџсон му е што не го зеде Керик во репрезентација од кога го знам е клучен играч во тим кој секоја година е прв/втор а цела Англија се пали на Паркер

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.596
Поени од реакции
8.242
најголема грешка меѓу многуте на Хоџсон му е што не го зеде Керик во репрезентација од кога го знам е клучен играч во тим кој секоја година е прв/втор а цела Англија се пали на Паркер
керик самиот нејкеше.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Затоа и толку успех имаат, годинава 3-ти во група ќе е рамно на финале.. :icon_lol:

Инаку Амос за 3, а Сколс за 1 година ги продолжиле договорите! :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
‎"I didn't think Danny was strong enough to play up front. I thought he could be like Nani or Ashley Young, cutting in from the wing. He had goals in him but I didn't see him as a striker because he wasn't strong enough. But he's filled out, his legs are stronger and he wants to run which means defenders immediately back off to give you more space.

"It's great that he's going to the Euros. Even if he didn't play, he'd still benefit but both he and Phil Jones should come back better for us hopefully. Danny had a bit of experience on loan at Sunderland and did great. It was his first full season with us and it's not easy to play up front here.

"Although I like Jermain Defoe, I think Welbeck has a good chance of starting in the Euros if he does well against Belgium in the friendly on Saturday. Andy Carroll's not had the best of seasons even if he's had two or three good games at the end of the campaign, and Wayne's suspended of course for the first two games." Albiston on Welbeck

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Прв фан на друг тим да ја сфати вредноста на Керик, мислев дека никад нема да го дочекам ова :D

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Не го даваме така лесно Андо, нека остане уште годинава па ако се повтори нешто со повреди или слично како изминатава и претходно тогаш да се размислува на продажба, Андо кога е фит игра одлично тоа можевме сите да го видиме на почетокот на сезоната кога играа заедно со Клеверли во средина и им немаше рамен. Доколку се купува Родригез нека биде само кеш да не биде Андо вметнат во зделката.

Добро е што Амос го продолжи договорот добар голман е само не може да добива шанса пред Де Геа и Линдегард, следната сезона можеби и повеќе ќе добива од оваа посебно во Карлинг Куп и ФА Куп додека Линдегард би бранел со Де Геа во Премиер Лига и Лига на шампиони.

Големи се шансите ако се купи Пауел да остане во Кру на позајмица, можеби ова е добро од една страна дека повеќе ќе игра и се а можда е и подобро да почне да тренира и игра за прв тим па да видиме дали е за позајмица или не, ако е тогаш од јануари нека оди дали во Кру или во Чемпионшип.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^ Андерсон од година до година цената му се намалува,па ако така си велиме ај ова година,ај другата....па ќе треба да доплатиме за да го земи некој :D

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
^ Андерсон од година до година цената му се намалува,па ако така си велиме ај ова година,ај другата....па ќе треба да доплатиме за да го земи некој :D
Не викам дека не се намалува али мислам дека Ферги нема да го продаде ова лето и дека ќе му пружи уште една шанса, пример за ваков случај ти беше Нани кој не играше буквално ништо посебно до октомври 2009, од тогаш Нани е друг играч и секоја година е се подобар, можам слободно да кажам еден од клучните играчи во овој тим. Зашто и со Андерсон да се случи истото... :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не викам дека не се намалува али мислам дека Ферги нема да го продаде ова лето и дека ќе му пружи уште една шанса, пример за ваков случај ти беше Нани кој не играше буквално ништо посебно до октомври 2009, од тогаш Нани е друг играч и секоја година е се подобар, можам слободно да кажам еден од клучните играчи во овој тим. Зашто и со Андерсон да се случи истото... :)
Да ме прашуваш мене, и јас би го оставил Андерсон уште една година од проста причина нелогично ми е 20м. плус Андерсон за некој си копиљак од Порто.... :confused:
Но, од друга страна се гледа дека е склон на повреди,а ние се потпревме на него минатата сезона и ете што ни се случи се боревме со топката како со мечка неколку натпревари,арно Сколс се врати иначе ќе го папавме...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.897
Поени од реакции
11.628
Андерсон моментално вреди 3 милиона, тежи 200 кила, има мев и секако треба да си луд ако допуштиш тој да им парира на конкурентите. Едно е виртуелен свет, а друга е реалноста.

Kajgana Shop

На врв Bottom