Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
^ А каде и кога планирате да се собирате? Или сеуште ништо не е договорено?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^ А каде и кога планирате да се собирате? Или сеуште ништо не е договорено?
Список прво правиме, после накнадно за термин :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ја викам за некој дуел од Европското да седнеме, Англија кога игра на пример.. таман послатко ќе е пивото ако стегне некоја пласирана Јанг од 20 метри! :icon_lol:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Која програма ке го дава ЕП ?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.905
Поени од реакции
7.462
Јас ќе може да ви се придруЖам или не спаѓам во таа група?:D
Ако е океј би дошол,не се на одмет малку заебанции:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас ќе може да ви се придруЖам или не спаѓам во таа група?:D
Ако е океј би дошол,не се на одмет малку заебанции:)
Зошто бе да не спаѓаш, таман работа :))) Сите кои сакате и можете, слободно, ќе договориме после термин што ќе ни одговара на сите нас по ПП да не пречиме тука :)

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Vitta, не рече Бејнс дека не планира да си иде, туку рече дека му годи што е поврзуван со ваков клуб, но и Евертон му значи многу. По мене не би одбил да докде тука затоа што веќе има 28 години и ако не се испроба во ЛШ сега, којзнае кога :) Плус, ако веќе сака да му конкурира на Ешли Кол за во репрезентација, ќе мора да се покажува и на други сцени. Во ПЛ веќе си е докажан.

Ми се допаѓа и тоа што не е склон на повреди, тенк да го помине, ќе стане. Работлив е како мравка, добро нафрла и ќе немаме веќе секирации за слободни удари, корнери, пенали итн.
Не баш у тој контекст али како шо разбрав изјави дека му годи шо е поврзуван со Јунајтед бидејќи е тоа голем клуб, но сепак останува лојален на Евертон клуб шо е исто така голем и шо го сака шо би значело до некој степен „Доаѓам за добра плата!“ или „Не се мачете немате доволно пари!“ :D :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.905
Поени од реакции
7.462
Зошто бе да не спаѓаш, таман работа :))) Сите кои сакате и можете, слободно, ќе договориме после термин што ќе ни одговара на сите нас по ПП да не пречиме тука :)
Deal then,баш ќе биде супер,па ако пречиме малце да смениме тема ,многу беше напнато последниве денови со ова трансфериве хах.
Еве една сликичка убавка да глеаме:D

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ќе дефинираме кои сме тука, ќе направиме еден групњак на ПП и ќе се договориме ;)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Па не знам, обично сите го сметаат за шит играч и најслаб од 11те кои искачаат на терен, а нема врска, има подобри статистики и од Бери и од Паркер, плус и дава голови и го бива за офанзива, само што не е граден ко нив :)
абе тие една градба што ја имаа упм :D иначе за муабетов што ти беше дека никој не го имал пофалено од другиве досега е пошто слабо го има по медиумиве а со овие двајца не отекоја посебно со Паркер појак од Алонсо и Туре заедно го направија

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Вклучете ме и мене.. Вие договорете се само кога и каде и кажете ми ако сум во можност ќе дојдам ако не здравје :)

Kajgana Shop

На врв Bottom