Rooney's Temper
in front of Old Trafford
- Член од
- 14 јуни 2009
- Мислења
- 2.888
- Поени од реакции
- 2.653
Rooney's Temper, Illumious, Mans, Goon...ми се допаѓа екипава до сега .
Список прво правиме, после накнадно за термин^ А каде и кога планирате да се собирате? Или сеуште ништо не е договорено?
М(Р)ТВ(А)Која програма ке го дава ЕП ?
Зошто бе да не спаѓаш, таман работа )) Сите кои сакате и можете, слободно, ќе договориме после термин што ќе ни одговара на сите нас по ПП да не пречиме тукаЈас ќе може да ви се придруЖам или не спаѓам во таа група?
Ако е океј би дошол,не се на одмет малку заебанции
Не баш у тој контекст али како шо разбрав изјави дека му годи шо е поврзуван со Јунајтед бидејќи е тоа голем клуб, но сепак останува лојален на Евертон клуб шо е исто така голем и шо го сака шо би значело до некој степен „Доаѓам за добра плата!“ или „Не се мачете немате доволно пари!“Vitta, не рече Бејнс дека не планира да си иде, туку рече дека му годи што е поврзуван со ваков клуб, но и Евертон му значи многу. По мене не би одбил да докде тука затоа што веќе има 28 години и ако не се испроба во ЛШ сега, којзнае кога Плус, ако веќе сака да му конкурира на Ешли Кол за во репрезентација, ќе мора да се покажува и на други сцени. Во ПЛ веќе си е докажан.
Ми се допаѓа и тоа што не е склон на повреди, тенк да го помине, ќе стане. Работлив е како мравка, добро нафрла и ќе немаме веќе секирации за слободни удари, корнери, пенали итн.
Deal then,баш ќе биде супер,па ако пречиме малце да смениме тема ,многу беше напнато последниве денови со ова трансфериве хах.Зошто бе да не спаѓаш, таман работа )) Сите кои сакате и можете, слободно, ќе договориме после термин што ќе ни одговара на сите нас по ПП да не пречиме тука
абе тие една градба што ја имаа упм иначе за муабетов што ти беше дека никој не го имал пофалено од другиве досега е пошто слабо го има по медиумиве а со овие двајца не отекоја посебно со Паркер појак од Алонсо и Туре заедно го направијаПа не знам, обично сите го сметаат за шит играч и најслаб од 11те кои искачаат на терен, а нема врска, има подобри статистики и од Бери и од Паркер, плус и дава голови и го бива за офанзива, само што не е граден ко нив