Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Не верувам дека Погба ќе стартува во понеделник очекувам од клупата да влезе сепак играме на жежок терен и тежок меч ќе бие. Очекувам да играат Линдегаард, Фабио, Валенсија, Гигс, Парк, Бербатов, Овен со Македа, Диуф и Погба на клупа.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Ај малку статистика :
--- Manchester United chalked up an 18th successive home win by beating Chelsea 3-1 to equal a club record which has stood since 1904/05 when they were in the Second Division. ;)

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408

Јас не знам што очекуваше Јанг да направи. Топ беше како и на сите натпревари досега за Јунајтед.Трчаше , се бореше имаше и асистенција . Не може да се очекува од него да дава секоја утакмица по 2 евро голови. Средината беше сосема добро Андерсон направи само еднагрешки и што се одма не чине добар беше. За деструктивец можеби ни фани таков играч иако тука е Погба од кој многу очекувам исто и Џонс може да игра таму за плеј нема потреба тука се Андо и Томче. Валенсија бек играше принугно бидејќи Рафа се поведи со Челзи оа беше само еден натпревар ТОни е крило не за бек.За натпреварот со ЛИдс не очекувам повеќе од 3 гола секогаш е било тешко со нив иако се втора лига
1.Jанг не велев дека очекувам од него по секој натпревар евро гол туку дека можеше повеќе да се потруди во смисла некоја прошетка во одбраната на Челзи сепак тоа мое мислење
2. Андерсон треба да се става понапред каде што ке им дава топки на напаѓачите а не да се игра како деструктивец и не беше добар бидејки направи 2 големи грешки кои ако челзи знаеа да играат фудбал можевме гадно да надрапаме замисли во Лига на Шампиони против Барса или Реал да ги направи овие грешки може да не кошта цел мечот (Како Керик со Сити лани Фа куп)
3. Мило ми е што се слошуваме :)
4.Погба е офанзивен играч за врска и премногу млад него може да го рачунаме за 1-2 сезони прв состав.
5.Точно е дека газат овие играчи заедно но според мене мора да се има еден искусен плеј (во оваа ситуација би го ставил Гигс) бидејки тремата и повредите можат чуда да направат.
6.Јасно е дека е крило и дека еден меч принудно играл ама како изигра секоја чест јас него би го ставал постојано на таа бековска позиција значи зборам за големи натпревари не против тимови како Стоук.
7.Абе и со Арсенал повеќето очекуваа тежок натпревар али испадна 8:2 се надевам дека грешиш со прогноза како минатиот пат барем едно 5 да им дадеме и Гоце ако можеш постави го кличтето кога Руни го утна пеналот да се насмееме да бидеме фер не само на принцезата Торескиња да и се смееме.:)
--- надополнето: Sep 19, 2011 6:34 PM ---
Јас не знам што очекуваше Јанг да направи. Топ беше како и на сите натпревари досега за Јунајтед.Трчаше , се бореше имаше и асистенција . Не може да се очекува од него да дава секоја утакмица по 2 евро голови. Средината беше сосема добро Андерсон направи само еднагрешки и што се одма не чине добар беше. За деструктивец можеби ни фани таков играч иако тука е Погба од кој многу очекувам исто и Џонс може да игра таму за плеј нема потреба тука се Андо и Томче. Валенсија бек играше принугно бидејќи Рафа се поведи со Челзи оа беше само еден натпревар ТОни е крило не за бек.За натпреварот со ЛИдс не очекувам повеќе од 3 гола секогаш е било тешко со нив иако се втора лига
1.Jанг не велев дека очекувам од него по секој натпревар евро гол туку дека можеше повеќе да се потруди во смисла некоја прошетка во одбраната на Челзи сепак тоа мое мислење
2. Андерсон треба да се става понапред каде што ке им дава топки на напаѓачите а не да се игра како деструктивец и не беше добар бидејки направи 2 големи грешки кои ако челзи знаеа да играат фудбал можевме гадно да надрапаме замисли во Лига на Шампиони против Барса или Реал да ги направи овие грешки може да не кошта цел мечот (Како Керик со Сити лани Фа куп)
4.Погба е офанзивен играч за врска и премногу млад него може да го рачунаме за 1-2 сезони прв состав.
5.Точно е дека газат овие играчи заедно но според мене мора да се има еден искусен плеј (во оваа ситуација би го ставил Гигс) бидејки тремата и повредите можат чуда да направат.
6.Јасно е дека е крило и дека еден меч принудно играл ама како изигра секоја чест јас него би го ставал постојано на таа бековска позиција значи зборам за големи натпревари не против тимови како Стоук.
7.Абе и со Арсенал повеќето очекуваа тежок натпревар али испадна 8:2 се надевам дека грешиш со прогноза како минатиот пат барем едно 5 да им дадеме и Гоце ако можеш постави го кличтето кога Руни го утна пеналот да се насмееме да бидеме фер не само на принцезата Торескиња да и се смееме.:)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
7.Абе и со Арсенал повеќето очекуваа тежок натпревар али испадна 8:2 се надевам дека грешиш со прогноза како минатиот пат барем едно 5 да им дадеме и Гоце ако можеш постави го кличтето кога Руни го утна пеналот да се насмееме да бидеме фер не само на принцезата Торескиња да и се смееме.:)--- надополнето: Sep 19, 2011 6:34 PM ---

1 Абе шефе не разбираш ти? Кој е тој фудбалер освен Меси да си прави прошетка на зелените терени? Јас не знам шо очекуваше од Јанг, јас презадоволен сум од него оваа утакмица.
2 Андерсон супер му е местото ама едноставно денот не му беше денеска....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Не знам како ќе иде понатаму сезоната ама сега сме тука некаде кај што е обележано :pos:

Иначе и Руни и Торес настрадаа со новите копачки, шкарт роба, да ги вратат од кај што им ги дале :pos:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239

Не знам како ќе иде понатаму сезоната ама сега сме тука некаде кај што е обележано :pos:

Иначе и Руни и Торес настрадаа со новите копачки, шкарт роба, да ги вратат од кај што им ги дале :pos:
Зошто на Торес се добри конечно даде гол :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Абе нема криза оваа сезона. Малце послаби сме во средниот ред, ама сега за сега екстра се покрива и тоа. Сварно не ми се верува после овие утакмици, стриктно Видич ич го нема, Фердинанд ПРЕМАЛКУ игра, скоро и да заборавив дека воопшто ги нема Ван Дер Сар и Сколс, сварно воопшто не се приметува нивното отсуство. Задоволство е да се гледа оваа сезона Манчестер :) Сварно тим што не се уморува, во буквална смисла спој на младост и искуство!
Мора оваа година да ја здрвиме Барса во ЛШ :D

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.128
Поени од реакции
1.730
Не им текиња на овие од Спортклуб реприза да даваат, ќе ме тераат последните гб на натпреваров да ги поебам.СТрамота.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
54,080 Facebook users who live in Manchester have Man City in their likes & interests. 170,360 facebook users who live in within Manchester have Man United as their likes & interest.

Според ова истржување кај нас се дојдени до бројка од околу 31 000 фанови на Јунајтед.

Kajgana Shop

На врв Bottom