Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.473
Поени од реакции
7.946
чисто сумњам да дојде
31 Aug 1999 - Taibi signs for United
31 Aug 2004 - Rooney signs for United
31 Aug 2009 - Berbatov signs for United
31 Aug 2011 - Sneijder signs for United?
Tradicijata e 5 godini :)
--- надополнето: Aug 31, 2011 10:04 AM ---
Шпекулација е секако,од повеќе извори.
Ја дур не видам дека потпишал,не верувам.Ама ако стварно ги намалил барањата за плата,и те како може да има вистина.:)
--- надополнето: Aug 31, 2011 9:01 AM ---
More from Rob Stewart, who has an update on Newcastle's ongoing search for a striker: "Manchester United striker Federico Macheda has been told to forget about a move to Newcastle United because the Tyneside club have decided not to pursue their interest in a loan deal with Old Trafford as they focus on Sochaux striker Modibo Maigaand Freiburg's forward Papiss Demba Cissé. He was a fall-back option anyway which suggests that Toon confident of finding someone to fill Andy Carroll's boots."
eden od tie?pa duri i za deadline's day gi ima malce :) ama uste e rano taka da gi ocekuvam nakaj 4 ipol 5

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
There may be some very exciting news for Manchester United fans to follow so make sure you don't go anywhere guys.

Ова на гоал.ком

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
There may be some very exciting news for Manchester United fans to follow so make sure you don't go anywhere guys.

Ова на гоал.ком
И на Sky Sports.Само што сакав и јас да пишам.
Ајде,сега е моментот-или да или не.:)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Добра работа ако дојде Снајдер е тоа дека ќе има јака конкуренција за старнта позиција на средината и тоа ќе го подигне нивото на игранешто слично како кај крилата и го видовте резултатот

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
И сега треба да пишам дека не го сакам Снајдер демек стар бил онаков бил, за ако не дојде да излезе дека сум бил во право тука на форумов ? А потајно да се надевам дека ќе потпише ? Не бе братче, покласа плејмејкер ретко има од него, и сакам да дојде !

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
12:04 - Rumours abound that he is on the way to Carrington for a medical.

Ова за Снајдер, uk.eurosport (Transfer window LIVE табот)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Не баш.
Знам што е suspended,не сум идиот.Види го смајлито на крајот и ќе сфатиш што е целта на постот.
Знам дека знаеш што е suspended,мислев дека не знаеш за кладењето таму,дали ќе дојде или не...:)
Моја грешка:P

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Знам дека знаеш што е suspended,мислев дека не знаеш за кладењето таму,дали ќе дојде или не...:)
Моја грешка:P
Не туку поентата беше дека е сумњиво.Знаат нешто Sky Sports,гарант.:)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239

Kajgana Shop

На врв Bottom