- Член од
- 26 јануари 2020
- Мислења
- 871
- Поени од реакции
- 1.140
КОЈ САКА НЕКА СИ ОДИ, ЧЕКАМ РЕЗУЛТАТИ!
Реално да збориме, Рашфорд не е лош дриблер. Проблемот кај него е што многу брзо му наидува гол аут линијата.Brat ti me dupis li mene nesto ili stalno si vakov? Aj vidi go posledniot citat vtorata recenica sto ti pisuva.
Okej sega vekje sum uveren deka si troll, posto ne si ni procital nisto od toa so ti napisav i samo bladas gluposti tuka. Ti mu vikas deka kje ima pomali defanzivni potreba posto ke se vrakja u sredina on ti prakja slika so go potvrduva toa i ti vika gledaj Pak so 10kive se izgubi nesto uste pa od romano slusnal deka nemalo da se vklopat igraci i rashford nemal dribling. Aj teraj si magareto
Golot so Porto? Driblingot so Celzi? Ova bez da guglam i vo posledniov mesec dena samo. Ne se brukaj vishe molim ti se. Nemam so da zboram koa si teras tvoj film ne ni probuvas da napravis muabet tuku si teras nekoj witch hunt protiv odredeni igraci nz zasto si gubis vreme iskreno ako tolku mrazis se okolu timov .Има дриблинг кога игра со играчи од чемпионшип и пониско, дај пример специфично.
Иначе и да има дриблинг шу правиме со workrate, интензитет, визијата и пас играта? Се уште чекам одговор конкретно за Рашфорд???
Problemot najgolem mu e samodoverbata spored mene, mn slab na psiha mi deluva, cim ne mu trga na utakmica brzo se otkazuva i znae da pokaze partii ko poslednava so lester. Mislam deka ten hag so roljava, in&out od prv tim i razni pozicii + hitler odnos go utepa, mislam mu treba nekoj ko Ole sto bese i Amorim sto e, ako vleze u forma znaeme deka moze da e strasen napagac. Sea mu treba babysitting mozda ama toa e sekoj igrac e razlicen, Fergie imase totalno razlicen pristap so runi ronaldo fletcher carrick nasproti roy keane i postarata garda, go ima toa vo avtobiografijata. Dobar menadzer se adaptira na igracite za da izvadi najdobroto od niv, ne moze 30 igraci u timot da ti se 100% pogodeni so filozofijata i nacinot na rabota ko so sakase gestapo hag.Реално да збориме, Рашфорд не е лош дриблер. Проблемот кај него е што многу брзо му наидува гол аут линијата.
Од што ти многу добар миленикот се појавува на 3 натпревари а гледам и за Англија бие.Golot so Porto? Driblingot so Celzi? Ova bez da guglam i vo posledniov mesec dena samo. Ne se brukaj vishe molim ti se. Nemam so da zboram koa si teras tvoj film ne ni probuvas da napravis muabet tuku si teras nekoj witch hunt protiv odredeni igraci nz zasto si gubis vreme iskreno ako tolku mrazis se okolu timov .
Да, ама тој и под Оле имаше катастрофално лоша сезона. Едноставно, му фали константност. Дека има предиспозиции да биде одличен играч, има. Ама кај него е на бранови.Golot so Porto? Driblingot so Celzi? Ova bez da guglam i vo posledniov mesec dena samo. Ne se brukaj vishe molim ti se. Nemam so da zboram koa si teras tvoj film ne ni probuvas da napravis muabet tuku si teras nekoj witch hunt protiv odredeni igraci nz zasto si gubis vreme iskreno ako tolku mrazis se okolu timov .
Problemot najgolem mu e samodoverbata spored mene, mn slab na psiha mi deluva, cim ne mu trga na utakmica brzo se otkazuva i znae da pokaze partii ko poslednava so lester. Mislam deka ten hag so roljava, in&out od prv tim i razni pozicii + hitler odnos go utepa, mislam mu treba nekoj ko Ole sto bese i Amorim sto e, ako vleze u forma znaeme deka moze da e strasen napagac. Sea mu treba babysitting mozda ama toa e sekoj igrac e razlicen, Fergie imase totalno razlicen pristap so runi ronaldo fletcher carrick nasproti roy keane i postarata garda, go ima toa vo avtobiografijata. Dobar menadzer se adaptira na igracite za da izvadi najdobroto od niv, ne moze 30 igraci u timot da ti se 100% pogodeni so filozofijata i nacinot na rabota ko so sakase gestapo hag.
Koja pod Ole mu bese katastrofalna? Ako ja racunas poslednata koga go izbrkaa vo noemvri i go zameni Ragnick okej, iako togas nikoj ne igrase dobro osven ronaldo i pravese operacija pa propusti prvite mesec dva ako pamtam ubavo. Inaku vo dvete full sezoni pod Ole on imase 37 GA dva pati. Sezonata koga Murinjo go izbrkaa i prevzema Ole isto 26. Vidi ne go pravam deka e level na salah saka ili son, se soglasuvam deka e na branovi ama fakt e deka i nasiov tim igra na branovi, ideme od 3ti, 2ri, na 6ti pa pak 3ti, pa 8mi, i toa ne e radi sto rashford igra loso tuku posto celiot tim igra loso + go shaltaat site menadzeri vo razlicni pozicii i rolji stalno. Sekoj pat koga timot igral dobro i on bil dobar. Mislam deka stabilnosta sto ke ja ima pod Amorim i Ineos ke mu dade moznost da se pokaze, ako pak flopne togas cash out i daj drugo dete. Bez razlika dali e on ili drug mislam deka taa pozicija inside forward vo sistemov na amorim ke bide uspesna, treba da se dokaze on dali e fit, sto jas mislam deka mu e izmislena za nego.Да, ама тој и под Оле имаше катастрофално лоша сезона. Едноставно, му фали константност. Дека има предиспозиции да биде одличен играч, има. Ама кај него е на бранови.
Сакаш да си играме споредување на статси пеки.Koja pod Ole mu bese katastrofalna? Ako ja racunas poslednata koga go izbrkaa vo noemvri i go zameni Ragnick okej, iako togas nikoj ne igrase dobro osven ronaldo i pravese operacija pa propusti prvite mesec dva ako pamtam ubavo. Inaku vo dvete full sezoni pod Ole on imase 37 GA dva pati. Sezonata koga Murinjo go izbrkaa i prevzema Ole isto 26. Vidi ne go pravam deka e level na salah saka ili son, se soglasuvam deka e na branovi ama fakt e deka i nasiov tim igra na branovi, ideme od 3ti, 2ri, na 6ti pa pak 3ti, pa 8mi, i toa ne e radi sto rashford igra loso tuku posto celiot tim igra loso + go shaltaat site menadzeri vo razlicni pozicii i rolji stalno. Sekoj pat koga timot igral dobro i on bil dobar. Mislam deka stabilnosta sto ke ja ima pod Amorim i Ineos ke mu dade moznost da se pokaze, ako pak flopne togas cash out i daj drugo dete. Bez razlika dali e on ili drug mislam deka taa pozicija inside forward vo sistemov na amorim ke bide uspesna, treba da se dokaze on dali e fit, sto jas mislam deka mu e izmislena za nego.
Прегледај го приврзокот 435229
Eve edna tabela posto nemal pas i ne driblal za bratot dante
Де бе па и ти, со години не му беше погодена позицијата на талентот, сега кога ќе дојде Аморим кога ќе му ја погоди има да се расрури од голови, асистенции, дриблинзи, трипл дабл ..ќе растури .Сакаш да си играме споредување на статси пеки.
Колку од тие дриблинзи му се успешни???Плус мислев живнал малку он полош од лани бил.
Прегледај го приврзокот 435234Прегледај го приврзокот 435235
Еве ти бајо 25% успешни дрилинзи незнам фали некој у историја на клубот има полоши.
Оваа е од премиер лига може да ти извадам и од други лиги али тамо ќе е бетер.
И сега???
Полесно на вол како Рашфорд е да му клаиш метар у дупе него центиметар во глава.Де бе па и ти, со години не му беше погодена позицијата на талентот, сега кога ќе дојде Аморим кога ќе му ја погоди има да се расрури од голови, асистенции, дриблинзи, трипл дабл ..ќе растури .
Уште фацата кога ќе му ја погледнеш ни на жив се смее ни на мртов плаче, прав немќор. Раши е пропаднат ментално и тешко некој да го извади на прав колосек идеално за него а богами и за нас е да се оттараси е од него.
Која сезона му била катастрофално лоша под Оле?Да, ама тој и под Оле имаше катастрофално лоша сезона. Едноставно, му фали константност. Дека има предиспозиции да биде одличен играч, има. Ама кај него е на бранови.
Друже не пробувам да ти менувам мислење мисли си ти што сакаш, али дали сака да прифати некој или не факт е дека Рашфорд не е тинејџер влезе у прајм години и уште треба да го влечкаме како да има 19 или 20 години.Која сезона му била катастрофално лоша под Оле?
Автоматски споено мислење:
Гледам за Рашфорд се објаснувате, факт е дека е не ги достигна висините што се очекуваа од него и не е играч на кој можеш да се потпреш и да градиш тим околу него, едноставно нема психа и потребни ниво на (врвни) квалитети.
Причини има повеќе, што од токсична околина и недостаток на фигури кои ќе го поучат, дел е индивидуално и кај него.
Дека е лош играч, не е. Премногу двои у перформансот што го нуди, или игра врвно или мизерија. Или барем таква е перцепцијата, бидејки не е техничар и играч кој придонесува многу за целокупната игра.
Не го сфаќај како навреда, ама измислуваш ствари или ти се причинуваат работи. Или не читаш воопшто или читаш ама парцијално разбираш, па субјективно го толкуваш според тоа дали си се контрирал со членот или не, па си закачуваш претпоставки за тоа што рекол, на тоа што парцијално си го разбрал.Друже не пробувам да ти менувам мислење мисли си ти што сакаш, али дали сака да прифати некој или не факт е дека Рашфорд не е тинејџер влезе у прајм години и уште треба да го влечкаме како да има 19 или 20 години.
Или ќе придонесува и ке биде прагматичен или нека си оди у помал клуб каде ќе има привремени блесоци. Јунајтед нема да имаме успех ако влечкаме просечни играчи и вечити таленти.
ПС спомна токсичност он е дел тој проблем, пред да потпише голем договор барем се трудеше после договорот изгледа примадоната го удрија парите у глаа.
Искрено, не ме интересираат табели, зашто тестот на окото не лаже. Рашфорд операцијата ја направи на сметка на клубот, а не на репрезентацијата. Така да, не ми го правдај. За репрезентација изигра, ако добро помнам, 70 минути за цело првенство. Целиот тим играше лошо? Тогаш оправдано зошто не се залагал.Koja pod Ole mu bese katastrofalna? Ako ja racunas poslednata koga go izbrkaa vo noemvri i go zameni Ragnick okej, iako togas nikoj ne igrase dobro osven ronaldo i pravese operacija pa propusti prvite mesec dva ako pamtam ubavo. Inaku vo dvete full sezoni pod Ole on imase 37 GA dva pati. Sezonata koga Murinjo go izbrkaa i prevzema Ole isto 26. Vidi ne go pravam deka e level na salah saka ili son, se soglasuvam deka e na branovi ama fakt e deka i nasiov tim igra na branovi, ideme od 3ti, 2ri, na 6ti pa pak 3ti, pa 8mi, i toa ne e radi sto rashford igra loso tuku posto celiot tim igra loso + go shaltaat site menadzeri vo razlicni pozicii i rolji stalno. Sekoj pat koga timot igral dobro i on bil dobar. Mislam deka stabilnosta sto ke ja ima pod Amorim i Ineos ke mu dade moznost da se pokaze, ako pak flopne togas cash out i daj drugo dete. Bez razlika dali e on ili drug mislam deka taa pozicija inside forward vo sistemov na amorim ke bide uspesna, treba da se dokaze on dali e fit, sto jas mislam deka mu e izmislena za nego.
Прегледај го приврзокот 435229
Eve edna tabela posto nemal pas i ne driblal za bratot dante