Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135

Дај сега кога дават на рати, нека видат за Халанд, по 30 милиони на 5-6 години исплата. :ROFLMAO:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.346
Поени од реакции
26.345

Дај сега кога дават на рати, нека видат за Халанд, по 30 милиони на 5-6 години исплата. :ROFLMAO:
Не постои трансфер во историјата на фудбалот (сем тие плаќањата на клаузули на шпански играчи) што не се исплатил во транши.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Не постои трансфер во историјата на фудбалот (сем тие плаќањата на клаузули на шпански играчи) што не се исплатил во транши.
Не ме држи за збор, ама мислам за Мегваер или Бисака фиксната сума беше исплатена одеднаш.
Сепак, ова на 5 години е сосема ок. Искрено не очекував да прифатат на толку долг период да оди исплатата, имаше натегање од нивна страна да се намали на 3 или 4.
Автоматски споено мислење:

Screenshot_20210630-210155_Instagram.jpg

Нели хакиран му беше твитерот? :D

Последно уредено:
Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.862
Поени од реакции
2.770
Само 10 мислења? Метак не не' бие ондак, се' сме виделе.
Како фан база повеќе се палиме дур се средат трансферите него ли кога се ќе биде готово.
Кога ќе ми текне само на периодите со Снајдер и Гаитан што беше...

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.627
Поени од реакции
6.433
Нека земат сега штопер и заден везен, а за повеќе зависно од тоа кој ќе си оди(Погба, Де Геа, Марсијал, ДВБ...).

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.572
Конечно да имаме играч кој примарма позиција му е десно крило, а не да крпиме таму веќе подолг период.
Се надевам дека ќе се вклопи во формацијата и на долг рок ќе врати за секој вложен цент.

Читам дека ја барал 7ката, ама каква разрешница ќе има тука ќе видиме.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.951
Поени од реакции
10.259
Конечно да имаме играч кој примарма позиција му е десно крило, а не да крпиме таму веќе подолг период.
Се надевам дека ќе се вклопи во формацијата и на долг рок ќе врати за секој вложен цент.

Читам дека ја барал 7ката, ама каква разрешница ќе има тука ќе видиме.
Марсијал си оди Кавани зима 9ка Санчо со 7ца нема проблем мислам.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.281
Санчо и Хитон готови, Трипиер изгледа пропаѓа ради сумата, штопер/Варан во напредна фаза од преговорите + почетни истражувања за везњак + иницијални преговори со Погба. Ај да не ги урочам, ќе збориме на крај на трансфер рок.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.951
Поени од реакции
10.259
Не верувам да си оди Марсијал, барем не уште оваа сезона.
Ни јас али му земаа еднаш бројка и Оле мислам дека ќе му даде уште сезона.

Санчо и Хитон готови, Трипиер изгледа пропаѓа ради сумата, штопер/Варан во напредна фаза од преговорите + почетни истражувања за везњак + иницијални преговори со Погба. Ај да не ги урочам, ќе збориме на крај на трансфер рок.
Ако успејат да донесат Холдинг мидфилдер и Штопер ама класа играчи не ме интересира што друго ќе има трасфери ние направивме најдобар трансфер период EVER.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.862
Поени од реакции
2.770
Ни јас али му земаа еднаш бројка и Оле мислам дека ќе му даде уште сезона.

Ако успејат да донесат Холдинг мидфилдер и Штопер ама класа играчи не ме интересира што друго ќе има трасфери ние направивме најдобар трансфер период EVER.
Ќе има утакмици и за Марсијал следна сезона. Ако не како шпиц, тогаш сигурно ќе го држат у тим за да му дише у врат на Рашфорд за на лево.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom