Не постои трансфер во историјата на фудбалот (сем тие плаќањата на клаузули на шпански играчи) што не се исплатил во транши.
Дај сега кога дават на рати, нека видат за Халанд, по 30 милиони на 5-6 години исплата.![]()
Не ме држи за збор, ама мислам за Мегваер или Бисака фиксната сума беше исплатена одеднаш.Не постои трансфер во историјата на фудбалот (сем тие плаќањата на клаузули на шпански играчи) што не се исплатил во транши.
Како фан база повеќе се палиме дур се средат трансферите него ли кога се ќе биде готово.Само 10 мислења? Метак не не' бие ондак, се' сме виделе.
Марсијал си оди Кавани зима 9ка Санчо со 7ца нема проблем мислам.Конечно да имаме играч кој примарма позиција му е десно крило, а не да крпиме таму веќе подолг период.
Се надевам дека ќе се вклопи во формацијата и на долг рок ќе врати за секој вложен цент.
Читам дека ја барал 7ката, ама каква разрешница ќе има тука ќе видиме.
Не верувам да си оди Марсијал, барем не уште оваа сезона.Марсијал си оди Кавани зима 9ка Санчо со 7ца нема проблем мислам.
Ни јас али му земаа еднаш бројка и Оле мислам дека ќе му даде уште сезона.Не верувам да си оди Марсијал, барем не уште оваа сезона.
Ако успејат да донесат Холдинг мидфилдер и Штопер ама класа играчи не ме интересира што друго ќе има трасфери ние направивме најдобар трансфер период EVER.Санчо и Хитон готови, Трипиер изгледа пропаѓа ради сумата, штопер/Варан во напредна фаза од преговорите + почетни истражувања за везњак + иницијални преговори со Погба. Ај да не ги урочам, ќе збориме на крај на трансфер рок.
Ќе има утакмици и за Марсијал следна сезона. Ако не како шпиц, тогаш сигурно ќе го држат у тим за да му дише у врат на Рашфорд за на лево.Ни јас али му земаа еднаш бројка и Оле мислам дека ќе му даде уште сезона.
Автоматски споено мислење:
Ако успејат да донесат Холдинг мидфилдер и Штопер ама класа играчи не ме интересира што друго ќе има трасфери ние направивме најдобар трансфер период EVER.