И со постов мислиш ти паметен си?Фросе сварно незнам као не те мрзи да им објаснуваш секој ден по 10 пати.
И со постов мислиш ти паметен си?Фросе сварно незнам као не те мрзи да им објаснуваш секој ден по 10 пати.
Не, туку ви се чудам, со инка во главата да ви става нешто чоек и пак не разбирате за што всушност се работи овој клуб и како функционира со години и години.А ти што се пронајде тоа е твој проблем.Искрено неам ништо против на некој што навива од вчера, ама коа ќе го отворам фан клубов и коа ќе прочитам 10 души пишале за Кака ми се темни пред очи.Едно време беше милина да читаш, сега не баш.Ај сега оладете со трансфери пошо и стариот кажа дека нема да купуваме ништо зимава, и сконцентрирајте се на тешкото гостување на Вила парк.И со постов мислиш ти паметен си?
Па со самото тоа што за 15 дена се полнат 1000 страни одма се гледа што е и како е...Не, туку ви се чудам, со инка во главата да ви става нешто чоек и пак не разбирате за што всушност се работи овој клуб и како функционира со години и години.А ти што се пронајде тоа е твој проблем.Искрено неам ништо против на некој што навива од вчера, ама коа ќе го отворам фан клубов и коа ќе прочитам 10 души пишале за Кака ми се темни пред очи.Едно време беше милина да читаш, сега не баш.Ај сега оладете со трансфери пошо и стариот кажа дека нема да купуваме ништо зимава, и сконцентрирајте се на тешкото гостување на Вила парк.
Значи паметњакович, малце пооштро ќе ти одговорам и во принцип сум таков.Не, туку ви се чудам, со инка во главата да ви става нешто чоек и пак не разбирате за што всушност се работи овој клуб и како функционира со години и години.А ти што се пронајде тоа е твој проблем.Искрено неам ништо против на некој што навива од вчера, ама коа ќе го отворам фан клубов и коа ќе прочитам 10 души пишале за Кака ми се темни пред очи.Едно време беше милина да читаш, сега не баш.Ај сега оладете со трансфери пошо и стариот кажа дека нема да купуваме ништо зимава, и сконцентрирајте се на тешкото гостување на Вила парк.
Добро, стварно е време да прекинеме сите со карање. Ние постарите треба да станеме малку потолерантни и да сфатиме дека помладите фанови сакаат тимот да биде поатрактивен, а не досадно константен; вие помладите треба да разберете дека едноставно нас некогаш ни е интересно да мрчиме, сме ги гледале овие работи со години и го знаеме исходот однапред. Само малку повеќе толеранција од двете страни и ќе имаме похармоничен фан-клуб.Значи паметњакович, малце пооштро ќе ти одговорам и во принцип сум таков.
Како прво јас не го измислив тоа со КаКа, туку нашата македонска страница за Манчестер Јунајтед.
Како второ читаш недочитуваш или пак недоволно сфаќаш,никој не доживеа ејакулација или оргазм за КаКа...
ииии да , и мене ваквите ко тебе ме нервираат се прават дека се знаат и омаловажуваат други.
пријателе може ли да ми кажеш колку години си?Денес на Вила Парк ќе биде многу тешко од 2007 не сме победиле таму мора да победиме барем со 1-0 за составот очекувам во овој стил
De Gea
Jones Vidic Ferdinand Evra
Carrick Fletcher
Nani --- Rooney --- Young
Hernandez
Last 5 results against Aston Villa at Villa Park
23.12.2006 - 0-3
20.10.2007 - 1-4
22.11.2008 - 0-0
10.02.2010 - 1-1
13.11.2010 - 2-2
Last loss against Villa was in 1995. We are unbeaten at Villa park in 15 games.
--- надополнето: Dec 3, 2011 11:45 AM ---
Морисон против Кристал Палас
http://www.megavideo.com/?v=F5FQB645
Зошто си толку сигурна?Ко што може да се види од сликата, Рафа ќе стане татица.
Бразилци се тие, религиозни се, се мажат и женат на 16 години само за да се тинкаат On the other hand, да беше некој Англичанец у прашањеЗошто си толку сигурна?
П.С. Со среќа после, мора да ја победиме оваа утакмица, па да ни се подигне моралот за против Базел.. И после 2 ипол месеци очекувам гол од Руни во ПЛ.. Глори!
Брат те молам не биди реален, пиши 0-10 да не бидеш прогласен за предавник!Мој тип ќе се килавиме како и секогаш со нив. 1-1
Да не ке стане Фабио?Колку што знам Рафа е уште ерген, а ги препознаваат по тоа што фабио има бурма...
Ко што може да се види од сликата, Рафа ќе стане татица.
Двајцата се женети. Тоа што си го читал ти беше статија од пред 2 години.Да не ке стане Фабио?Колку што знам Рафа е уште ерген, а ги препознаваат по тоа што фабио има бурма...