Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135

Каслс уште прошлата недела го кажа ова дека ќе остани уште за дербито со Бенфика. Иначе мислам дека се е готово...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фали само да му скршат нога у дербиво. Каков дебилизам од нашиве. Ова е прв трансфер во кој за играч се знае дека ке си оди, а ке го играат.
Истото беше и со Насри пред да замине во Сити. Играше викендот а понеделникот беше официјално дека оди во Сити

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Стварно не се нормални,место веќе една недела да тренира со нови соиграчи,они го оставаат да игра дерби за друга екипа

Член од
14 април 2012
Мислења
32.904
Поени од реакции
67.558
Мислам дека не е сериозна повредава.

Истото беше и со Насри пред да замине во Сити. Играше викендот а понеделникот беше официјално дека оди во Сити
Сакам да мислам дека транфер во Јунајтед, и трансфер во Вест Хем немаат иста тежина :D.

Иначе, на Мегваер очајно му е потребен одмор, прави грешки што не ги правеше на почеток на сезона.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислам дека не е сериозна повредава.

Сакам да мислам дека транфер во Јунајтед, и трансфер во Вест Хем немаат иста тежина :D.

Иначе, на Мегваер очајно му е потребен одмор, прави грешки што не ги правеше на почеток на сезона.
Не, од Арсенал во Сити замина. :D Викендот дури и играше против Сити и искина, затоа неколку пати го спомнувам на форумов, како пример дека и некој со блага ретардација како Насри може да е професионален до крај.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Не вервам да е нешто озбилно со Рашфорд, доби сосема обичен удар. Мислам дека замената беше повеќе превентивна.
Мата мора да има поголема минутажа, доста добар е последните 2 утакмици. Јас би го стартовал и против Ливерпул

Член од
14 април 2012
Мислења
32.904
Поени од реакции
67.558
Не, од Арсенал во Сити замина. :D Викендот дури и играше против Сити и искина, затоа неколку пати го спомнувам на форумов, како пример дека и некој со блага ретардација како Насри може да е професионален до крај.
Не ми останало во меморија, знам дека заминувањето од Сити му се случи на таков начин, играше денес, а утре дента направи трансфер.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Нека игра Фернандес против Бенфика. Ко да ние не играме против Ливерпул..

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.587
Поени од реакции
8.224
Нека игра Фернандес против Бенфика. Ко да ние не играме против Ливерпул..
Прва постава сигурно немаше да игра.Ај боље вака, ако не плеснат Ливерпул, ќе се тешиме со Бруно :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.587
Поени од реакции
8.224
Што е со Рашфорд?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Влече повреда на колено и кичма веќе некое време, прееска го закачија по кичма и се укочи.Не можеше да трча.Лично не сум оптимист и не би го играл пола играч да сум на место на Оле.Уште лигаментите на коленото да ги скине и таман ќе е.

Искрено тешко за верување ми е, ама времето ќе покаже.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.621
Поени од реакции
6.425
Јас сум против Гринвуд да се гори на Европско...допрва доаѓа неговото.
Гринвуд ако го земат евентуално би играл во 3тиот меч од групна фаза, ако се пласирани веќе или како резерва ако влезе на веќе решен меч. Нека се прошета детето, искуство плус за него.

Kajgana Shop

На врв Bottom