Истото беше и со Насри пред да замине во Сити. Играше викендот а понеделникот беше официјално дека оди во СитиФали само да му скршат нога у дербиво. Каков дебилизам од нашиве. Ова е прв трансфер во кој за играч се знае дека ке си оди, а ке го играат.
Сакам да мислам дека транфер во Јунајтед, и трансфер во Вест Хем немаат иста тежинаИстото беше и со Насри пред да замине во Сити. Играше викендот а понеделникот беше официјално дека оди во Сити
Не, од Арсенал во Сити замина.Мислам дека не е сериозна повредава.
Сакам да мислам дека транфер во Јунајтед, и трансфер во Вест Хем немаат иста тежина.
Иначе, на Мегваер очајно му е потребен одмор, прави грешки што не ги правеше на почеток на сезона.
Не ми останало во меморија, знам дека заминувањето од Сити му се случи на таков начин, играше денес, а утре дента направи трансфер.Не, од Арсенал во Сити замина.Викендот дури и играше против Сити и искина, затоа неколку пати го спомнувам на форумов, како пример дека и некој со блага ретардација како Насри може да е професионален до крај.
Прва постава сигурно немаше да игра.Ај боље вака, ако не плеснат Ливерпул, ќе се тешиме со БруноНека игра Фернандес против Бенфика. Ко да ние не играме против Ливерпул..
Влече повреда на колено и кичма веќе некое време, прееска го закачија по кичма и се укочи.Не можеше да трча.Лично не сум оптимист и не би го играл пола играч да сум на место на Оле.Уште лигаментите на коленото да ги скине и таман ќе е.Што е со Рашфорд?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Гринвуд ако го земат евентуално би играл во 3тиот меч од групна фаза, ако се пласирани веќе или како резерва ако влезе на веќе решен меч. Нека се прошета детето, искуство плус за него.Јас сум против Гринвуд да се гори на Европско...допрва доаѓа неговото.