Абе ова постот ти изгледа као со гугл транслејт да е преведен! Пушти душа, пиши си на кумановски "изеде ме туѓа срамота "Чувствувам туѓ срам.
Не знам што имате видено кај Рашфорд. Човекот е просечен. Се сеќавам дека кога Марсијал беше повреден и отсутен неколку месеци - Рашфорд на неговата позиција ни малку не се снајде. Освен ако не му наместат некоја топка - тогаш ништо. Просек. Нити се залага нити ништо. Доделена му е капитенска лента ( ако добро видов ) и си мисли го фатил бог за м*дата.Па дури и се плаши да ја удри топката со глава кога му доаѓа од голманот. Му се погоди и времето и местото. Нити Марсијал не се труди т.е знае да фати некоја утакмица да не се замара. Какви се не ликови ни играат. Туга
Или поједе ме туѓи срамАбе ова постот ти изгледа као со гугл транслејт да е преведен! Пушти душа, пиши си на кумановски "изеде ме туѓа срамота "
Реално од моја перспектива, пак недокажани донесе клубот од твојот пример, те во тоа е големината на Клоп. Може и со Мињоле и Бентеке ќе освоил ама на нив уништен им беше тој победнички менталитет. Си донесе нови гладни за успеси играчи и почна да се искачува не така споро нагоре.Има нешто и у главата на тренерот, и пораката што ја носи до играчите. Клоп дојде на состав составен од бентекевци, шкртели, мињолевци и остала боранија, и кажа дека ке донесе трофеј за 4 години. Ние слушаме како на Лингард ке му ја враќа формата Оле, договори се даваат на болничариве.
Фали суровост во клубот, и почнуваме да личиме на Арсенал од Венгер ерата, каде на сите им е nice and cozy.
Од пола екипа паразити ти за Рашфорд се фати, свака част. А оти не се запрашаш дали има некој да му пушти топка, креира шанса, па да дај уште 10 гола плусНе знам што имате видено кај Рашфорд. Човекот е просечен. Се сеќавам дека кога Марсијал беше повреден и отсутен неколку месеци - Рашфорд на неговата позиција ни малку не се снајде. Освен ако не му наместат некоја топка - тогаш ништо. Просек. Нити се залага нити ништо. Доделена му е капитенска лента ( ако добро видов ) и си мисли го фатил бог за м*дата.Па дури и се плаши да ја удри топката со глава кога му доаѓа од голманот. Му се погоди и времето и местото. Нити Марсијал не се труди т.е знае да фати некоја утакмица да не се замара. Какви се не ликови ни играат. Туга