Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.881
Поени од реакции
67.482
Малку е смешно ако испадне дека е точно дека го смениле планот за купување на лев бек по 3-4 меча добри меча на Вилијамс, а апсолутно заслужува да игра пред Шо. Испаѓа дека трансфер планови се прават по 3-4 меча.

Ми личи на истата грешка што ја направија со Переира, кој одигра 3-4 добри меча лани, па се одлучи да не се земе нов играч, и еве, сега си патиме од истото.

За Џонс, добро е што има малку self awareness.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.573
Поени од реакции
8.194
Матич дефинивно ќе се продава Јануари...
Одлично, средината ќе ни се состои од Мектоминеј, Фред, Переира и Мата.Погба и матич фаќаат штрафта зимоска.По некоја логика барем 2-3 везњаци треба да донесат, ипак 4 киднаа со се Фелаини и Ерера. :popce:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.881
Поени од реакции
67.482
Сељчки потег, ако стварно бил на вечера со Кутроне. Ако сакаш да си идеш, нема проблем, немој со вакви потези. Не го очекував ова.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Одлично, средината ќе ни се состои од Мектоминеј, Фред, Переира и Мата.Погба и матич фаќаат штрафта зимоска.По некоја логика барем 2-3 везњаци треба да донесат, ипак 4 киднаа со се Фелаини и Ерера. :popce:
И јас сум со ваков став за продавање играчи ама кај Матиќ е истото како и кај Алексис, почна да се повредува и кога оди во ВЦ, нема поента да се чува во составот кога не можеш да се потпреш. Нема поента да седи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Kako igraat? Rezultatot nastrana, sepak se deca

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Првото сосема солидно изиграја. Малце се тргнав од ТВ, сега гледам 2-1 сигурно ни сами не знат како дадоја 2 гола :D
Во 5 мин 2 чисти гола спаси овој Ерич, не е можно и првата и ова утакмица да фаќа онакви топки... Гомес имаше одличен удар од слободен, чист гол одеше

Чонг :facepalm:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom