Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
И кај нас е истото, со Шамак... Сличен напаѓач со ист стил како Бербатов, но, ете паѓаат во милост и немилост на менаџерите... Вие барем имате поќе избор, ние кутрите само тој и Ван Перси ни се, а коа ке влези при негативен резултат се очекува да го врати тимот во игра.. Али то е
Да, да али додека беше во Франција беше најдобар стрелец и имаше секакви голови, и затоа Венгер го зеде, слично како и Берба во Леверкузен и во Тотенхем.. Слични се, и мислам дека ако им се даде повеќе шанса можат да бидат и носители на своите тимови, како на пример што Берба беше лани, барем во голгетерска смисла... Но, што е тука е :))
Ало, нормални ли сте вие? Молчењето е исто как „да, така е“ а вие сите ќутете. Па и од гооре требало аргументи да се дава за работа шо се гледа од авион. Шамак е играч шо најтешко га прима топката у цел Арсенал. Им кваре просек и у игра и у визија и у прием. Нее толко дрво как шо им беше Бендтнер ама големо е и он. У Арсенал сите везисти, га лепат топката, куси подавања, играт, подават, тај само за скокове со глава го бива. Бербатов може слободно да му држе часови по прием на топка, визија за игра, водење на топка, задржуване на топка и уште 100 други технички работи, а тај да се чуде каква магија направил Митко. И? Они биле слични напаѓаче со исти стилове? По шо? По тва шо и двујцата биле најдобри голгетеере у претходните клуубове дека шо играле. Па добро, така е коо се гледа фудбал на табели, статистички. И стварно незнам как Фросе га виде поентата дека сака да се каже оти тај е подобар на глава, а тај подобар технички коо никаде не се спомнува ни глава ни техника... После генерало бил падобранец шо си прднал у муцката и издишал преку ушите, а некој подржава споредба на баби и жаби оти некој трет е фер, коректен, и другарски настроен политичар. Makedonec_7 шири мир и спокојство меѓу фан клубовите. :)
Абе ги нема да вратат на ништо негледаш?И тие се знамина на здружението, не се нивни знамиња.И нон-стоп објавуваат на фб, зачленување, зачленување, првин беше до август, сега е до декември, само поместуваат, изгледа ги снема парите.Не ми е за 300 денари, ама работат многу непрофесионално и се однесуваат многу непрофесионално.
Причината за зголемувањето на бројо на членови, секојден е краен рок, па сите брзат да не испуштат маичка. :)
И Жан како глеаше ти у мај со Барса ако не си зачленет ? Те избрка некој ? Или од тортата не ти дадоа ?

Да не ме сфатиш погрешно, неам ништо ја со главните ниту ги бранам, ама ако знаеш нешто пиши тука да знаеме сите.
Ти шо мислеш, как гледах?
Одејќи од Рекорд накај Бренд пешки, за да гледам утакмицата со Барса, случајно ме престигна едно дете со Јунајтед дрес и шал. Застанааме заедно на едни семафооре и му проговорих, за Манчестер. Го питам дека ќе гледа, шо, как? И ми одговара, ќе одам до Бренд таму ме чекат другарите и ќе одеме на кеј некаде да гледаме. Па зашо не останеш у Бренд да гледаш, сите фанови там се собираме? Еее не, тва било само за шо се членови. Хах, запрепастих се, почнах да се смеам. Аман бе викам, нема врска, нее точно, ајде там ќе гледаме сите, интересно ќее, и другарите нека останат там. Не, вика, бееме неколку пати и ние там да гледаме и ни кажаа дека било само за членови, а ние не сме... Па и покрај тва шо јас му кажуваах и го убедуваах дека може слободно да гледа там, типчето дојде до там заедно со мене, си ги собера другарите и ојде на друго место... Да да, НИЕ СМЕ ЈУНАЈТЕД! Па и нее само тва...

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Јас на пример кога гледав натпревари со компанијата, немаше никаков проблем, нити сум бил член, нити некој ми кажал нешто, нити па сум се замарал дали на некој му сметам, нели btw се договараа собиранки на почеток и тука на форум, па и на фб покани стигаат пред секој меч. Така да, многу ми е побитно да си зеам пивце и да си го глеам Манчестер без разлика каде, сум глеал дури и у Ајриш со Ливерпул фанови и тоа лани кога не плеснаа, па не се замарам уопште дали некој 14 годишен тинејџер/ка била член, а јас не сум, а и така веќе не сум у Македонијата. Претпоставувам дека со зголемувањето на бројот на членови, не може да се најде простор за многу луѓе да гледаат на едно место заради зголемен интерес, па нормално дека прво ќе има "место" за оние кои го организираат тоа. Така да уживајте и не се замарајте толку, битно сега Сити да го плеснеме :). Поздрав.

П.С. Фала Генерале шо објасни за "сличноста" на Шамак и Бербатов, и јас се изнасмеав уште некни, али ме мрзеше...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Штета нема да можам утре да гледам цел ден на крштевка сум :(

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
--- надополнето: Oct 22, 2011 5:11 PM ---
Сер Алекс Фергусон со Манчестер Јунајтед има загубено 1 натпревар против Манчестер Сити (од 22 натпревари во десегашната кариера на клупата на МАНУТД) во февруари 2008 година :cuc:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Сер Алекс Фергусон со Манчестер Јунајтед има загубено 1 натпревар против Манчестер Сити (од 22 натпревари во десегашната кариера на клупата на МАНУТД) во февруари 2008 година :cuc:
:cuc:
Ама на Олд Трафорд да се напомене.

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Кажи му бе, кажи му за оваа утакмица чоек тепаш! :vozbud:
Е ај не ... :) Загревање за утре:
It's ...
Rooney Vs Aguero..
Chicharito Vs Dzeko..
Cleverley Vs Silva..
Nani Vs Adam Johnson..
Vidic Vs Kompany..
Ferdinand Vs Lescott..
De Gea Vs Joe hart...
SMALLING vs richards
ANDERSON vs nasri
EVRA vs kolarov
FERGUSON vs mancini
Red vs Blue...
Passion vs Money!!
It's Manchester United Vs Manchester City..!! ♥ GGMU

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Sir Alex: There's a couple of players at the moment we're looking at who could be the same type as Hernandez, so we do well at that.

Може ќе има зимава некоја активност :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
ХАхахах дечко свадбата да ми беше закажена во 14:30 немаше да идам бе знаеш што значи ЈУНАЈТЕД - СИТИ ???
И јас сум јак на зборови нема што.Колку за твоја информација сепак ќе ја гледам ;)
Според мене вака некако би требало да изгледа утрешниот состав
Де Геа
Смолинг Видиќ Фердинанд Евра

Нани Томче Андо Јанг

Руни Чичарито

Kajgana Shop

На врв Bottom