Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

G

Gray Foxx

Гостин
^
Countdown до политичкиот одговор.
Иначе јас гарантирам дека Мај месец таму некаде беше НАГЛАСЕНО дека ќе се гледа утакмицата само со членови. Не дека ме боли кур нешо, туку да се надоврзам на муабетот од погоре.
Баш и некое дете имаше ставено слика на фб со О Ши шо се сликал како му дава блуза или нешо слично, па онака искрено го прашав дали и он дал уплатница за да се зачлени на Манчестер Јунајтед Сапортрс Клаб Македонија. Пошо нели само зачленетите можеле блуза да си нарачаат... Коментарот јасно ми беше избришан. :)
Иначе момци, не се замарајте нашето време ќе дое, ќе изглеаме и ние утакмица на Јунајтед.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
1) PATRICE EVRA will be interviewed by the FA in the next 24 hours over his allegations that Liverpool striker Luis Suarez made racist remarks to him during Manchester United’s visit to Anfield last Saturday.

2) Manchester United are closing in on the signature of Spanish teenager Alvaro Vadillo, according to talkSPORT.

3) Danny Welbeck has been offered a treble-your-money pay rise as Sir Alex Ferguson looks to nail down the key players in his next Old Trafford dynasty.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки не се надевајте за ова со Евра, кога Бускетс не го казнија, Суарез ќе го казнат. Друго нешо? А и во претходните два случаи каде што други пријавија расизам (значи ДРУГИ, не самиот Евра ко што викаше тролот центарец) имаше по два сведока и џабе.

Замислете Руни вака, досега на линч ќе повикуваа.

Али, после ако УЕФА не ја казни Бугарија за навредите кон Ешли Кол/Јанг, Волкот и Ричардс, овие од ФА немаат право да се бунат.

It cost £18million to get rid of all of the gypsies from dale farm. That's a bargain price. Liverpool football club paid £35m for just one.

:pos:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
^
Countdown до политичкиот одговор.
Иначе јас гарантирам дека Мај месец таму некаде беше НАГЛАСЕНО дека ќе се гледа утакмицата само со членови. Не дека ме боли кур нешо, туку да се надоврзам на муабетот од погоре.
Има некој од официјалните да одговори на ова, стварно многу ме интересира дали е така.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе јасно ми е тоа, ќе гледам, кога тогаш, а планирам да гледам следната сезона прво коло што Манчетсер ќе го игра дома, тоа да го гледам, мада да не биде и тоа, кога тогаш ќе гледам, само ме нервира понашањето, имав членска, поминаа 3 месеца ми вика ти треба нова членска, за една мајца да добијам, на крај краева, не ми е за мајцата бе, ок е ... Ама таму се гледаат по 30-40 луѓе, они си направиле мајци само за нив нешто 19 title, тие биле во СОПСТВЕНА режија, одат само тие на утакмица, било во СОПСТВЕНА РЕЖИЈА, nvm не планирам повеќе да се расправам уживајте си, само да си знаете дека за никаде работите.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
И Жан како глеаше ти у мај со Барса ако не си зачленет ? Те избрка некој ? Или од тортата не ти дадоа ?
Да не ме сфатиш погрешно, неам ништо ја со главните ниту ги бранам, ама ако знаеш нешто пиши тука да знаеме сите.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Што ти е чудно Христов, јас 2 членарини платив, а уште немам ниедна маица добиено, за претходната тура демек ми беше пратена, ама не ми стигна, за оваа тура уште чекам!

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Нани мора стартер против Сити, едноставно е играч за големи натпревари, или ќе намести гол или ќе даде бидете сигурни.

<3 Luis Nani. :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Значи добро е што не сум се зачленил, не дека ми е до 300-те денари, туку до ебавањето кое ќе ми било ударено... Добра проценка :icon_lol:

И да, едно прашање до овие во здружението што се... Зошто ако сте биле во сопствена режија, сте носеле знамиња кој се на Здружението? Сте се китиле со туѓи перја? Или лично ваши знамиња биле тие?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Значи добро е што не сум се зачленил, не дека ми е до 300-те денари, туку до ебавањето кое ќе ми било ударено... Добра проценка :icon_lol:

И да, едно прашање до овие во здружението што се... Зошто ако сте биле во сопствена режија, сте носеле знамиња кој се на Здружението? Сте се китиле со туѓи перја? Или лично ваши знамиња биле тие?
Абе ги нема да вратат на ништо негледаш?И тие се знамина на здружението, не се нивни знамиња.И нон-стоп објавуваат на фб, зачленување, зачленување, првин беше до август, сега е до декември, само поместуваат, изгледа ги снема парите.Не ми е за 300 денари, ама работат многу непрофесионално и се однесуваат многу непрофесионално.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Тоа е најголемата иронија, некако неми се по однос на овие прашања.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Официјалното знаме на Здружението не го носевме зошто тоа не е кај нас. Тоа е испратено во Манчестер да ни се потпишат сите играчи па потоа ќе ни го пратат назад. Тоа исто знаме беше донесено во Букурешт од човекот кој истото го чува и кога веќе беше тоа тука зошто да не го понесеме и на стадион, истото му е вратено после и чекаме на остатокот на играчите кои не се потпишале тоа да го сторат и да си го земеме назад. Останатите знамиња што беа таму беа лична сопственост на луѓето.

А објавуваме за членство зошто луѓето сакаат да се зачленуваат, а за пари Христов ич да не се секираш, има доволно пари за функционирање фан клубот, туку дополнителните средства кои сакаме да ги добиеме се потребни за признавање како официјален огранок од страна на клубот, зошто Јунајтед бара малку потешки (финансиски) услови за оваа тематика за разлика од другите клубови.

Kajgana Shop

На врв Bottom