Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.554
Поени од реакции
3.615
Блинд сега би бил дмф,двајца од Ерера,Ди Марија и Фелаини би играле во стартните 11 додека еден би бил на клупа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Ван Гал потврдил оти Флечер преговара со Вест Хем. :)

E

Epsilon

Гостин
@vidooq

Се потруди да побараш и постираш, благодарам. :)

Но, поентата ми е дека нема потреба да се зема уште еден млад фудбалер, кога веќе го имаме Вилсон. И тоа од школата на Јунајтед. И посебно не како замена за фудбалери кои веќе го „испекле“ занаетот, во случајот за Фалкао.

И сепак Вилсон има само 316 минути изиграно, за разлика од Дубала.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.055
Ги гледав статистиките кога прв го спомнаа дечково пред 2-3 недели, и ми остана у памтење дека дава многу клучни пасови по натпревар. Нели, се крена хајп ко демек, новиот Агуеро...

Кристално јасно ми е дека ке бараат готов производ ако си замине Раде.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Гледaм декa се спремaaт вo пoследен мoмент дa нaпнaт дa гo земaме Хумелс,кoлку е мoжнo ќе видиме имa ли некoј некoјa инфoрмaциa oкoлу oвa??

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Гледaм декa се спремaaт вo пoследен мoмент дa нaпнaт дa гo земaме Хумелс,кoлку е мoжнo ќе видиме имa ли некoј некoјa инфoрмaциa oкoлу oвa??
Нема да доведеме нов играч во овој преоден рок само изгледа уште Флечер ќе направи трансфер во Вест Хам и тоа ќе биде од трансфери во овој преоден рок така кажал ЛВГ на прес конференцијата денес.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.527
Поени од реакции
2.383
За Хумелс пишуаат новинарине као демек ги договорил условите за договор кај нас ама од на лето,демек да им помогнел да не испаднат Дортмунд,што и не е баш некако за верување.
Guillem Balague @GuillemBalague · 6h6 hours ago
Convinced Manchester United are not signing Laporte on this transfer window. So Athletic can relax.
А колку само сакав да потпишат со Лапорте.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom