Леле наредна сезона едвај чекам да почне. Шо и Рафаел по страна ќе кинат! Двајцата се одлични во офанзива и дефанзива, само на Рафаел да му дое малце памет
Де Геа
Рафаел - Џонс - Еванс - Шо
Фелаини - Ерера
Валенсија - Руни - Мата ( мењаат позиции овие двајца)
РВП
NOT BADДе Геа
Powell - Ерера
Валенсија - Руни - Мата ( мењаат позиции овие двајца)
РВП
Блинд е ДМ, игра бек затоа што Ван Гал има филозофија дека добриот ДМ може да игра солидно на бековската позиција. И докажал дека е така.Многу е спор Блинд. Ќе го прерчува кој сака по лева страна. Само тоа не ми се допаѓа кај него.
Иначе смирено игра, добра пас игра. Во дефанзива е солиден.
Де Геа
Ерера - Видал
Крос - Руни - Мата
РВП
Дал изјава дека нема никаков договорОјде Крос у Реал барај друг миленик
Он сака сам да си иде. А Анчелоти сака да го задржи.Крос и Тиаго се 2 златни играча кои се продадоа за кило семки.
Ди Мариа за 40 милиони? Ја сум за, дечкото успеа во финалето да ги фрли Бејл и Роналдо во сенка.
Цела сезона ораше за Реал. Само што знам, тешко дека ке сакаат да го продадат.
Башка и родригез се умешува у таа приказна...Он сака сам да си иде. А Анчелоти сака да го задржи.
Ќе биде интересно
Денеска сопственикот на Монако изјави дека нема шанси да ги продаде Џејмс и Фалкао.. Тука може да биде проблем.Башка и родригез се умешува у таа приказна...
Можно е уште утре да биде пртставен Алкантара како наш играч
Alistair Fergusson @Fergie1975
2hIt appears that SSN are reporting the strong rumours of Thiago being unveiled tomorrow. Watch this space. #mufc
епа мислам редно беше, конечно се засилуваме на позиција кај што сме најтенки. според мене ваква фигура фалеше години наназад и да се надеваме дека ќе успее во англискиот фудбал. очекувам многу од него во средина !!!!
GGMU
може само да се објави дека е постигнат договор, останатите формалности подоцна.
Наш е Тиаго. Само треба да почекаме уште малце до утре. Ќе има и друг трансфер утре или слабо? Гарај? Стротман? Кики?
Па пресот му е од 16,30ч има време 5играчи да направат медицински
Алкантара мислам 100% доваѓа у Манчестер, ама Струтман мислам ќе добие шут карта откако ќе го земат Алкантара ама ајде да сум грешка!
Може лажат а може и не.
BREAKING: A medical has been booked by United and we believe it will be Thiago.
Памтите колкави стресови имавме лани ова време?ManUtd Stuff @ManUtdStuff
3mBarcelona sports director, Andoni Zubizarreta, considers Thiago a lost cause & is definitely leaving for Manchester United. [sport]