Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Леле наредна сезона едвај чекам да почне. Шо и Рафаел по страна ќе кинат! Двајцата се одлични во офанзива и дефанзива, само на Рафаел да му дое малце памет :D

Де Геа
Рафаел - Џонс - Еванс - Шо
Фелаини - Ерера
Валенсија - Руни - Мата ( мењаат позиции овие двајца)
РВП
article-2289391-15080A0F000005DC-264_468x320.jpg

Де Геа
Рафаел - Џонс - Еванс - Шо
Powell - Ерера
Валенсија - Руни - Мата ( мењаат позиции овие двајца)
РВП
NOT BAD
135702.jpg

Многу е спор Блинд. Ќе го прерчува кој сака по лева страна. Само тоа не ми се допаѓа кај него.
Иначе смирено игра, добра пас игра. Во дефанзива е солиден.
Блинд е ДМ, игра бек затоа што Ван Гал има филозофија дека добриот ДМ може да игра солидно на бековската позиција. И докажал дека е така. :)

п.с. значи онака прајме муабет за фудбалерот, не дека ќе го носиме одма :D

^Без заден везен има мамичето мамино да ни го ебат бе :D Кој ќе пресекува топки кој ќе се тепа на средина?
Многу сакам да се донесе барем еден таков играч. Фелаини не ми е многу по вкус. А Пауел може да биде солидна замена за Ерера.
А Кагава никаде не ми се вклопува во ваква формација кај би можел да игра.

Пуштете СК1 има за Данкан Едвардс. :)[DOUBLEPOST=1404430168][/DOUBLEPOST]Eе толку мислев дека е нешто од ПЛ емисиите, она trans world sport било

Крос и Тиаго се 2 златни играча кои се продадоа за кило семки.

Ди Мариа за 40 милиони? Ја сум за, дечкото успеа во финалето да ги фрли Бејл и Роналдо во сенка.
Цела сезона ораше за Реал. Само што знам, тешко дека ке сакаат да го продадат.

Крос и Тиаго се 2 златни играча кои се продадоа за кило семки.

Ди Мариа за 40 милиони? Ја сум за, дечкото успеа во финалето да ги фрли Бејл и Роналдо во сенка.
Цела сезона ораше за Реал. Само што знам, тешко дека ке сакаат да го продадат.

Он сака сам да си иде. А Анчелоти сака да го задржи.
Ќе биде интересно

Башка и родригез се умешува у таа приказна...
Денеска сопственикот на Монако изјави дека нема шанси да ги продаде Џејмс и Фалкао.. Тука може да биде проблем.
Реал можда ќе треба да нудат над 60м за Џејмс,а од друга страна се заинтересирани и за Фалкао.
Ќе биде долг траснфер период овој.

Ди Мариа вреди и 70 милиони, ама тешко Реал да сака да го продаде....

Нова кариера фаќа филип. Би го бивало за некоја badass улога ко карадај или сл. [emoji2]
uploadfromtaptalk1404435595960.jpg

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk[DOUBLEPOST=1404460448][/DOUBLEPOST]#TrowBackFriday :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Можно е уште утре да биде пртставен Алкантара како наш играч
Alistair Fergusson@Fergie1975
2h
It appears that SSN are reporting the strong rumours of Thiago being unveiled tomorrow. Watch this space. #mufc

епа мислам редно беше, конечно се засилуваме на позиција кај што сме најтенки. според мене ваква фигура фалеше години наназад и да се надеваме дека ќе успее во англискиот фудбал. очекувам многу од него во средина !!!!

GGMU

може само да се објави дека е постигнат договор, останатите формалности подоцна.

Наш е Тиаго. Само треба да почекаме уште малце до утре. :) Ќе има и друг трансфер утре или слабо? Гарај? Стротман? Кики? :D

Па пресот му е од 16,30ч има време 5играчи да направат медицински:cool:

Алкантара мислам 100% доваѓа у Манчестер, ама Струтман мислам ќе добие шут карта откако ќе го земат Алкантара ама ајде да сум грешка! :D

Може лажат а може и не. :vozbud:

BREAKING: A medical has been booked by United and we believe it will be Thiago.

:свиркам:

ManUtd Stuff@ManUtdStuff
3m
Barcelona sports director, Andoni Zubizarreta, considers Thiago a lost cause & is definitely leaving for Manchester United. [sport]

Памтите колкави стресови имавме лани ова време?
А сеа
p0130.gif
p0125.gif

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom