Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
МекКарти капитен, а пред него(по него, зад него, до него, околу него, со него...) во формација Снајдер нашата неопеана љубов.

Викенд и го чекаш Јунајтед на стрим дека неќеш да го слушаш Гојко на СК

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.604
Поени од реакции
8.275
De Gea
Rafael - Jones - Indi - Evra
Fellaini - Clasie
Januzaj - Rooney/Mata/Kagawa - Depay
RVP

dodjite sad....
можеш и Шо да го смениш место евра, а инаку составов е :drk:(нека ме извинат припадничките на понежниот пол кои го читаат мислењево :D)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.342
Поени од реакции
26.334
Man United debt is currently £351.7m. JP Morgan predicts it will drop to £265m by next year

@Inglourious Basterd :giggle:
Зависи од тоа како ќе се одвива трансфер пазаров. Ако тимовите што ќе ни продаваат бидат тврдоглави, а ја имаат секоја причина да бидат, тогаш ќе го зголемат малку долгов за да ги покријат трансфер трошоците. Доколку прифатат трасферите да се одвиваат на 2-3 рати, тогаш ќе се намали без проблем.

Ама сам се стави Јунајтед во ситуација да може да биде уценуван, така да, ќе мора да ги најдат парите веднаш. И ќе почнат „новинари“ пак да пишуваат како клубот земал кредити за да гради споменици, или да купува поршеа за внуците од починатиот Евреин. :D Јас сум убеден дека со Вудворд и Евреиве како газди, клубот може да издржи и дупло повисок долг без проблем, затоа и не се секирам за тоа многу.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Пуштете на СК1...

Имаше документарна за Питер Шмајхел, ама и јас при крај ја фатив... (n)

Последно уредено:
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Зависи од тоа како ќе се одвива трансфер пазаров. Ако тимовите што ќе ни продаваат бидат тврдоглави, а ја имаат секоја причина да бидат, тогаш ќе го зголемат малку долгов за да ги покријат трансфер трошоците. Доколку прифатат трасферите да се одвиваат на 2-3 рати, тогаш ќе се намали без проблем.

Ама сам се стави Јунајтед во ситуација да може да биде уценуван, така да, ќе мора да ги најдат парите веднаш. И ќе почнат „новинари“ пак да пишуваат како клубот земал кредити за да гради споменици, или да купува поршеа за внуците од починатиот Евреин. :D Јас сум убеден дека со Вудворд и Евреиве како газди, клубот може да издржи и дупло повисок долг без проблем, затоа и не се секирам за тоа многу.
Ќе има паре летово , нели Најк , Шеви ,Митбаллс ќе пуштат па нема да има голема разлика . Башка се отарасуваат од скапите договори на Рио и дај боже † на јанг , па нема да има некое големо оптеретување.(освен ако не донесе ЛВГ играчи ко Кросс и ФабреГз)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.342
Поени од реакции
26.334
Ќе има паре летово , нели Најк , Шеви ,Митбаллс ќе пуштат па нема да има голема разлика . Башка се отарасуваат од скапите договори на Рио и дај боже † на јанг , па нема да има некое големо оптеретување.(освен ако не донесе ЛВГ играчи ко Кросс и ФабреГз)
Од финансиските извештаи што ги имам гледано досега, спонзорите не ги пуштаат парите наеднаш, туку низ цела година. Затоа обично и исплатите за трансфери ги прават на 3-4 рати. Ама летово Јунајтед нема толкав простор за маневар, ќе мора да го прифаќа тоа што им се бара. :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Од финансиските извештаи што ги имам гледано досега, спонзорите не ги пуштаат парите наеднаш, туку низ цела година. Затоа обично и исплатите за трансфери ги прават на 3-4 рати. Ама летово Јунајтед нема толкав простор за маневар, ќе мора да го прифаќа тоа што им се бара. :D
Сепак тие рати од Најк ке бидат еден Шо , мо ,џо ,бо...[DOUBLEPOST=1401411199][/DOUBLEPOST]Овие шо го ханале појма немаат колку многу го сакаме Андо

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.610
Moре, Туре нека го донесат, и Мурињо може да ни го врачи пехарот himslef....

Kajgana Shop

На врв Bottom