Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овие со банеров шо ќе го летаат утре ми се загревотни. :icon_lol: Шо ќе постигнат со тоа? Само ќе го валкаат името на клубот! Исто како навивачите на Челзи кога правеа банери против Бенитез. Ние тогаш им се смеевме дека биле шега од клуб, а сега и нашиове идиоти истото го прават. Нели ние не сме како останатите клубови? Епа овие очигледно сакаат да го променат тоа. Очигледно утре на утакмица ќе одат за да го видат банерот и да штракаат за него, а не за да го поддржат тимот.
И после не сум била во право кога викав дека клубов во глобала има најретардирани фанови заедно со оние шпанскине од Реал Мадрид. Све што плукаа лижат, нека ги дупат сеа, само да не пишуваат книги со извинување после ко тој со Ta ra Fergie транспарентот. Ако Мојсие е за бркање ќе одлучат погорните, не се ретардирани. Мене само ми е жал што клуб со величина како Манчестер Јунајтед има набацано такви навивачи, за овие со пореметени хромозоми ама ич не ми е, од раѓање нив некој им пресудил.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
И после не сум била во право кога викав дека клубов во глобала има најретардирани фанови заедно со оние шпанскине од Реал Мадрид. Све што плукаа лижат, нека ги дупат сеа, само да не пишуваат книги со извинување после ко тој со Ta ra Fergie транспарентот. Ако Мојсие е за бркање ќе одлучат погорните, не се ретардирани.
Оди па разбери се со вакви. :) Собрале пари и сега мислиш небото е нивно ќе прават шо сакаат. :icon_lol: А има еден куп кои се против тоа и викаат дека идејава е формирана во некој паб од група пијаничиња, типично англиски. :rolleyes: Читав на redissue има доста дебати таму за ова.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Оди па разбери се со вакви. :) Собрале пари и сега мислиш небото е нивно ќе прават шо сакаат. :icon_lol: А има еден куп кои се против тоа и викаат дека идејава е формирана во некој паб од група пијаничиња, типично англиски. :rolleyes: Читав на redissue има доста дебати таму за ова.
Секако дека ќе има дебати, не се сите лицемерни, таман работа. Истиве овие што го праат ова викаа Фергусон дека бил за пензија кога не тепаше Сити 1-6, глава на гилотина ставам.

R

red.devil

Гостин
Ова слично на типчињата летото што збираа пари да го вратат Роналдо дома. :facepalm:
Fail им е потегов. И сигурен сум нема да се реализира.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ке се јави САФ утре у контрола за летање и ке им каже да го приземјат авионот на кратко, дур да се заврши мечот. Сигурен сум дека 50-60% од овие ‘‘донации‘‘‘ се од новинари кој би имале материјал за пишување во наредните месеци.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Додека Ферги кроти од горе, некој барем пробува нешто да направи против мизерниот.
Ако не се лажам пораката е за да лета така?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
А и рио која плачипичка станал , се лиже по новинарите ‘‘срам му било да искочи надвор по лошите резултати‘‘

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
е добро де и Сколс збореше дека после пораз му било срам да излага. Не глеам како ова е лижење, почнува све да ви смета кој што ќе каже кој што ќе направи лошо е. Олабавете малце.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Читам на фб мојс рекол дека Јунајтед е ПРОЕКТ и треба време , уше го нема на мутв ,прво да видам па ке пцујам
добар тренер и со цигани од шутка тим ќе направи и ќе победи , а мојс кога не може со перси руни мата кагава валенсија велбек и остала багра да даде гол на домашен терен ... едни од најдобрите светски фудбалери, што повеќе да се каже ? Сигурно нема некој од јужна америка да прикажува подобри партии од ова што го имаме, се е до тоа што ќе им кажеш на играчите да прават на терен ... а 4/4/2 78 минута измена ни со роналдо и меси нема да има позитивни резултати !!!
Едно е во право , проект сме ... моментално не донесе на ниво на сандерленд и компанија а нормално таквите тимови имаат амбиции да идат барем во лига на шампиони. Закржлавен мозок кој не се надоградувал го адаптира клубот и тимот на своите потреби !!!!

2

~2A

Гостин
Трпение - спасение. :)

Ќе видиме како ќе одигра на трансфер пазарот и како ќе се покаже во следната сезона. Доколку нема подобрувања, тогаш навистина не заслужуваат Мојс и неговиот тренерски тим да бидат дел од клубот.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Нека не ви биде чудно ако се случи ново мистериозно исчезнување на Авион! :гик:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Премиер Лига l Пред нашиот дуел со Астон Вила...

Искрено криво ми е за Мојс и го жалам, ко за сè тој да е крив. За жал цела вина оди кон него а никој не знае каква ќе ни беше сезоната доколку му ги донесоа играчите што Мојс ги сакаше летото или пак доколку немавме повреди колку што имаме оваа сезона. Јас не викам дека кај Мојс нема кривица ама апсурдно е за сè тој да е крив.

После ова со авионов свесен сум дека има победен народ од овој што живее тука во Македонија а тоа се тие од Англија, не само од оваа постапка туку тоа може да се заклучи прво од новинарите и медиумите па сè останато вклучувајќи и некои лица што се сметаат за фанови и навивачи од фудбалските клубови. Беда.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.996
Поени од реакции
67.852
Проблемот го лоцирам кај слабите DM-ови што ги имаме сезонава.

Со човек кој знае да даде пас од претпоследната линија(Гигс) дадовме 2 гола, и креаиравме уште неколку солидни шанси.
Керик колку само слаба сезона игра. Кога ке добие топка, кога се браниме, прво на ум му е, врати до Де Геа.
Гигс против Олимпијакос беше споротивното, пас нанапред. Ама, Гигс не може дефанзивно, Керик не може офанзивно.

Нареди 5 Руни-евци напред, ако нема кој да покрене акција од своја половина, нема што навалниот ред да прави. Затоа и ни треба пассер, квалитетен мидфилдер.
Нека го платат и 50 милиони, ни треба таков играч.
Тоа е ракот на Јунајтед сезонава. Не може со out of form DM-ови да наметнуваме темпо на утакмици. Ниту пак може да има брза транзиција. Пак тие се тие што ја пренасаат топката од одбрана во напад.
Затоа и не доминираа Евертон, Челси, Сити etc...

Додади на тоа дека играме со ултра спора и стара одбрана, тоа е резултатот од сезонава.

Амбициите на Мојс ке се видат од играчите што ке ги купи.
Излезе ли со изјава I'm happy with what I've got и не купи докажан средишњак, спремајте антидепресантите.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Имаше инфо како он сакал да ги доенсе Фабрегас, Роналдо или Бејл играчи од светска класа ама не успеал во тоа.
Епа чим не успеал нека не збори дека е задоволен со тимот што го има на почеток на сезона.
Тоа му е првата грешка што беше изгубен и како да немаше резервна опција за траснфер.

Kajgana Shop

На врв Bottom