GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.715
- Поени од реакции
- 11.554
Стај си прстот на тоа тиквата од глава, и подразмисли зоштоЗошто ?
Стај си прстот на тоа тиквата од глава, и подразмисли зоштоЗошто ?
Додека Скајспорт не објават јас не верувамEl #Chileno Alexis Sanchez sera jugador de #MUFC para la proxima temporada por £27 millones
Чилеанските медиуми пред малку го пренесоа ова, го објавија и Фокс и ЕСПН, па да видиме колку е точно.
Епа кој ќе биде замена за Сколс ? Модрич не го даваат Снајдер траже голема плата Бангеа е perfectТи у Снајдер и Евер Банега (!?!?!?) веруваш така да ова не е проблем
--- надополнето: Jun 15, 2011 8:36 AM ---
De Gea: "I'd love to play until I'm 40, like Van der Sar. You need to take care of yourself an awful lot to do that. Respect"
Клеверли беЕпа кој ќе биде замена за Сколс ? Модрич не го даваат Снајдер траже голема плата Бангеа е perfect
Чим го сакаш Банега се гледа си го пратил, многу добро игра. И јас би сакал во Реал ама веќе е преполно Чаби, Кедира, Сахин, Ласс...Епа кој ќе биде замена за Сколс ? Модрич не го даваат Снајдер траже голема плата Бангеа е perfect
Пратам Ла Лига и мислам дека е меѓу 5-те најдобри играчи за врска во лигата.Чим го сакаш Банега се гледа си го пратил, многу добро игра. И јас би сакал во Реал ама веќе е преполно Чаби, Кедира, Сахин, Ласс...
За почеток може скаут да ме стават . Подоцна кога шефот ќе се пензионира ќе го наследамДајте да направиме петиција да го заменат САФ со Гоше.. ќе имаме големи успеси во иднина и многу добри трансфери!
Еј скаут дај не иди до толку н иско ниво! Само која политика за клубот ја водиш.. Дај нека те стаат генерален директор или помошник меначер.. па да можеш да го советуваш САФ секој можен играч да го купи!За почеток може скаут да ме стават . Подоцна кога шефот ќе се пензионира ќе го наследам
Ако го забележаа дека 1-2 месеци носеше аватар од тролот Кајт... немаше вода да носи на играчите, не пак скаутЕј скаут дај не иди до толку н иско ниво! Само која политика за клубот ја водиш.. Дај нека те стаат генерален директор или помошник меначер.. па да можеш да го советуваш САФ секој можен играч да го купи!