Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.825
Поени од реакции
5.634
Руни и напред и средина и назад... Гибсон не се состави со топка.. Керик кога ќе се состави со топката не знае кај тера.. Флечер не го видов... Нани по кој знае кој пат сезонава ванаби Роналдо.. друго се си е на место колку толку :pos: :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Јас да сум на место на Фергусон сеа го вадам Керик го ставам Рафаел (да игра десно крило), го пуштам Нани лево и Руни у напад.. Руни како крило е ептен беспомошен за Бербатов.. Вака кога би играл во напад со Бербатов, ем за Руни ќе биде подобро ем за Бербатов.. :):)

A

apidrone

Гостин
Имавте право, признавам.. И за Смолинг, и за Керик богами...
Нани, престани со CR финтите! Не значи дека ако тој во Франција дриблал, можеш и ти на исто тло и со иста ефикасност. Пречесто паѓаш брате роботе, нестабилен си.
Го сакам во второ полувреме Чичарито, по можност на местото на Керик или евентуално Гибсон!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Керик и Гибсон само аут, за Нани не мора многу критики, се лизна два пати ама ако даде два гола во второ полувреме ќе се каете сите :)
Него добро е луѓе, чим на гости со импровизирана тактика играме онака, солидно, добро е, второ полувреме очекувам гол :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
овај Керик многу трепери на моменти , Гибсон даде еден пас добар 1001 ги згреши , О шеј не знај дали нанапред или наназад тера......Смолинг добар во одбрана ,

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.825
Поени од реакции
5.634
^ па тоа со Нани секогаш се случува :) ќе даде или гол или ќе направи некоја асистенција откако ќе уништи еден куп шанси со неговото солирање...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фауливе што ги гледа судијава никој друг не ги гледа :icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа е тоа, се гледаше дека Ферги одеше да не примиме гол повеќе и околностите и играчкиот кадар го ограничија на тоа, на реваншот наши се овие, не се нешто посебно.
П.С. Керик воопшто не ме импресионираше ни мечов ни мечевите пред овој, порано имаше удари од далечина и голови, сега ни додавањата ги нема.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Јас излеа не треба веќе да го гледам Манчестер на гостински терен.. Ептен се нервирам.. Па мајка му стара ни една акција да не се направи... Да ви кажам искрено, поќејф ќе ми беше да не тепаа 1:0, бар ќе знам оти ќе ги помочаме на ОТ.. Сеа вака ако заводиме 1:0 и пак ако се повлечиме ќе биде ептен "завадењеживци"..

И сезонава во ЛШ на 7-те утакмици што ги изигра Манчестер паднаа 8 гола.. Едноставно да гледаш и уживаш.. :)

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Добро, изиграа како што и беше донекаде предвидено, ама .... Стварно се' повеќе ме разочаруваат тројцава централни. Гибсон го немаше уопште, Керик повеќе пасови дава наназад него нанапред, Флеч е една блееееда сенка од она што знае да го пружи. Влезе чичо Сколси и одма живна играта. Мрзам да критикувам, ама ептен некако ми играа летаргично. Мрзам да кажувам желби и барања, ама средниот ред мора да се мења - освен ѕверот со суканиците кој за жал е повреден.

Е сега, позитивно е што не се замараа нешто многу-многу, утакмицава ми ја играа некако к'о со Кроули :baeh:. Манс у еден пост претходно требаше да стави кладба на "мене повеќе ме плаши Керик со повратните пасови од кои голем процент завршуваат кај централните играчи за напад од спротивната екипа" пошто момакот успеа да го направи тоа пред крај :kesa:. Ама ај, сеа у сабота да си лапнеме 3 бода у гости, па пацијентиве ќе си ги преслушаме натенане кај нас.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не дека е лош резултат, далеку од тоа, но несмееме вака, сепак на крај ние сме Манчестер Јунајтед и несмееме вака да дозволиме, по 10 минути топката да не ја допреме, или кога ќе ја допреме да се плашеме од нивниот е*ан пресинг, кој само без страв се поминуваше.Смолинг проба еднаш помина, Нани 2-3 пати одма ги проби, но добро што е тука, тука е мора малце похрабро само.

GGMU !

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Сепак си стојам на став дека доколку игравме со ВДС,Ошеј,Видич,Смолинг,Евра,Обертан,Нани,Сколс,Флечер,Бербатов и Руни,стартна постава,ќе победевме.ГИБСОН дефинтивно е најслаб поединец,Керик креација-0,само Флеќито играше нешто од нешто..денес во срединава.Нападот не може да одигра ама баш ништо ако нема квалитетна средина...ама тоа е тоа...многу повреди =))
Ајде реваншот ќе ги скапаме.

Kajgana Shop

На врв Bottom