Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислам дека 11ката и 18ката на Гигс/Сколс треба или да ги дадат на некој посебен фудбалер или да ги чуваат додека некој не се покаже колку толку достоен за да ги носи од младите фудбалери што ги имаме. Двојката е за Рафаел, approved :))))))))))

Еве една радосна вест за Гоше Modric: "if there will be an offer which will be good for for me, then a transfer is of course possible."

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Goodbye Scholesy, you will miss you! :(
Како и да е тој остави длабок печат за 2те децении додека играше активно фудбал, рано се повлече од репрезентативниот дрес, а сакав да освои нешто со Англија за да скоцка еден мозаик од сите титули кои можат да се освојат.. Беше поим за фудбал и класа за сите останати.. Среќно понатаму цару! :(

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
-Прво кога се пензионираше Гери си велам на себе нема неговото пензионирање да влијае многу на играта и на тимот во целина, ги имаме Фабио и Рафаел.
-Второ кога најави и ВДС дека ќе се пензионира си "Е сега наебавме :(("- ама ете некако се помирив со тоа заради Де Геа.
-Трето денес коа видов дека и Сколс се пензионира ми дојде да заплачам, буквално.И ептен ми е криво за Сколс, а најмногу за Ван дер ЦАР!
-------------------------------------------------------------------------------
Ќе ми недостигаат многу , стварно беа ЗАКОН И РЕД посебно Сколс и Невил, ама ете тоа е што е.Ми беше така коа завршив осмо :) верувам ќе ми биде така и во четврта година...
Тоа е животот!

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Мислам дека 11ката и 18ката на Гигс/Сколс треба или да ги дадат на некој посебен фудбалер или да ги чуваат додека некој не се покаже колку толку достоен за да ги носи од младите фудбалери што ги имаме. Двојката е за Рафаел, approved :))))))))))

Еве една радосна вест за Гоше Modric: "if there will be an offer which will be good for for me, then a transfer is of course possible."
Нетреба да дозволат некој воопшто да ги носи тие бројки ! Гигс/Сколс легенди :love:

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
ФАЛА ВИ ЗА СЕ ЛЕГЕНДИ!
Засекогаш ќе ве паметам и ќе останете во моето срце!
:(

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
^А зошто не можам да ја видам сликата до мојот компјутер е или?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Ууу је*ем ти дијагонала човече!Страшно!!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Линдегард го испуштил бусот за назад од Лондон, се успал и добил парична казна нормално на која се подлежни сите фудбалери и сега многу нормално тоа на насловна е по медиумите :)

Рио на тренинг со англиската репрезентација

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Многу ќе биде оваа година некако жална за нас, големи легенди заминувааат...:place:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Welcome :)

Збогум легенди,збогум Сколс,Ван Дер Цар,Невил,играчи кои уште од мал ги гледав како едни од најдобрите и најпрофесионалните ,како на теренот така и надвор од него.Се надевам дека покрај Сколс и другиве двајца ќе се вратат во клубот ,во тренерскиот кадар.
До тогаш,поздрав,се најдобро. ЛЕГЕНДИ!

Морав да го пишам ова,каде им е Нани на телетабисиве?
е, баш ова го приметив и се чудев кај е Нани... fail! :LOL:

п.с. се најубаво до Сколс, играч синоним за бомба-удар! Особено ова... :D

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.083
Поени од реакции
1.643
Линдегард го испуштил бусот за назад од Лондон, се успал и добил парична казна нормално на која се подлежни сите фудбалери и сега многу нормално тоа на насловна е по медиумите :)
Како бе?Ми се чини дека го видов на автобусот вчера со играчите.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008