ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.742
- Поени од реакции
- 43.893
Кутињо е посебен.Кутињо ви е најдобар пример дека не е се во физичката градба
Кутињо е посебен.Кутињо ви е најдобар пример дека не е се во физичката градба
Најјак еКутињо е посебен.
Следната сезона е негова.Најјак е
Не сте интересни веќе со ова фора. Смислете нешто ново.Следната сезона е негова.
Секој играч во Шпанија и Португалија има клаузула во договор. Такви се правилата на лигата. Сега нормално е да се ставаат огромни (нереални) цени, за да не ги заебе некој. Има и играчи што ги уценуваат тимовите за помала клаузула, ако сакаат да потпише нов договор. Пример Фалкао има „само“ 60 милиони евра клаузула. Што значи, кој и да ја плати таа сума, Атлетико веќе ништо не се прашува.Nrma vrska toa, Barsa im stava takvi klauzuli za da se zastiti kako klub. Ako sakaat i za 5m€ moze da go sitnat.
Deckovo znam samo deka na Fergie mu fati oko uste koga igravme protiv Barsa vo USA togas (super izigra) . Ne znam kolku e reliabilen Mundo i kolku saka Thiago da si odi. Neka pise nekoj fan na Barsa ping Invader
Ама прашањето беше дали Тиаго сака да си оди и дали е задоволен од статусот во Барса?Секој играч во Шпанија и Португалија има клаузула во договор. Такви се правилата на лигата. Сега нормално е да се ставаат огромни (нереални) цени, за да не ги заебе некој. Има и играчи што ги уценуваат тимовите за помала клаузула, ако сакаат да потпише нов договор. Пример Фалкао има „само“ 60 милиони евра клаузула. Што значи, кој и да ја плати таа сума, Атлетико веќе ништо не се прашува.
Оскар мажиште бе, да видиш каква жена има одма ќе го издркаш. Шала на страна, Оскар е кускуле на изглед, ама страшно јак и жилав, многу е јак у дуели и се држи на нозе, затоа и го планираат за ЦМ.Нели ваш Оскар мажега голема.
Оскар мажиште бе, да видиш каква жена има одма ќе го издркаш. Шала на страна, Оскар е кускуле на изглед, ама страшно јак и жилав, многу е јак у дуели и се држи на нозе, затоа и го планираат за ЦМ.
@RedJohn
Мата е слаб и не е уште физички спремен, многу лесно губи дуели и топка, на тоа ќе се и работи летово со него.
Еве нешто за вас хејтериве на Руни:
AV7***!!!!
Ова е напишано на ФБ страна на ван Перси. Кој не верува нека провери.