Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.753
- Поени од реакции
- 21.422
Баш штета ако отиде во Монако..Читам многу околу ова баш и има голема веројатност да се случи. Се нудат големи суми на пари што не можеме да ги следиме реално. Во моментов над 100 илјади неделно за Родригез би биле премногу, а Монако нуди далеку повеќе од оваа сума. Доколку имаме интерес за него и ако не му е до парите на Монако и ради фудбалски причини би потпишал за нас како што направија РВП или Берба со Сити, тоа би било потег за почит плус, но останува време да видиме што ќе се случи.
Инаку ги гледав младите и стварно сум импресиониран од Јанужај. Такво чувство за пас и таква елеганција на негова фудбалска возраст е реткост. За година две во него гледам играч кој што може да аспирира за првотимски статус.
Инаку и исто под импресии од Кол од изминатите натпревари. Може да игра и десно и сега како шпиц, има брзина. Една позајмица следна сезона во Чемпионшип и спремен ќе биде за ротација во прв тим. Исто и стилот на Лингард многу ми се допаѓа и сметам дека имаме одлична иднина во нашата млада академија, а ако на тоа се додаде одличната работа на Мојс со младите имаме бинго во ситуацијава.
Сега со Мојс на чело не мора да значи дека Нани ќе бега. На турнејава сигурно ќе сака да се докаже и да остане во Јунајтед зошто гледам во последно нема ништо околу него,а тоа ми дава индикации дека Нани сватил дека нема ниту еден клуб реноме како Јунајтед за откога ќе замине да се прослави онака. Можеби Реал, ама и таму ќе биде вишок. Лично сакам Нани да остане, под услов да игра континуирано. Кога е во форма може да прави разлика на теренот.Баш штета ако отиде во Монако..
баш мислев дека ако Нани си иде дека он ќе биде колку толку добра замена за него.. Освен ако не се врати Роналдо
Пред некое време се пишуваше дека Јувентус е заинтересиран за него ама ќе видиме што ќе одлучат Мојс и САФ за него и за Руни, а играчи кој сигурно ќе го напуштат клубот според мене се Македа, Бебе и Андерсон. Иначе да ти одговарам на прашањето на 27-ми во понеделник во 16 часот ќе се игра плејоф финалето и ќе ја даваат на СК.Сега со Мојс на чело не мора да значи дека Нани ќе бега. На турнејава сигурно ќе сака да се докаже и да остане во Јунајтед зошто гледам во последно нема ништо околу него,а тоа ми дава индикации дека Нани сватил дека нема ниту еден клуб реноме како Јунајтед за откога ќе замине да се прослави онака. Можеби Реал, ама и таму ќе биде вишок. Лично сакам Нани да остане, под услов да игра континуирано. Кога е во форма може да прави разлика на теренот.
Заха со КП во недела игра плејоф?
внук му на Ферги (не овој од малишанава тој што работи за скај спорт) вика дека наводно Руни се премислил пак .....
внук му на Ферги (не овој од малишанава тој што работи за скај спорт) вика дека наводно Руни се премислил пак .....