Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

junksound

KILL Iluminate's
Член од
16 јули 2010
Мислења
133
Поени од реакции
9
GLORYYYYYYYYYYYYY GLORYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MAN UTD AJMOOOOOO IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOO :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.030
Поени од реакции
2.045
Ајде нека ни е со среќа, само со радост да ни биде исполнета темава, да почнеме со победа против сељачиштана во сабота, па да завршиме таму некаде Декември, со победа во финалето на СКП. :icon_lol:

Браво ManUtdChampions и GavolRulz, сте се потрудиле. :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Честито нова тема, одличен вовед, секоја тема сме се подобри и подобри и тоа ме радува!

Се надевам дека во оваа тема ќе пишуваме за многу успеси на нашиот клуб, ќе има и разочарувања по некој пораз(можеби) но најважно е да се дружиме и да си ја негуваме љубовта кон клубот кој што мене ми значи се на овој свет и мојот живот би бил далеку попразен доколку Манчестер Јунајтед не беше во него!

GLORY GLORY MAN UNITED!

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Честито тема дечки, не е мала работа да се испишат толку теми, тоа укажува на фактот дека има за што да се пишува, вреди да се пишува и знам дека ќе се пишува за несомнено НАЈДОБРИОТ клуб што некогаш постоел, постои и ќе постои .. се радувам дека не има голем број фанови на Манчестер Јунајтед во земјава и светов .. да се радуваме на нови победи и успеси на нашиот тим .. поздрав до сите фанови, специјално до Ред Арми Струмица :D

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ајде со среќа нека е новата тема, ми се допаѓа, па да ја напуниме само со убави вести и успеси на клубот, почнувајќи од дербиво со ѓубрето викендов.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ајде честито нова тема, многу успеси и трофеи на сите полиња, па да ве рокне Џеко викендов. :)
(no hard feelings :) )

B

BooBojan

Гостин
Ајде нека ни е со срека новата тема!!
Уште сега се надевам дека јас ке ја имам честа да ја отворам шестата тема за најдобриот светски фудбалски клуб(со неколку измени како што се 19титули во премиер лигата и 4 во лигата на шампионите)!!!!!!!
GGMU!!!!!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.483
Поени од реакции
4.053
Ајде нека ни е честито новата тема да си прославиме многу победи титтули во неа па да ни тргне со победа во Гратското дерби на Манчестер .

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Честито нова тема. Се надевам само за победи ќе се расправаме на неа, па ајде да га полиеме у сабота! :) Поздрав.

Glory glory Man United!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Chicharito played in Mexico’s 2-0 win over Bosnia this week and despite having a fairly average game, got his 12th goal for his country.
Hernandez won a penalty in the second half but Bosnian keeper Kenan Hasagic pushed it away. However, the ball bounced out then back over the line. It looked as though defender Miralem Pjanic deflected the ball into his own goal but Hernandez was credited with the goal.
“I didn’t know if it was my goal or if it was an own goal,” Hernandez said. “I celebrated with my team-mates and laughed because of the circumstances that arose. Scoring is always beautiful but it’s better to win. It does you no good if you score three goals and you don’t win.”

Зошто не ме чуди ова?
:pos: :pos: :pos:

--- надополнето ---

Ајде честито нова тема, многу успеси и трофеи на сите полиња, па да ве рокне Џеко викендов. :)
(no hard feelings :) )
Подобро да не не рока ако сакате директен пласман во ЛШ :icon_lol:

P.S. Едвај чекам да се вратам

Ti aspettiamo Kiko :icon_cool

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.685
Поени од реакции
43.597
Chicharito played in Mexico’s 2-0 win over Bosnia this week and despite having a fairly average game, got his 12th goal for his country.
Hernandez won a penalty in the second half but Bosnian keeper Kenan Hasagic pushed it away. However, the ball bounced out then back over the line. It looked as though defender Miralem Pjanic deflected the ball into his own goal but Hernandez was credited with the goal.
“I didn’t know if it was my goal or if it was an own goal,” Hernandez said. “I celebrated with my team-mates and laughed because of the circumstances that arose. Scoring is always beautiful but it’s better to win. It does you no good if you score three goals and you don’t win.”

Зошто не ме чуди ова?
:pos: :pos: :pos:

http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=152369991484456&oid=483480335482&comments

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Ајде нек се угоде...Како за старт, победа над Шити, а понатаму се по список да освојуваме!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom